Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Tekken Tag Tournament 2 Ps3 játék (használt)
Tekken Tag Tournament 2 Ps3 játék (használt)
12 500 Ft

Tekken Tag Tournament 2 Ps3 játék (használt)

Tekken Tag Tournament 2 Ps3 játék (használt)
Tekken Tag Tournament 2 Ps3 játék (használt)

Tekken Tag Tournament 2 Ps3 játék, használt, ellenőrzött minőség.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Vasárnapig (2023.12.03-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
12 500 Ft
Részletek

A Tekken Tag Tournament 2 egy folytatása az eredeti Tekken Tag Tournament játéknak, és a Tekken sorozat egyik része. A Namco által fejlesztett és kiadott játék 2011-ben jelent meg az arkád gépeken, majd később, 2012-ben érkezett PlayStation 3, Xbox 360 és Wii U platformokra is.

Ez a játék folytatta az előző rész tag-alapú harcrendszerét, ahol a játékosok két karaktert választhattak és cserélhettek közöttük a harc során. A Tekken Tag Tournament 2 számos újítást és fejlesztést hozott a játékmenetbe:

Bővített karakterválaszték: A játék hatalmas karakterválasztékkal rendelkezett, beleértve a klasszikus Tekken karaktereket és új szereplőket is.

Pair Play mód: Ez a játékmód lehetővé tette négy játékos számára, hogy két csapatba osztva (két karaktert egy játékosra) játszhassanak egymás ellen.

Online módok: A játék különféle online játékmódokat is tartalmazott, amelyek lehetővé tették a játékosok számára az online harcot és versenyzést mások ellen.

Harcrendszer és új mechanikák: A Tekken Tag Tournament 2 új harcrendszert és mechanikákat vezetett be, hogy még dinamikusabbá és izgalmasabbá tegye a harcot.

Testre szabás: A játékosok testre szabhatták a karakterek kinézetét különböző ruházatokkal, stílusokkal és kiegészítőkkel.

A játék pozitív visszajelzéseket kapott a rajongóktól a gazdag karakterválaszték, a változatos játékmódok és a harcrendszer innovációi miatt. A Tekken Tag Tournament 2 továbbra is népszerű maradt a Tekken sorozat rajongói között és hozzájárult a sorozat hírnevéhez.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Namco
Korosztály
16 éves kortól
Ár
12500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
168745
Hasonló termékek