Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Tekken Tag Tournament Ps2 játék PAL (használt)
Tekken Tag Tournament Ps2 játék PAL (használt)
8 500 Ft

Tekken Tag Tournament Ps2 játék PAL (használt)

Tekken Tag Tournament Ps2 játék PAL (használt)
Tekken Tag Tournament Ps2 játék PAL (használt)

Tekken Tag Tournament Ps2 játék PAL régió. Használt, ellenőrzött minőség.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Vasárnapig (2023.12.03-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
8 500 Ft
Részletek

A Tekken Tag Tournament egy olyan harcművész videojáték, amelyet eredetileg a Namco fejlesztett és adott ki a PlayStation 2 konzolra. Ez egy különleges része a Tekken sorozatnak, mivel nem a fő számozott részek közé tartozik, hanem egy önálló, tag-alapú harcrendszerrel rendelkezik.

A játék 2000-ben jelent meg, először Japánban, majd később más területeken is elérhetővé vált. A Tekken Tag Tournament a sorozat karaktereit és harcrendszerét ötvözi egy olyan játékban, amelyben a játékosok két karaktert választhatnak egy csapatba, és lehetőségük van váltogatni közöttük a harc folyamán.

Ez azt jelenti, hogy a játékosok a csapatukban két karaktert használhatnak és cserélhetnek közöttük gyorsan a harc során, hogy kihasználják az egyedi képességeiket és kombinációikat. Ez új stratégiai lehetőségeket nyújtott a játékosoknak és izgalmasabbá tette a harcot.

A játék tartalmazott egy sokszínű karakterválasztékot a Tekken sorozatból, beleértve a korábbi részek ikonikus karaktereit is. Vizuálisan és zeneileg is lenyűgöző volt a játék, és rengeteg különféle játékmód állt rendelkezésre, beleértve a tag-csatákat, túlélési módokat és más lehetőségeket.

A Tekken Tag Tournament nagyon pozitív fogadtatásban részesült a rajongók körében. A tag-alapú harcrendszer, a karakterválaszték és a játékmenet sokak szerint friss és izgalmas élményt nyújtott a Tekken világában. Azóta is emlékezetes maradt a sorozat rajongói számára, és hozzájárult a Tekken játékok népszerűségéhez.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Namco
Korosztály
11 éves kortól
Ár
8500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
672832
Hasonló termékek