Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

The Lord of the Rings - Conquest Ps3 játék (használt)
The Lord of the Rings - Conquest Ps3 játék (használt)
9 990 Ft

The Lord of the Rings - Conquest Ps3 játék (használt)

The Lord of the Rings - Conquest Ps3 játék (használt)
The Lord of the Rings - Conquest Ps3 játék (használt)

The Lord of the Rings - Gyűrűk ura - Conquest Ps3 játék használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.25.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  2 db
9 990 Ft
Részletek

A The Lord of the Rings: Conquest egy 2009-es akciójáték, amelyet a Pandemic Studios fejlesztett és az Electronic Arts adott ki . A Gyűrűk Ura filmtrilógiából származik, és számos játékmechanizmust kölcsönzött a Pandemic Star Wars: Battlefront játékaiból. A játék lehetővé teszi a játékos számára, hogy a jó és a gonosz erőiként is játsszon, de a Gyűrűk Ura: A Középföldéért harccal ellentétben az utóbbi lehetőség arra épül, hogy Szauron megakadályozza az Egy Gyűrű elpusztulását, és visszaszerezze azt. elvesztett erejét.

A játék fejlesztésében a Weta Digital segítette a Pandemic-ot . Sok digitális modelljüket biztosították, köztük a bukott állatokat is . A Pandemic olyan elemeket is felhasznált, amelyeket a filmekből vágtak ki, és JRR Tolkien eredeti fantasy sorozatából merítettek ihletet , például egy pályát, amely lazán a Balin Moria meghódítására épül , ahol Gimli megpróbálja visszavenni a törpe várost az orkoktól . . Néhány inspiráció kevésbé volt közvetlen: Rohan és Gondor seregei úgy döntenek, hogy nem támadják meg Minas Morgulta regényben, de egy szint a játékban azon alapul, hogy mi történhetett volna, ha megtörtént volna. A játék Howard Shore zenéjét használja a filmekhez hangsávként. A Gyűrűk Ura: Conquest vegyes kritikákat kapott, a kritikák a harcra, a grafikára, a hangszínészetre, az egyensúlyproblémákra , a mesterséges intelligenciára , a hibákra és a többjátékos játékra összpontosultak.

A játékos Rohan, Gondor, Rivendell, Harad, Mordor vagy Isengard katonája szerepét tölti be, attól függően, hogy melyik kampányt vagy oldalt választja. A játék általában objektív alapú, megköveteli a játékostól, hogy győzzen le bizonyos számú ellenséget, vagy tartson egy pozíciót, amíg az időzítő le nem telik. Ha egy katona meghal, a játék a halál pontjától folytatódik, és a halál nincs hatással a történetre vagy a játék menetére. A játékosoknak azonban van bizonyos számú életük, és meg kell ismételni a teljes pályát, ha az életük elfogy.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Elektronic Arts
Korosztály
16 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
814399
Hasonló termékek