Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

The Sims 2 Ps2 játék
The Sims 2 Ps2 játék
5 990 Ft

The Sims 2 Ps2 játék

The Sims 2 Ps2 játék
The Sims 2 Ps2 játék

The Sims 2 Ps2 lemezes játék, használt, újszerű, ellenőrzött.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

5 990 Ft
Részletek

A "The Sims 2" egy életszimulációs videojáték, amelyet a Maxis fejlesztett és az Electronic Arts adott ki. A játék 2004 szeptemberében jelent meg és a rendkívül népszerű "The Sims" sorozat második része. A játék nagy sikert aratott mind kritikai, mind kereskedelmi szempontból, és az évek során számos kiegészítő és csomag jelent meg hozzá.

Játékmenet és Főbb Jellemzők

Alapvető Játékmenet

Életszimuláció: A játékosok irányítják a "Simek" nevű virtuális embereket, akiknek mindennapi tevékenységeit és életét menedzselhetik. A Simek házat építhetnek, dolgozhatnak, barátkozhatnak, szerelmi kapcsolatokat alakíthatnak ki és családot alapíthatnak.

Generációk: A "The Sims 2" bevezeti az életciklusokat, amelyek lehetővé teszik a Simek számára, hogy születéstől a halálig fejlődjenek. Ez magában foglalja a csecsemő, kisgyermek, gyermek, tinédzser, fiatal felnőtt (egyes kiegészítőkben), felnőtt és idős életkorokat.

Genetika: A játékban a gyerekek örökölhetik szüleik fizikai jellemzőit, ami egyedülállóbbá teszi a családok létrehozását és fejlődését.

Aspirációs Rendszer: A Simeknek különböző életcéljaik és vágyaik lehetnek (például család, romantika, gazdagság, tudás, vagy népszerűség), amelyek befolyásolják viselkedésüket és boldogságukat.

A "The Sims 2" nagyon pozitív kritikákat kapott. Dicsérték a játék mélységét, a grafikai fejlesztéseket (a "The Sims"-hez képest), a bővített játékmechanikákat és a kreatív szabadságot, amit a játékosoknak kínált. A genetikai rendszer és az életciklusok bevezetése különösen nagy elismerést kapott.

Közösség és Hatás

A "The Sims 2" rendkívül aktív közösséget hozott létre, ahol a játékosok saját tartalmakat (például egyedi Simeket, ruhákat, bútorokat) hozhatnak létre és oszthatnak meg. Ez a közösségi kreativitás nagyban hozzájárult a játék hosszú élettartamához.

Összességében a "The Sims 2" egy mérföldkőnek számító játék az életszimulációs műfajban, amely innovatív funkcióival és kiterjedt kiegészítőivel meghatározó élményt nyújtott a játékosok számára.

 

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Electronic Arts
Korosztály
12 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
348266
Hasonló termékek