Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Totoro plüss 20 cm
Totoro plüss 20 cm
8 490 Ft

Totoro plüss 20 cm

Totoro plüss 20 cm. Kiváló minőségű, utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

Totoro egy nagy, pufók, erdei szellem vagy lény, akit Hayao Miyazaki készített az "My Neighbor Totoro" című filmhez. Ő az egyik főszereplő és a film egyik ikonikus karaktere. Itt van néhány részlet Totoro karakteréről:

Megjelenés: Totoro különleges és barátságos kinézetű. Nagy, pufók testű, sötét szürkésbarna szőrzettel borítva. Két vörös szeme van, amelyek hatalmasak és kifejezőek. Szája is nagy és mosolygós, ami miatt barátságos és játékos benyomást kelt.

Erdei szellem: Totoro egyfajta erdei szellem vagy lény, amely a természet része. A filmben az erdő mélyén él, és úgy tűnik, hogy kapcsolatban van a körülötte lévő természeti elemekkel.

Barátságos és gondoskodó: Totoro karaktere általában barátságos és gondoskodó módon van ábrázolva. Segíti a fiatal lányokat, Satsukit és Meit, és közös kalandokban vesz részt velük. Ő az, aki segít megtalálni a lányok eltűnt édesanyjukat.

Ikonikus jelenetek: A filmnek számos ikonikus jelenete van, amelyekben Totoro szerepel. Az egyik ilyen jelenetben ő és a lányok egy óriási esernyő alatt állnak, hogy megvédjék magukat az esőtől. Egy másik jelenetben Totoro egy hatalmas fában ül és zenél egy ocarinával.

Gyerekek és a természet kapcsolata: A film hangsúlyozza a gyerekek és a természet közötti kapcsolat fontosságát, és Totoro karaktere ezt a kapcsolatot szimbolizálja. A gyerekek képesek meglátni és kapcsolatba lépni az olyan misztikus és rejtélyes lényekkel, mint Totoro.

Adatok
Kategória
Plüssök
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
8490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
970083
Hasonló termékek