Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Ursula tengeri boszorkány mini figura
Ursula tengeri boszorkány mini figura
3 490 Ft

Ursula tengeri boszorkány mini figura

Ursula tengeri boszorkány mini figura, a Kis Hableány mese alapján. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

3 490 Ft
Részletek

Az Ursula a Disney klasszikus meséjében, a "Kis Hableányban" (The Little Mermaid) az a gonosz tengeri boszorkány, aki a történet egyik fő antagonista karaktere. A történetben Ursula arra specializálódott, hogy más tengeri lényekkel kötött sötét üzletek révén elérje a céljait.

Az alaptörténet szerint Ursula először megjelenik a tengeri világban, mint Triton tengerkirály húga, de a kapcsolatuk megromlik, és Ursula kitaszítják az uralkodói udvarból. Később a történet folyamán Ariel, a kis hableány főszereplője, szóban kerül Ursula kapcsán. Ursula egy ravasz és manipulatív karakter, aki kihasználja mások vágyait, hogy maga elé tárja a sötét és veszélyes oldalát.

A történet központi része, amikor Ursula egy cserét ajánl Arielnek: a kis hableány emberi lábakkal élhet, de cserébe le kell adnia a hangját. Ariel beleegyezik az üzletbe, de hamar rájön, hogy Ursula tervei sokkal gonoszabbak annál, mint amilyennek látszanak. Ursula Ariel hangjával beveszi Triton palotáját és megpróbálja átvenni a tengeri birodalmat.

Végül a történetben Triton és Ariel együttműködnek, hogy leküzdjék Ursulát, és visszaszerezzék Ariel hangját, amit Ursula a varázslatos pálcájában tart. A végjátékban Ursula egy óriási szörnyként manifesztálódik, de végül Ariel és Erik, az emberi szerelme, egyesítik erőiket, és sikerül legyőzniük Ursulát, megmentve Triton királyságát.

Ursula a "Kis Hableány" egyik legjellegzetesebb és emlékezetesebb gonosz karaktere, és a történet feszült pillanatait és drámáját fokozza a jelenléte.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
3490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Raktáron, szállítási idő: 2-3 munkanap
Cikkszám
224373
Hasonló termékek