Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Vasember Iron Man figura 28 cm Hasbro
Vasember Iron Man figura 28 cm Hasbro
12 990 Ft

Vasember Iron Man figura 28 cm Hasbro

Vasember Iron Man figura 28 cm Hasbro
Vasember Iron Man figura 28 cm Hasbro
Vasember Iron Man figura 28 cm Hasbro

Marvel Avengers Bosszúállók Vasember figura 28 cm-es. Kiváló minőségű,, eredeti licenszelt Hasbro termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.25.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  3 db
12 990 Ft
Részletek

Anthony "Tony" Stark , alias Iron Man ) egy szuperhős fejlődik a Marvel univerzumot a Marvel Comics kiadó . Stan Lee forgatókönyvíró készítette, Larry Lieber fejlesztette, Don Heck és Jack Kirby karikaturisták tervezték.

1968-ban a karakternek saját képregénye van, A legyőzhetetlen vasember.

Szuperhős-karrierje kezdetén Tony Stark fő foglalkozása a kommunistákkal folytatott harc a hidegháború keretében, sokkal szisztematikusabb módon, mint a Marvel Comics többi szereplője. Ez a történelmi környezet fokozatosan eltűnt, a tudományos-fantasztikus kalandok mellett . A Vasember- sorozat kontextusa ezután az évek során folyamatosan fejlődött, a karakter többnyire technológiai fenyegetésekkel szembesült.

Az Iron Man teste egy normális ember teste, természetfeletti vagy emberfeletti erő nélkül, de legyőzte, amikor a sok csúcstechnológiai páncél egyikét megcsinálta, amelyet Stark lenyűgöző tudományos képességeinek felhasználásával készítettek. A szuperszonikus sebességgel repülni képes páncél Tony Starknak emberfeletti erőt és kitartást biztosít, és több fegyverrel, érzékelővel és elektronikus rendszerrel van felszerelve.

A karakterből film készül a Vasember (2008) című filmből , amely elindítította a Marvel filmuniverzumot.

Vasember (eredeti nevén Tony Stark) a Marvel Comics univerzum egyik legismertebb és legkomplexebb szuperhőse. Ő egy géniusz feltaláló, aki saját technológiájával épített páncélzatban harcol, hogy a világot és az embereket megvédje. Itt van néhány fontos információ Vasember karakteréről:

Eredet és páncélzat: Tony Stark egy zseniális feltaláló és iparmágnás. Egy hadi esemény során sebesült meg, és fogságba esett, ahol fogságban készítette el első Vasember páncélzatát. Ez a páncélzat nemcsak megmentette az életét, de számos különleges képességet is biztosított számára, mint például repülést, fegyvereket és erősített fizikai tulajdonságokat.

Tech-óriás: Tony Stark géniusz szinten ért a technológiához és a mérnökséghez. Ő a Stark Industries nevű vállalat alapítója és tulajdonosa, amely a hadi technológiától a tiszta energiaforrásokig számos területen érdekelt.

Bosszúállók (Avengers): Vasember egyike az alapító tagoknak a Bosszúállók nevű Marvel szuperhőscsapatban. Ő a csapat technikai zsenije és egyike azoknak, akik segítenek a világ különböző veszélyeinek kezelésében.

Személyes harcok és fejlődés: Vasember karaktere sok mélységet és fejlődést mutat a történetek során. Ő megküzd a saját démonaival, mint például alkoholizmussal és az erőszakos múlttal, és fejlődik mint hős és ember.

Kapcsolatok és barátságok: Tony Starknak számos kapcsolata van a Marvel univerzumban, többek között Pepper Potts-szal (aki később a Pókemberként ismert Peter Parkerrel romantikus kapcsolatot alakított ki), Rhodey-val (aki később a Vasember mellékszereplője, a Vaskirály vagy War Machine néven ismert) és más hősökkel.

Média megjelenés: Vasember a képregényeken kívül animációs sorozatokban és élőszereplős filmekben is szerepelt. A Marvel filmuniverzumban Robert Downey Jr. alakította a karaktert, ami hatalmas népszerűséget és elismerést hozott számára.

Vasember karaktere a technológia, az erő és a fejlődés szimbóluma, és a karakter komplexitása és kalandjai sokakat vonzanak a képregények és a szuperhős műfaja iránt.

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
Hasbro
Korosztály
3 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
218699
Hasonló termékek