Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Vasember Iron Man plüss 15 cm Ty Beanie Babies

Cikkszám: 
720006
Külső raktáron 3 db
7 990 Ft
Részletek

Marvel Avengers Bosszúállók Vasember Iron Man plüss 15 cm-es. Ty Beanie Babies.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Vasember, vagy Iron Man, egy szuperhős a Marvel képregényekben, aki egy csúcstechnológiás páncélt viselő milliárdos feltaláló és playboy. A karaktert Stan Lee, Larry Lieber, Don Heck és Jack Kirby alkotta meg 1963-ban, és azóta több filmben, rajzfilmben és videojátékban is szerepelt.

Vasember valódi neve Tony Stark, aki a Stark Industries örököse, egy nagy hadifelszerelés-beszállító cég. Egy Vietnámban történt baleset során szilánkok kerültek a mellkasába, amelyek csak egy speciális mellvért segítségével nem haladtak tovább a szíve felé. Egy terrorista csoport elrabolta, és fegyvert akart készíteni nekik, de ő ehelyett egy páncélt tervezett, amellyel megszökött.

A páncél segítségével Vasember szupererős, gyors, ügyes, és képes repülni, valamint különböző fegyvereket használni. Vasember az Amerikai Egyesült Államok és a világ védelmezője, aki gyakran harcol a gonosz ellen, mint például a Vörös Koponya, a Mandarin, a Zöld Manó, a Doktor Polip, a Vulture, a Venom és a Mysterio. Vasember azonban nem csak külső ellenségekkel, hanem belső démonaival is meg kell küzdenie, mint például az alkoholizmus, a depresszió, a bűntudat és a paranoia.

Vasember egyik alapító tagja a Bosszúállók csapatának, ahol több más szuperhőssel együttműködik, mint például Amerika Kapitány, Pókember, Thor, Fekete Özvegy, Hulk, Sólyomszem, Ant-Man és Fekete Párduc. Vasember egy érdekes és komplex karakter, aki bemutatja, hogy milyen hatással lehet a tudomány, a technológia, a hatalom és a felelősség az emberi életre és a társadalomra.

Adatok
Kategória:
Plüss
Gyártó:
Ty Beanie Babies
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
7990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Vasember Iron Man plüss 15 cm Ty Beanie Babies
Vasember Iron Man plüss 15 cm Ty Beanie Babies
7 990 Ft
Webáruház készítés