Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Villám Flash figura 30 cm DC Store
Villám Flash figura 30 cm DC Store
12 500 Ft

Villám Flash figura 30 cm DC Store

Villám Flash figura 30 cm DC Store
Villám Flash figura 30 cm DC Store
Villám Flash figura 30 cm DC Store
Villám Flash figura 30 cm DC Store
Villám Flash figura 30 cm DC Store

Villám Flash figura 30 cm-es méretben. Kiváló minőségű, eredeti licenszelt DC Store termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Rendelhető
12 500 Ft
Részletek

Flash, azaz Villám az egyik legkülönlegesebb karaktere a DC univerzumnak. Flash képessége benne van a nevében, villámgyors mozgásra képes, számára az idő és a tér egy relatív fogalom.

Flash egy népszerű szuperhős a DC Comics univerzumban, aki rendkívüli sebességgel képes mozogni és cselekedni. Több különböző karakter is viselte a Flash nevet a DC univerzumban, de leginkább Barry Allen és Wally West nevei ismertek. Itt van néhány fontos információ Flash karakteréről:

Képességek: A Flash karakter legkiemelkedőbb képessége a "szupergyorsaság", ami azt jelenti, hogy ő rendkívül gyorsan tud mozogni és reagálni. Ez a sebesség többféle formában jelentkezhet, beleértve a szupergyors futást, a villámgyors reflexeket és a tárgyak áthatolását.

Az eredet története: A Flash karaktereknek többféle eredettörténete van, de a legismertebb verzió Barry Allenre fókuszál. Ő egy csendőr laboratóriumi dolgozó, aki egy kémiai baleset során szupersebességet szerzett. Ezt követően ő választotta a Flash alteregót, és harcolt a bűn ellen.

Rogues és ellenségek: A Flash számos ikonikus ellenféllel szembe került a képregények során, akiket a "Rogues" nevű csoportba gyűjtenek össze. Ezek közé tartoznak a Pied Piper, Captain Cold, Mirror Master, és a Reverse-Flash (aki a Flash ellenkezője és ellensége).

Central City és Iris West: A Flash gyakran a Central City nevű városban tevékenykedik, és a helyi rendőrség egyik tagjaként munkálkodik. A karakternek szoros kapcsolata van Iris West nevű újságíróval, akinek a későbbiekben romantikus kapcsolata is kialakul a Flash alteregójával.

Multiverzum és csapatok: A DC univerzumban a Flash a Multiverzum jelenség miatt különféle univerzumokban és dimenziókban is jelen lehet. Ő több szuperhős csapatban is részt vesz, például a Justice League (Igazság Ligája) tagjaként.

Média megjelenés: Flash a képregényeken kívül animációs sorozatokban és élőszereplős televíziós sorozatokban is szerepelt. A DC filmuniverzumban is terveztek egy önálló Flash filmet.

Flash karaktere a sebesség és az akció szimbóluma, és a képességei sok izgalmas lehetőséget teremtenek a történetekben és a szuperhős műfajban.

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
DC Store
Korosztály
3 éves kortól
Ár
12500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
769858
Hasonló termékek