Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Vízió akciófigura 30 cm
Vízió akciófigura 30 cm
9 500 Ft

Vízió akciófigura 30 cm

Marvel Avengers Bosszúállók Vízió jellegű akciófigura 30 cm. Kiváló minőséű, hivatalosan utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Hétfőig (2023.12.04-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
9 500 Ft
Részletek

Vízió a Marvel Comics univerzum egyik karaktere, aki az androidok és mesterséges intelligencia világába tartozik. Ő egy kifejlett szintetikus lény, aki rendelkezik emberi tulajdonságokkal és rendkívüli képességekkel. Itt van néhány fontos információ Vízió karakteréről:

Eredet és megjelenés: Víziót először az "Avengers" képregényben mutatták be. Őt Dr. Helen Cho és Tony Stark (Vasember) közös erőfeszítése révén hozták létre, és a karakter megjelenése a "Bosszúállók: Ultron kora" című filmben vált kifejezetten ismertté.

Képességek: Vízió rendelkezik számos lenyűgöző képességgel, mint például repülés, erő és ellenállás, fokozott érzékek, és képessége a fázisváltásra, ami azt jelenti, hogy képes a tárgyak áthatolására. Ezenkívül ő rendelkezik a Kék Gyémánt nevű Végtelen Kővel, amely a valóság manipulálására is képes.

Mesterséges intelligencia és emberiség: Vízió a mesterséges intelligencia és az emberi lélek közötti összefonódás által különös karakter. Ő küzd azzal a kérdéssel, hogy milyen mértékben képes megérteni és empatizálni az emberi érzelmekkel és tapasztalatokkal, miközben nem emberi eredetű lény.

Scarlet Witch és romantika: A karakter szoros kapcsolatot alakított ki a Scarlet Witch-sel (Wanda Maximoff), aki szintén egy erőteljes Marvel karakter. A kettejük közötti kapcsolat több történetben is központi szerepet játszott.

Bosszúállók: Vízió tagja a Bosszúállóknak, a Marvel szuperhőscsapatának. Ő hozzájárul a csapat erejéhez és képességeihez, miközben sajátos látásmóddal rendelkezik a világról és az emberi természetről.

Média megjelenés: Vízió a képregényeken kívül az élőszereplős filmekben szerepelt, például a "Bosszúállók: Ultron kora" és "Bosszúállók: Végtelen háború" című filmekben. Paul Bettany alakította őt.

Vízió karaktere a Marvel világában a mesterséges élet és az emberi tapasztalat közötti összetettséget és konfliktust mutatja be. A karakter mélysége és kérdései a tudatosság és létezés természetéről sok izgalmas történeti lehetőséget nyújtanak.

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
940406
Hasonló termékek