Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Way of the Samurai 3 Ps3 játék

Cikkszám: 
879891
Külső raktáron
29 990 Ft
Részletek

Way of the Samurai 3 Ps3 lemezes játék, eurőpai régiós, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A Way of the Samurai 3 egy akció-kaland videojáték, amelyet a Acquire fejlesztett és a Spike kiadott. Az elsődlegesen a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelent játék később PC-re is elérhetővé vált. A játékot először Japánban adták ki 2008-ban, majd nemzetközileg 2009-ben.

Játékmenet és történet

A Way of the Samurai 3 egy nyitott világú akció-kaland játék, amely az Edo-korszak végén játszódik. A játékos egy ronin (gazdátlan szamuráj) szerepét veszi át, aki egy háború sújtotta vidéken, Amana faluban próbál boldogulni. A játék nagy hangsúlyt fektet a játékos döntéseire, amelyek közvetlen hatással vannak a történet alakulására és a játék befejezésére.

Jellemzők

Több befejezés: A játékban több tucat befejezés érhető el, amelyek a játékos döntéseitől és cselekedeteitől függnek. Ez lehetővé teszi a játék újrajátszását különböző eredmények elérése érdekében.

Szabadság és nyitott világ: A játékos szabadon barangolhat a faluban és környékén, és döntései határozzák meg, hogyan viszonyulnak hozzá a különböző frakciók és karakterek.

Kardharc és fegyverek: A játék központi eleme a kardharc, és számos különböző fegyver és harci stílus áll a játékos rendelkezésére, amelyeket testre szabhat és fejleszthet.

Interakciók: A játékos interakcióba léphet a falu lakóival, szövetségeseket és ellenségeket szerezhet, és részt vehet különböző küldetésekben és tevékenységekben.

A kritikusok pozitívumként emelték ki a játék szabadságát és a több befejezést, amelyek sok újrajátszhatóságot biztosítanak.

A Way of the Samurai 3 egy mély, döntésalapú szamurájos kalandjáték, amely különösen azok számára vonzó, akik szeretik az alternatív befejezéseket és a nyitott világú játékokat. A játék által nyújtott szabadság és a rengeteg döntési lehetőség különleges élményt kínál, habár technikai szempontból lehetnek hiányosságai.

Adatok
Kategória:
Ps3 játékok (használt)
Gyártó:
Spike
Korosztály:
16 éves kortól
Ár :
29990 Ft.
Állapot:
Használt, újszerű
Raktár :
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Hasonló termékek
Way of the Samurai 3 Ps3 játék
Way of the Samurai 3 Ps3 játék
29 990 Ft
Webáruház készítés