Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Yukinoshita ülő figura 13 cm
Yukinoshita ülő figura 13 cm
5 990 Ft

Yukinoshita ülő figura 13 cm

Yukinoshita ülő figura 13 cm
Yukinoshita ülő figura 13 cm

Yukinoshita ülő figura 13 cm.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL PostaPontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Yukino Yukinoshita egy szereplő a japán könnyű regényből és anime sorozatból, amelynek címe "My Youth Romantic Comedy Is Wrong, As I Expected" (vagy más néven "Oregairu"). A sorozatot Wataru Watari írta, és Ponkan8 illusztrálta. Yukino Yukinoshita az egyik főszereplője a történetnek.

Yukino Yukinoshita egy fiatal, okos és szigorú lány, aki iskolatársakkal a Soubu Középiskolában tanul. A karaktert leginkább a szokatlanul szigorú és komoly személyiségével azonosítják. Ő egy "gyönyörű jégkirálynő" típusú karakter, aki kezdetben távol tartja magát másoktól, és nehezen közelíthető. Yukino kitűnik az intelligenciájával és a tanulmányi eredményeivel, valamint a képességével, hogy kiválóan megoldja az emberek problémáit és konfliktusait.

A történet során Yukino Yukinoshita egy különleges iskolai klub, a "Szolgáltatás Klub" (Service Club) tagjává válik, ahol a főszereplő, Hachiman Hikigaya és más szereplőkkel együtt dolgozik a diáktársaik problémáinak megoldásán. A karakter fejlődése és kapcsolatai a többi szereplővel, különösen Hachimannal és Yui Yuigahamival, központi szerepet játszanak a történet során, és sok rajongó kedvence lett az anime és a könnyű regény sorozatban.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
684223
Hasonló termékek