Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Zelda hercegnő mini figura karddal
Zelda hercegnő mini figura karddal
3 490 Ft

Zelda hercegnő mini figura karddal

Zelda hercegnő mini figura karddal
Zelda hercegnő mini figura karddal

Zelda hercegnő jellegű mini figura a népszerű Zelda Nintendo videojátékból. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

3 490 Ft
Részletek

A Zelda nevű videojáték-sorozatban Zelda hercegnő a Hyrule királyság egyik kulcsfontosságú karaktere.

A Zelda videojáték Zelda karaktere egy hercegnő, aki a Hyrule királyság uralkodója. Ő a sorozat egyik főszereplője, aki gyakran bajba kerül, és Linknek kell megmentenie Ganon vagy más gonosz erők kezéből. Zelda a Bölcsesség Triforce-háromszögének birtokosa, és sokszor segíti Linket a küldetésében. Zelda több formában is megjelenik a játékokban, például Sheik vagy Tetra néven.

A Zelda videojáték sorozat egy japán akció-kalandjáték, amelyet a Nintendo fejleszt és forgalmaz. A sorozat 1986-ban indult, és azóta több mint 20 részt ért el. A játékok főhőse Link, aki egy zöld ruhás, hegyes sapkás fiú, aki a Bátorság Triforce-háromszögét viseli. Link feladata, hogy megmentse Zeldát és Hyrule-t a gonosz Ganontól, aki a Hatalom Triforce-háromszögét akarja megszerezni. A játékokban Link különböző fegyvereket és tárgyakat használ, például a legendás Mesterkardot, a hárítópajzsot, a horgászbotot, a bombát, a csillagot, a fuvolát és a varázslóbotot. A játékokban Linknek gyakran meg kell oldania fejtörőket, harcolnia ellenségekkel, felfedeznie titkos helyeket, és legyőznie a főellenfeleket.

Adatok
Kategória
Mini figura
Gyártó
SUYING
Korosztály
3 éves kortól
Ár
3490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Raktáron, szállítási idő: 2-3 munkanap
Cikkszám
481828
Hasonló termékek