Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Barna földsárkány figura 20 cm
Barna földsárkány figura 20 cm
10 500 Ft

Barna földsárkány figura 20 cm

Barna földsárkány figura 20 cm
Barna földsárkány figura 20 cm
Barna földsárkány figura 20 cm

Barna földsárkány figura zöld szárnyakkal, 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű biztonságos műanyagból készült, részletesen kidolgozott sárkány figura.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
10 500 Ft
Részletek

A Dungeons & Dragons (D&D) fantasztikus szerepjáték világában a barna színű sárkányok egyike a különböző kromatikus sárkányoknak. A kromatikus sárkányok gonosz és pusztító lények, akik gyakran hatalomvágyból vagy rosszindulatból követnek el tetteket. A barna színű sárkányok különösen a sivatagos és száraz területeket kedvelik.

Néhány jellemző a barna színű sárkányokra a D&D világában:

Szín és Kinézet: A barna színű sárkányok színe meglehetősen homályos, barnásan sárgától szürkéig terjedhet. Bőrükben gyakran megtalálható a por és homok beleszürkülése.

Környezet: A barna színű sárkányok a sivatagok és más száraz területek közelében élnek. Az eldugott barlangokban és sivatagi üregekben rejtegetik kincseiket.

Légkör: Ezek a sárkányok hírhedten ravaszak és cselszövők. A homokban és a porban könnyedén elrejtőznek, és gyakran a föld alatt mozognak, mielőtt lecsapnak áldozataikra.

Támadó Képességek: A barna színű sárkányok képesek a föld alatt mozogni, ami lehetővé teszi számukra, hogy meglepetésszerűen támadjanak meg. A levegőtől elzárt üregeikben várnak, amíg meg nem érzik, hogy az idő megfelelő a támadáshoz.

Légcsavar-mágia: A barna sárkányok a por és a homok irányítására is képesek. Ezt a képességüket gyakran a légcsavar-mágia formájában használják, hogy elbizonytalanítsák vagy megsemmisítsék ellenfeleiket.

Adatok
Kategória
Dinoszauruszok, Sárkányok, Jurassic World
Gyártó
Oenux
Korosztály
3 éves kortól
Ár
10500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
111724
Hasonló termékek