Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Barna földsárkány figura 20 cm

Cikkszám: 
111724
Külső raktáron 3 db
9 990 Ft
Részletek

Barna földsárkány figura zöld szárnyakkal, 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű biztonságos műanyagból készült, részletesen kidolgozott sárkány figura.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A Dungeons & Dragons (D&D) fantasztikus szerepjáték világában a barna színű sárkányok egyike a különböző kromatikus sárkányoknak. A kromatikus sárkányok gonosz és pusztító lények, akik gyakran hatalomvágyból vagy rosszindulatból követnek el tetteket. A barna színű sárkányok különösen a sivatagos és száraz területeket kedvelik.

Néhány jellemző a barna színű sárkányokra a D&D világában:

Szín és Kinézet: A barna színű sárkányok színe meglehetősen homályos, barnásan sárgától szürkéig terjedhet. Bőrükben gyakran megtalálható a por és homok beleszürkülése.

Környezet: A barna színű sárkányok a sivatagok és más száraz területek közelében élnek. Az eldugott barlangokban és sivatagi üregekben rejtegetik kincseiket.

Légkör: Ezek a sárkányok hírhedten ravaszak és cselszövők. A homokban és a porban könnyedén elrejtőznek, és gyakran a föld alatt mozognak, mielőtt lecsapnak áldozataikra.

Támadó Képességek: A barna színű sárkányok képesek a föld alatt mozogni, ami lehetővé teszi számukra, hogy meglepetésszerűen támadjanak meg. A levegőtől elzárt üregeikben várnak, amíg meg nem érzik, hogy az idő megfelelő a támadáshoz.

Légcsavar-mágia: A barna sárkányok a por és a homok irányítására is képesek. Ezt a képességüket gyakran a légcsavar-mágia formájában használják, hogy elbizonytalanítsák vagy megsemmisítsék ellenfeleiket.

Adatok
Kategória:
Dinoszauruszok, Sárkányok, Jurassic World
Gyártó:
Oenux
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
9990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Barna földsárkány figura 20 cm
Barna földsárkány figura 20 cm
9 990 Ft
Webáruház készítés