Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Blog

Gamer Day 2019 a KSZC Dráva Völgye Gimnáziumban

Legendás Játékok
Gamer Day 2019 a KSZC Dráva Völgye Gimnáziumban

Idén ötödik alkalommal rendezték meg a KSZC Dráva Völgye Gimnáziumban a Gamer Dayt, örülünk, hogy mi is támogathattuk nyereményekkel a rendezvényt. Ez az esemény is kiváló bizonyíték arra, hogy a számítógépes játékok nem csak időtöltésre valók, hanem építő jellegű tevékenységként is megállják a helyüket.

2019. Április 10-én Szerdán rendezték meg az ötödik Gamer Day versenyt a KSZC Dráva Völgye Gimnáziumban. A diákok különbféle számítógépes játékokban mérhették össze tudásukat, és a legjobbak nyereményekben részesültek. A támogatók közül mi sem szerettünk volna kimaradni, így néhány ajándékkal mi is segítettük a rendezvény létrejöttét. Az esemény három órakor vette kezdetét és az alábbi játék számokban történtek az összecsapások: Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends 1v1 és 3v3, FIFA’19, Mortal Kombat, valamint retro kategóriában a Galaga nevű játékban küzdhettek meg az értékes nyereményekért. A versenyszámokon kívül a virtuális valóság élményét is kipróbálhatták egy HTC Vive-on a Beat Saber játékkal. További kísérő rendezvény volt még a retro játék kiállítás, melynek keretében kvarcjátékokkal, kézi konzolokkal, tv-játékokkal és régebbi játékkonzolokkal játszhattak a tanulók, valamint az újabb PlayStation 4 játékokat is kipróbálhattak az érdeklődők. A Rendezvényről készült fotókért tekintsd meg az esemény Facebook posztját.

Ezúton is Gratulálunk a nyerteseknek!