Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Kapcsolatfelvétel

Bármilyen kérdésed lenne (információ kérés, panaszkezelés, csomag nyomkövetés...), itt nyugodtan megírhatod nekünk. Amennyiben rendelésed felől érdeklődsz, ha tudsz kérjük írj rendelésszámot is az üzenetedbe. Minden üzenetre a lehető leghamarabb válaszolunk, kérjük figyeld e-mail postaládádat! (az "ELKÜLD" gombbal, elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót).

Webáruházunkat másodállásban üzemeltetjük, a válaszadásig szíves türelmedet kérjük!

további elérhetőségünk: webshop@legendasjatekok.hu vatera@legendasjatekok.hu

Mit kell tudni a webáruházban kapható termékekről?

A webáruházban kapható termékek nincsenek az Üzemeltető azonnal elérhető raktárkészletén, azok kizárólag a vele kapcsolatban lévő beszállítók/gyártók raktárkészletéről érhetőek el. Ezek a beszállítók lehetnek magyarországi, vagy a legtöbb esetben külföldi (harmadik ország beli, európai uniós) partnerek. A rendelés leadása, kiegyenlítése és visszaigazolása után indítja el az Üzemeltető a termékek kiszállítását a beszállítók és gyártók bevonásával egyenesen a vásárló által megadott szállítási címre.
A webáruházban vásárolható termékek minden esetben megfelelnek az Europai Unio termékkövetelményeinek.

Hogy történik a szállítás? Mennyi a szállítási költség?

Rendelés esetén felvesszük a kapcsolatot a megfelelő külföldi beszállítóval, aki a lehető legrövidebb időn belül elindítja a rendelt termékek szállítását egyenesen az általad megadott szállítási címre.

A szállítási díj: 750 Ft.

15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

A rendelés végösszegén kívül egyéb díj nem keletkezik.

Magyarországi beérkezés után csomagodat a Magyar Posta Postása kézbesíti nemzetközi levélküldeményként, többletköltségek nélkül. Amennyiben nem talál otthon, akkor egy átvételi értesítőt hagy a címen és a csomag a legközelebbi postán (az értesítőn megjelölt postán) lesz átvehető. Csomagod felől értesítő nélkül, személyi és lakcímkártya felmutatásával is tudsz érdeklődni a Postán.

Egyes esetekben a gyorsabb szállítás érdekében illetve nagyobb csomagok esetén a csomagokat az Express One Futárszolgálat futára kézbesíti, előtte telefonos és e-mail értesítés érkezik.

Mennyi a szállítási idő?

A várható, átlagos szállítási idő minden rendelés esetén egységesen: 20 munkanap. A legtöbb csomagunk ennyi idő alatt szokott kézbesítésre kerülni, azonban a nemzetközi szállítási folyamatokból adódóan ezen felül késés ritkán, de előfordulhat.

A rendelések szerződés szerinti teljesítési határideje maximum 60 munkanap pénzvisszafizetési garanciával.

A munkanapokba nem tartoznak bele a hétvégék és munkaszüneti napok.

Honnan tudom, hogy hol járhat a csomagom?

A rendelésekhez tartozó csomagszámokat és csomaginformációkat e-mailben küldjük meg.

nyomkövetésre alkalmas oldal:

https://tracking.expressone.hu/

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

https://parcelsapp.com/en

Miért kell előre fizetni a webshopban, ez mennnyire biztonságos?

AZ összetett beszerzési és szállítási folyamatok miatt jelenleg csak előre történő fizetés után tudunk csomagfeladást indítani. Megértésedet köszönjük.

Biztonságos fizetési megoldások, amiket jelenleg kínálunk:

  • Biztonságok azonnali online bankkártyás fizetés a Barion rendszerein keresztül
  • PayPal fizetés, PayPal egyenlegből, PayPal-hoz rendelt bankkártyával, vagy, ha nincs PayPal regisztrácíiód, választhatod, hogy az egyszeri online bankkártyás fizetésed a PayPal rendszerein keresztül történjen.
  • Banki előre utalás vagy készpénzes banki vagy postai befizetés

A banki tranzakcióknak, utalásoknak, befizetéseknek költségei lehetnek, melyek a vásárlót terhelik, a vásárló saját bankjának tarifái szerint.

Szeretnénk minden vásárlótól türelmet kérni a csomagja megérkezéséig.

Folyamatban lévő rendelésed után bármikor érdeklődhesz az elektronikus elérhetőségeinken, illetve, ha regisztráltál, akkor a profilodba belépve a "megrendeléseidnél" követni tudod rendelésed aktuális státuszát.

Milyen garancia van a szállításra?

A jogszabályoknak megfelelően a termék kézhez vétele után 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól. A terméket juttasd vissza az előre egyeztetett címeink valamelyikére, és a rendelés végösszegét vissza utaljuk, vagy csere terméket küldünk.

Amennyiben a rendelésed esetleg valamilyen szállítási probléma miatt nem érkezik meg a rendelés leadása, kiegyenlítése és visszaigazolása utáni 60. munkanapig, úgy a rendelés teljes végösszegét 14 naptári napon belül bankszámlára vissza térítjük.

Amennyiben a visszatérítést Barion számláról kezdeményezzük úgy nem minden esetben érkezik róla sms, kérjük ellenőrizd folyószámlád történetét.

Minden felmerülő problémát az alábbi elérhetőségeken lehet bejelenteni:

webshop@legendasjatekok.hu

https://legendasjatekok.hu/spg/751293/Kapcsolatfelvetel

Kérjük olvasd el az "Általános Szerződési Feltételeket" és az "Adatkezelési tájékoztatót" a további információkért!