Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

The Sims 3 Ps3 alapjáték

Cikkszám: 
195410
Külső raktáron
9 990 Ft
Részletek

The Sims 3 Ps3 lemezes alapjáték. Használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A Sims 3 egy életszimulációs játék, amelyet az EA Play és a The Sims Studio fejlesztett és az Electronic Arts adott ki. A játék eredetileg 2009-ben jelent meg PC-re, de később más platformokra is kiadták, beleértve a PlayStation 3 konzolokat is. A PlayStation 3 verzió 2010-ben jelent meg.

Főbb jellemzők:

Szabadság és Nyitott Világ: A Sims 3 PS3 verziója megőrizte a PC változat legnagyobb újítását, azaz a nyitott világot, ahol a játékosok szabadon felfedezhetik a várost, meglátogathatják a szomszédokat, és részt vehetnek különböző közösségi eseményeken.

Testreszabhatóság: A játékosok széleskörűen testreszabhatják szimjeiket a különböző ruhák, frizurák és személyiségjegyek segítségével. Emellett az otthonukat is teljesen egyedivé tehetik a bútorok, dekorációk és építészeti elemek révén.

Kihívások és Célok: A PS3 verzióban bevezettek különféle kihívásokat és célokat, amelyeket teljesítve jutalmakat szerezhetnek a játékosok. Ez a funkció ösztönzi a játékosokat arra, hogy különböző játékmenet-elemeket próbáljanak ki.

Karma Rendszer: Ez egy exkluzív funkció a konzolos verziókhoz. A játékosok karma pontokat szerezhetnek, amelyeket különféle hatásokra költhetnek, például javíthatják szimjeik életét vagy épp megnehezíthetik azt.

Multiplayer Mód: Bár a Sims játékok hagyományosan egyjátékos élményt nyújtanak, a PS3 verzióban van egy limitált multiplayer mód is, ahol a játékosok együttműködhetnek vagy versenyezhetnek bizonyos kihívásokban.

Technikai részletek és korlátok:

Grafika és Teljesítmény: A PS3 verzió grafikája némileg eltér a PC verzióétól, mivel a konzol hardveres korlátai miatt néhány grafikai részlet egyszerűsítve lett. Ennek ellenére a játék látványvilága továbbra is színes és vonzó maradt.

Kontrollerek: A játékot a konzol kontrollereivel irányítják, ami egy kicsit eltér a PC-s egér és billentyűzet kombótól, de az irányítás intuitív és könnyen megtanulható.

A Sims 3 PS3 verzióját a játékosok és a kritikusok egyaránt pozitívan fogadták, különösen a testreszabhatóság, a nyitott világ és a karma rendszer miatt. 

Összességében a Sims 3 PS3 verziója egy szórakoztató és tartalmas élményt nyújt azok számára, akik kedvelik az életszimulációs játékokat, és szeretnék a Sims univerzumát konzolon is megtapasztalni.

 

Adatok
Kategória:
Ps3 játékok (használt)
Gyártó:
Electronic Arts
Korosztály:
12 éves kortól
Ár :
9990 Ft.
Állapot:
Használt, újszerű
Raktár :
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Hasonló termékek
The Sims 3 Ps3 alapjáték
The Sims 3 Ps3 alapjáték
9 990 Ft
Webáruház készítés