Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

10 db-os Gru Minyonok figura szett
10 db-os Gru Minyonok figura szett
8 500 Ft

10 db-os Gru Minyonok figura szett

10 db-os Gru - Minyonok figura szett. Kb 7 m-es figurák, biztonságos műanyagból, tortaderkorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
8 500 Ft
Részletek

A Minyonok a "Gru" filmek (például a "Gru - Tolvaj a családban" és a "Gru 2") kisebb, sárga lények, akiket leginkább arról ismernek, hogy segítenek Gru-nak, a főszereplőnek, aki egykori szupergonosz és később jószívű apuka lett.

A Minyonok apró termetűek, sárga bőrűek és jellegzetes kis ruhát viselnek. Elsődleges céljuk Gru segítése és szolgálatba állása, bár gyakran komikus helyzetekbe keverednek. Gyakran beszélnek saját nyelvükön, a "Minyon Nyelven", amely egyfajta vegyes nyelv és hangokból, szavakból és kitalált nyelvi elemekből áll.

A Minyonok a filmekben humorforrást jelentenek, és különféle kalandokba keverednek Gru és más karakterek mellett. Cselekedeteik és vicces viselkedésük miatt népszerűek lettek a nézők körében. Később a Minyonokról készült egy saját, önálló film is, a "Minyonok - A világ legjobb csatlakozása", amely bemutatja, hogyan kezdődött a kis lények története és hogyan találták meg Gru-t.

Adatok
Kategória
Mesefigura szettek
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
8500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
441193
Hasonló termékek