Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Mesefigura szettek

Ebben a kategóriában, különböző népszerű mesékből találhatsz figurákat, figura szetteket. A figurák biztonságos műanyagból készültek, tortadekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletesek.


111termék 140
111termék 140

Gyerekek számára a szituációs játékok, amelyekben mesefigurákkal játszhatnak, számos fejlődési és szórakoztató előnyt kínálnak. Itt van néhány ok, amiért a gyerekek élvezik és sokat tanulhatnak ezekből a játékokból:

Kreativitás és Képzelet: Szituációs játékok lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját kreatív történeteket és helyzeteket hozzanak létre. A mesefigurákkal való játék során gyakran új környezeteket, karaktereket és helyzeteket találnak ki, ami fejleszti a képzelőerőt és a kreatív gondolkodást.

Szerepjáték: A gyerekek szituációs játékokban szerepjátékot játszva más karakterek bőrébe bújhatnak, és megtapasztalhatják, milyen lehet más szerepeket és szituációkat átélni. Ez segíti az empatikus gondolkodás fejlődését, és megérteni mások érzéseit és perspektíváját.

Nyelvi Fejlődés: A játék során a gyerekek kommunikálnak és interakcióba lépnek a mesefigurákkal. Ez lehetőséget teremt a szókincs bővítésére, a mondatalkotásra és a történetmesélésre, ami hozzájárul a nyelvi fejlődésükhöz.

Problémamegoldás: Szituációs játékokban a gyerekek gyakran olyan problémákkal találkoznak, amelyeket meg kell oldaniuk a játék folyamán. Ez fejleszti a problémamegoldó készségeket és a logikai gondolkodást.

Kooperáció és Szociális Készségek: Amikor több gyerek játszik együtt, a szituációs játékok során meg kell tanulniuk együttműködni, megosztani a feladatokat és kommunikálni egymással. Ez fejleszti a szociális készségeket és az együttműködési képességeket.

Érzelmi Kifejezés: A szituációs játékok során a gyerekek kifejezhetik érzelmeiket és élményeiket a mesefigurákon keresztül. Ez segíthet nekik az érzelmek megértésében és kifejezésében.

Összességében a szituációs játékok mesefigurákkal nemcsak szórakoztatóak, hanem számos fontos fejlődési területet támogatnak a gyerekek számára. A játék során szerzett élmények és tanulás hosszú távú hatással lehetnek a gyermek fejlődésére és kognitív képességeire.