Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Hamupipőke rózsaszín ruhában figura baba 12 cm

Cikkszám: 
702868
Külső raktáron 3 db
4 990 Ft
Részletek

Disney Hamupipőke rózsaszín ruhában jellegű figura baba 12 cm-es. Utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A Disney "Hamupipőke" című klasszikusban, amikor Hamupipőke készül a királyi bálra, és már örömmel várja a lehetőséget, hogy ott legyen, a mostohatestvérei, Anastasia és Drizella gonosz szándékkal elszakítják róla a gyönyörű ruhát.

Ez a jelenet a film egyik tragikus és feszült pillanata, ahol a gonosz mostohatestvérek megsemmisítik és széttépik Hamupipőke báli ruháját, amelyet korábban a kis barátai varrtak neki ajándékba. Ez a ruha volt az a csodálatos varázslat, amely lehetővé tette számára, hogy részt vegyen a bálon és találkozzon a herceggel.

Azáltal, hogy a mostohatestvérek szándékosan és kegyetlenül megsemmisítik a ruhát, amely Hamupipőke álmát jelentette, a jelenet érzelmi hatást vált ki a nézőkből. Ez a cselekedet tovább fokozza a főszereplő érzéseit a kilátástalanságról, elkeseredettségről és kiábrándítottságról.

Ez a jelenet kulcsszerepet játszik a történetben, mivel azután, hogy a ruha széttépése megtörténik, a Hamupipőke számára még nehezebbé válik az eljutás a bálra, de ezután következik az a rész, amikor a jó tündérek segítenek neki egy újabb csodálatos ruhával, így mégis részt tud venni a bálon. Ez a jelenet hangsúlyozza a mostohaság, a kegyetlenség és a reménytelenség ellenére a kitartás és a jóindulat fontosságát.

Adatok
Kategória:
Film - és mesefigurák >Mesefigura szettek
Gyártó:
Egyéb
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
4990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Hamupipőke rózsaszín ruhában figura baba 12 cm
Hamupipőke rózsaszín ruhában figura baba 12 cm
4 990 Ft
Webáruház készítés