Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Hamupipőke rózsaszín ruhában figura baba 12 cm
Hamupipőke rózsaszín ruhában figura baba 12 cm
5 990 Ft

Hamupipőke rózsaszín ruhában figura baba 12 cm

Disney Hamupipőke rózsaszín ruhában jellegű figura baba 12 cm-es. Utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

A Disney "Hamupipőke" című klasszikusban, amikor Hamupipőke készül a királyi bálra, és már örömmel várja a lehetőséget, hogy ott legyen, a mostohatestvérei, Anastasia és Drizella gonosz szándékkal elszakítják róla a gyönyörű ruhát.

Ez a jelenet a film egyik tragikus és feszült pillanata, ahol a gonosz mostohatestvérek megsemmisítik és széttépik Hamupipőke báli ruháját, amelyet korábban a kis barátai varrtak neki ajándékba. Ez a ruha volt az a csodálatos varázslat, amely lehetővé tette számára, hogy részt vegyen a bálon és találkozzon a herceggel.

Azáltal, hogy a mostohatestvérek szándékosan és kegyetlenül megsemmisítik a ruhát, amely Hamupipőke álmát jelentette, a jelenet érzelmi hatást vált ki a nézőkből. Ez a cselekedet tovább fokozza a főszereplő érzéseit a kilátástalanságról, elkeseredettségről és kiábrándítottságról.

Ez a jelenet kulcsszerepet játszik a történetben, mivel azután, hogy a ruha széttépése megtörténik, a Hamupipőke számára még nehezebbé válik az eljutás a bálra, de ezután következik az a rész, amikor a jó tündérek segítenek neki egy újabb csodálatos ruhával, így mégis részt tud venni a bálon. Ez a jelenet hangsúlyozza a mostohaság, a kegyetlenség és a reménytelenség ellenére a kitartás és a jóindulat fontosságát.

Adatok
Kategória
Film - és mesefigurák >Mesefigura szettek
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
702868
Hasonló termékek