Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Csipkerózsika Auróra hercegnő figura baba 12 cm
Csipkerózsika Auróra hercegnő figura baba 12 cm
4 990 Ft

Csipkerózsika Auróra hercegnő figura baba 12 cm

Csipkerózsika Auróra hercegnő figura baba 12 cm
Csipkerózsika Auróra hercegnő figura baba 12 cm

Disney Csipkerózsika Auróra hercegnő jellegű figura baba 12 cm-es méretben. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

4 990 Ft
Részletek

Csipkerózsika a Disney "Csipkerózsika" című klasszikus animációs filmjének főszereplője. A történet egy hercegnőről szól, akinek egy átok miatt álmosságba merült egész királysága. A film azonos című népmese alapján készült.

A történet szerint egy gonosz varázsló átkot szór a királyi családra, amelynek értelmében a csecsemő hercegnő, Csipkerózsika, tizenhatodik születésnapján ujját szúrja egy tűre, majd mély álomba merül, amit csak egy herceg csókja szakíthat meg.

Az álomban tölött évek alatt a királyság tövises erdővé válik, míg Csipkerózsika palotája a sűrű növényzet közepében elrejtőzik. Azonban egy nap egy bátor herceg megjelenik, hogy megmentsen Csipkerózsikát és az egész királyságot az átoktól.

A film kiemelkedő jellemzője a romantikus mese és a hercegnős történet tipikus elemeinek megjelenítése, valamint a klasszikus Disney animációs stílus. Csipkerózsika karaktere tiszteletreméltó, bátor és jóságos hercegnőként jelenik meg, aki kényes helyzetben is megtalálja a bátorságot és az erőt a helyzet kezeléséhez. A Csipkerózsika az egyik ikonikus Disney hercegnő, és a története számos generációt és rajongót érintett meg az évek során.

Adatok
Kategória
Film - és mesefigurák >Mesefigura szettek
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
4990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
331413
Hasonló termékek