Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

12 db-os Zootropolis mesefigura szett
12 db-os Zootropolis mesefigura szett
5 490 Ft

12 db-os Zootropolis mesefigura szett

12 db-os Zootropolis mesefigura szett
12 db-os Zootropolis mesefigura szett
12 db-os Zootropolis mesefigura szett

12 db-os Zootropolis mesefigura szett, a népszerű animációs mese alapján. Biztonságos műanyagból készült, így tortadekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.24.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  5 db
5 490 Ft
Részletek

"Zootropolis" (vagy más néven "Zootopia" az amerikai cím alapján) egy 2016-ban megjelent amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amit a Walt Disney Animation Studios készített. A film egy modern városban játszódik, ahol antropomorfikus állatok (olyan állatok, amelyek emberi tulajdonságokkal rendelkeznek) élnek és dolgoznak együtt.

A történet középpontjában a naiv és ambiciózus nyúl, Judy Hopps, és a ravasz róka, Nick Wilde áll. Judy Hopps az első nyúl a Zootropolis-i rendőrségnél, és be akarja bizonyítani, hogy ugyanolyan komolyan vehető rendőr lehet, mint bármely más állat. Amikor egy eltűnés ügyén dolgozik, kénytelen összefogni Nickkel, akit korábban megpróbált félrevezetni. A két ellentétes személyiségű karakternek együtt kell működnie, hogy megoldják a rejtélyt és megtalálják az eltűnt állatokat.

A film a barátság, elfogadás, előítéletek leküzdése és az egyéni képességek fontosságáról szól. Emellett a humor, a látványos animáció és az érdekes karakterek is hozzájárulnak a film vonzerejéhez. "Zootropolis" pozitív fogadtatásban részesült a kritikusoktól és a nézőktől egyaránt, és sikeresen szórakoztatta a családokat világszerte.

A film elnyerte a 89. Oscar-gálán a "Legjobb animációs film" díját is. Az "Zootropolis" tehát nem csak szórakoztató, hanem mélyebb mondanivalóval is rendelkező animációs alkotás.

Adatok
Kategória
Mesefigura szettek
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
132452
Hasonló termékek