Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

12 db-os Snoopy figura szett
12 db-os Snoopy figura szett
6 490 Ft

12 db-os Snoopy figura szett

12 db-os Snoopy figura szett
12 db-os Snoopy figura szett

12 db-os Snoopy figura szett, a népszerű Snoopy mesefilmek alapján. Biztonságos műanyagból készült, így tortadekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

"Snoopy" vagy teljes nevén "Peanuts" Charles M. Schulz által készített amerikai képregény sorozat, mely a 20. század közepén vált rendkívül népszerűvé. A "Peanuts" az egész világon hatalmas rajongótáborra tett szert.

A történet középpontjában Charlie Brown, egy szerény, jószívű és gyakran peches kisfiú áll, és körülötte csoportosulnak barátai és különböző személyiségek, mint például Lucy, Linus, Schroeder, Sally, Peppermint Patty, Marcie, Woodstock és természetesen Snoopy, Charlie Brown kutyája.

Snoopy, a beagle, Charlie Brown hűséges kutyája és a sorozat egyik központi karaktere, rendkívül népszerűvé vált az olvasók és nézők körében. Snoopy nagyon intelligens kutyaként van ábrázolva, és fantasztikus képzeletvilággal rendelkezik. Imád repülőgépként képzelődni, szeret a ház tetején feküdni, és fantasztikus kalandokra indulni Woodstockgal és a többi madárral.

A "Peanuts" sorozat a hétköznapi élet apró örömeiről, az emberi kapcsolatokról és a barátságról szól. Schulz munkássága rendkívül sokoldalú és mély érzelmi rétegekkel rendelkezik, ami miatt generációk nőttek fel és kötődtek az "A Snoopy és barátai" című történetekhez és karakterekhez. Azóta adaptálták többek között televíziós műsorokká, filmekké, könyvekké és színdarabokká is.

Adatok
Kategória
Mesefigura szettek
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
6490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
637445
Hasonló termékek