Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Frozen Jégvarázs - Elza királynő ruhában figura baba 12 cm
Frozen Jégvarázs - Elza királynő ruhában figura baba 12 cm
4 990 Ft

Frozen Jégvarázs - Elza királynő ruhában figura baba 12 cm

Disney Frozen Jégvarázs - Elza királynő ruhában jellegű figura baba 12 cm-es. Kiváló minőségű, utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

4 990 Ft
Részletek

Elza a Disney "Jégvarázs" (Frozen) című animációs film egyik főszereplője. Ő a történet egyik hercegnője és a központi karaktere a filmnek.

Elza a királynő hatalmas jégvarázsló képességeivel rendelkezik, amiket egy általában uralni tud, de amelyek nehézséget okoznak neki az érzelmi helyzetekben vagy stresszes helyzetekben. Elza hatalmas jég- és hóerőket tud irányítani, de ezen képességei miatt félt és magányosnak érezte magát.

A történet középpontjában áll Elza testvérével, Annával és a királysággal való kapcsolatában, miközben megpróbálja elfogadni és ellenőrzés alatt tartani a varázserejét. A fő konfliktust az jelenti, amikor varázslatai véletlenül Agrabah királyságát örök télbe borítják.

Elza karaktere egyedi, mert a történetben az ő szerepe és fejlődése a női függetlenség, az önelfogadás és az erő megjelenítése kapcsán kulcsfontosságú. Emellett az "Élj hát" (Let It Go) című dala és a film üzenete a saját útján való haladásról, a belső erő megtalálásáról és a család szeretetéről sokak számára inspirálóvá vált. Elza karaktere azon túl, hogy varázslatos képességeket birtokol, együttérző és erős karakter, aki a történet során megtalálja saját utját és erősségét, hogy megbirkózzon a kihívásokkal.

Adatok
Kategória
Film - és mesefigurák >Mesefigura szettek
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
4990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
110604
Hasonló termékek