Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Mulan figura baba 12 cm
Mulan figura baba 12 cm
5 990 Ft

Mulan figura baba 12 cm

Disney Mulan jellegű figura baba 12 cm-es. Kiváló minőségű, utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

5 990 Ft
Részletek

Mulan a Disney "Mulan" című animációs film főszereplője, egy bátor és elszánt fiatal nő, aki szeretne az apja helyett harcolni a császár seregében, hogy megvédje Kínát az inváziótól.

Mulan eredetileg nem illik a hagyományos kínai társadalmi szerepekbe, és nehezen illeszkedik be a hagyományos női szerepekbe. Amikor apja nem képes újra besorozni a császár seregébe, hogy védelmezze a családját, Mulan elhatározza, hogy felvállalja a férfi szerepet, álcázza magát és beáll a hadseregbe apja helyett.

Mulan karaktere rendkívül elszánt, bátor és intelligens. Az álcázás és a férfi ruhában való részvétel ellenére hamar megmutatja, hogy képes harcolni és kivívni a tiszteletet a csapattársai között. Emellett nagy szívvel és kitartással küzd azért, hogy megóvja hazáját és szeretteit.

Mulan története és karaktere fontos üzeneteket közvetít a női erőről, függetlenségről és kitartásról. A film arra ösztönöz, hogy mindenki kövesse saját utját, függetlenül a társadalmi elvárásoktól, és a karaktere példa arra, hogy az egyén kitartása és elszántsága mennyire fontos a céljaink elérésében.

Adatok
Kategória
Film - és mesefigurák >Mesefigura szettek
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Raktáron, szállítási idő: 2-3 munkanap
Cikkszám
922669
Hasonló termékek