Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

12 db-os Sam a tűzoltó figura szett
12 db-os Sam a tűzoltó figura szett
5 990 Ft

12 db-os Sam a tűzoltó figura szett

12 db-os Sam a tűzoltó figura szett
12 db-os Sam a tűzoltó figura szett

12 db-os Sam a tűzoltó figura szett. A figurák kb 5-7 cm-esek. Részletesen kidolgozott, biztonságos és környezetbarát műanyagból készült. Tortadekorációnak vagy szerepjátékokra is tökéletes.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

"Sam a tűzoltó" (eredeti cím: "Fireman Sam") egy brit animációs sorozat, amelyet az 1980-as évek közepén indítottak el. A sorozat középpontjában Sam Környezetvédelmi Tűzoltó áll, aki a walesi kisvárosban, Pontypandyban dolgozik, és segít a tűzesetek, balesetek és más vészhelyzetek megoldásában. A sorozat gyermekbarát módón mutatja be a tűzoltók életét és a veszélyek kezelését a fiatalabb nézők számára.

A főszereplő, Sam egy hősies és jóindulatú tűzoltó, aki mindig készen áll, hogy a város és annak lakosai biztonságát szolgálja. A sorozatban más fontos karakterek is szerepelnek, például Sam barátai és kollégái, mint például Steele tűzoltóparancsnok, Elvis Cridlington tűzoltó, Penny Morris tűzoltó és mások.

Minden epizód egy új kihívásról vagy problémáról szól, amelyre Sam és csapata megoldást talál. A sorozat nem csak a tűzoltói tevékenységeket mutatja be, hanem értékeket és tanulságokat közvetít a nézők felé, például a segítségnyújtás, az együttműködés és a biztonság fontosságát.

"A Sam a tűzoltó" sorozatot eredetileg a brit S4C televízióban indították el, majd később a brit ITV és más televíziócsatornák is bemutatták. A sorozat sikere további évadokat és különböző médiatermékeket, mint például filmeket és könyveket eredményezett. A karakterek egyszerű és kedves stílusa, valamint az oktató és szórakoztató történetek miatt a "Sam a tűzoltó" népszerűsége a gyerekek körében fennmaradt az évek során.

Adatok
Kategória
Mesefigura szettek
Gyártó
BESTZY
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
381163
Hasonló termékek