Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

12 db-os Sam a tűzoltó figura szett
12 db-os Sam a tűzoltó figura szett
5 490 Ft

12 db-os Sam a tűzoltó figura szett

12 db-os Sam a tűzoltó figura szett
12 db-os Sam a tűzoltó figura szett

12 db-os Sam a tűzoltó figura szett. A figurák kb 5-7 cm-esek. Részletesen kidolgozott, biztonságos és környezetbarát műanyagból készült. Tortadekorációnak vagy szerepjátékokra is tökéletes.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.26.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  5 db
5 490 Ft
Részletek

"Sam a tűzoltó" (eredeti cím: "Fireman Sam") egy brit animációs sorozat, amelyet az 1980-as évek közepén indítottak el. A sorozat középpontjában Sam Környezetvédelmi Tűzoltó áll, aki a walesi kisvárosban, Pontypandyban dolgozik, és segít a tűzesetek, balesetek és más vészhelyzetek megoldásában. A sorozat gyermekbarát módón mutatja be a tűzoltók életét és a veszélyek kezelését a fiatalabb nézők számára.

A főszereplő, Sam egy hősies és jóindulatú tűzoltó, aki mindig készen áll, hogy a város és annak lakosai biztonságát szolgálja. A sorozatban más fontos karakterek is szerepelnek, például Sam barátai és kollégái, mint például Steele tűzoltóparancsnok, Elvis Cridlington tűzoltó, Penny Morris tűzoltó és mások.

Minden epizód egy új kihívásról vagy problémáról szól, amelyre Sam és csapata megoldást talál. A sorozat nem csak a tűzoltói tevékenységeket mutatja be, hanem értékeket és tanulságokat közvetít a nézők felé, például a segítségnyújtás, az együttműködés és a biztonság fontosságát.

"A Sam a tűzoltó" sorozatot eredetileg a brit S4C televízióban indították el, majd később a brit ITV és más televíziócsatornák is bemutatták. A sorozat sikere további évadokat és különböző médiatermékeket, mint például filmeket és könyveket eredményezett. A karakterek egyszerű és kedves stílusa, valamint az oktató és szórakoztató történetek miatt a "Sam a tűzoltó" népszerűsége a gyerekek körében fennmaradt az évek során.

Adatok
Kategória
Mesefigura szettek
Gyártó
BESTZY
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
381163
Hasonló termékek