Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

12 db-os Hupikék törpikék figura szett

Cikkszám: 
347258
Külső raktáron 3 db
6 490 Ft
Részletek

12 db-os Hupikék törpikék Smurfs jellegű figura szett. Biztonságos műanyagból készült, így torta dekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes. 4-6 cm-es figurák. Kiváló minőségű, tángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A "Hupikék Törpikék" egy belga származású animációs sorozat, amelyet Thierry Coupé és Pierre "Peyo" Culliford (akinek a művészneve Peyo) alkotott. A sorozat eredetileg "Les Schtroumpfs" címen jelent meg francia nyelven, majd később más nyelveken is, beleértve az angolt is, ahol "The Smurfs" néven vált ismertté.

A törpikék, vagy más néven "smurfs", kis kék lények, akik egy erdőben élnek. Minden törpika egyedi személyiséggel és nevével rendelkezik, például a Bölcs Törpika, Az Alsó Törpika, Az Álmos Törpika stb. Mindegyik törpika a saját különleges tulajdonságával és személyiségével hozzájárul a közösség életéhez.

A törpikék történetei gyakran arról szólnak, hogy egy gonosz varázsló, Gargamel és macskája, Azrael megpróbálja elfogni és megejteni a törpikéket. A törpikéknek mindig sikerül kitalálni valamilyen módot arra, hogy megmeneküljenek Gargamel és Azrael ügyeskedéseitől.

A "Hupikék Törpikék" népszerűsége hamarosan határokon túlra is eljutott, és a sorozat világszerte elterjedt. Az animációs sorozat mellett a törpikék képregényekben, rajzfilmeken és egyéb médiaformában is megjelentek. Emellett a törpikékből számos játékfigura, játék és más merchandising termék is létrejött.

A "Hupikék Törpikék" klasszikusnak számít a gyermekmédia világában, és sok generáció nőtt fel a törpikék kalandjain. A törpikéket a mai napig sokan szeretik és emlékeznek rájuk nosztalgikusan.

Adatok
Kategória:
Mesefigura szettek
Gyártó:
FANDE
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
6490 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
12 db-os Hupikék törpikék figura szett
12 db-os Hupikék törpikék figura szett
6 490 Ft
Webáruház készítés