Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

12 db-os Hupikék törpikék figura szett
12 db-os Hupikék törpikék figura szett
5 750 Ft

12 db-os Hupikék törpikék figura szett

12 db-os Hupikék törpikék figura szett
12 db-os Hupikék törpikék figura szett
12 db-os Hupikék törpikék figura szett
12 db-os Hupikék törpikék figura szett

12 db-os Hupikék törpikék Smurfs jellegű figura szett. Biztonságos műanyagból készült, így torta dekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes. 4-6 cm-es figurák. Utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Rendelhető
5 750 Ft
Részletek

A "Hupikék Törpikék" egy belga származású animációs sorozat, amelyet Thierry Coupé és Pierre "Peyo" Culliford (akinek a művészneve Peyo) alkotott. A sorozat eredetileg "Les Schtroumpfs" címen jelent meg francia nyelven, majd később más nyelveken is, beleértve az angolt is, ahol "The Smurfs" néven vált ismertté.

A törpikék, vagy más néven "smurfs", kis kék lények, akik egy erdőben élnek. Minden törpika egyedi személyiséggel és nevével rendelkezik, például a Bölcs Törpika, Az Alsó Törpika, Az Álmos Törpika stb. Mindegyik törpika a saját különleges tulajdonságával és személyiségével hozzájárul a közösség életéhez.

A törpikék történetei gyakran arról szólnak, hogy egy gonosz varázsló, Gargamel és macskája, Azrael megpróbálja elfogni és megejteni a törpikéket. A törpikéknek mindig sikerül kitalálni valamilyen módot arra, hogy megmeneküljenek Gargamel és Azrael ügyeskedéseitől.

A "Hupikék Törpikék" népszerűsége hamarosan határokon túlra is eljutott, és a sorozat világszerte elterjedt. Az animációs sorozat mellett a törpikék képregényekben, rajzfilmeken és egyéb médiaformában is megjelentek. Emellett a törpikékből számos játékfigura, játék és más merchandising termék is létrejött.

A "Hupikék Törpikék" klasszikusnak számít a gyermekmédia világában, és sok generáció nőtt fel a törpikék kalandjain. A törpikéket a mai napig sokan szeretik és emlékeznek rájuk nosztalgikusan.

Adatok
Kategória
Mesefigura szettek
Gyártó
FANDE
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5750 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
347258
Hasonló termékek