Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

3 db-os Harry Potter figura szett
3 db-os Harry Potter figura szett
9 990 Ft

3 db-os Harry Potter figura szett

3 db-os Harry Potter figura szett. Ron, Hermione és Harry Potter. A figurák kb 8-9 cm magasak.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

A "Harry Potter" sorozat főszereplői közé tartoznak:

Harry Potter: A sorozat főszereplője, akit a csecsemőkorában szülei megölettek Lord Voldemort gonosz varázsló által. Azonban Harry túlélte Voldemort támadását, és varázslóiskolába, a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába került. Harry egy bátor és jó szívű fiú, aki a sorozat során felfedezi saját varázstudományi képességeit és szembenéz a sötét erőkkel.

Hermione Granger: Harry legjobb barátja, egy okos és kitartó lány, aki kiemelkedően jó varázstudományi tudású. Hermione segít Harrynek és Ronnak a kalandjaik során, és fontos szerepet játszik a történet során.

Ron Weasley: Harry másik legjobb barátja, egy humoros és kedves fiú. Ő is Roxfortba jár, és sokat segít Harrynek a kalandok során.

Albus Dumbledore: Roxfort igazgatója, egy bölcs és hatalmas varázsló, aki Harrynek és barátainak tanácsokkal és segítséggel szolgál a nehéz helyzetekben.

Severus Snape: Egy Roxfort tanár, aki kezdetben ellenséges viselkedést mutat Harry és barátai iránt, de kiderül, hogy sokkal összetettebb jellem, mint ahogyan azt először gondolnánk.

Ezen kívül számos más fontos karakter szerepel a "Harry Potter" sorozatban, akik mind hozzájárulnak a történet folyásához és Harry kalandjaihoz. A sorozat karakterei mélyek és sokszínűek, sokuknak saját erényei és hibái vannak, ami még gazdagabbá teszi az egész világot és történetet.

Adatok
Kategória
Mesefigura szettek
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
221107
Hasonló termékek