Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

3 db-os Pizsihősök Romeo figura szett
3 db-os Pizsihősök Romeo figura szett
4 990 Ft

3 db-os Pizsihősök Romeo figura szett

3 db-os Pizsihősök PjMasks Romeo figura szett. 


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

4 990 Ft
Részletek

A "Pj Masks" sorozatban számos negatív karakter található, akik általában az éjszakai szuperhősök ellen dolgoznak, hogy megzavarják a békés városi életet. Ezek a karakterek a gonoszok, akiknek különböző terveik vannak a városra vagy a szuperhősökre nézve.

Néhány közülük:

Romeo: Az egyik fő ellenség a sorozatban, akit rendszerint a Pj Masks ellen látunk dolgozni. Romeo zseniális feltaláló és tudós, aki különböző mesterterveken és találmányokon dolgozik, hogy megszerezze a várost vagy legyőzze a Pj Masks-et.

Luna Girl: Egy másik jelentős ellenség, aki saját repülő holdaszekérrel és lepkékkel, a Mothballs-okkal harcol, hogy megzavarja a várost és az éjszakai hősöket.

Night Ninja: Egy harmadik jelentős negatív karakter, aki egy karate-szerű harcos és ninja banda vezetője, és általában gonosz tetteket követ el a városban, hogy megzavarja a nyugalmat és szembeszálljon a Pj Masks-szel.

Ezek a karakterek különböző gonosz terveken dolgoznak, hogy megzavarják a városi életet, és szembeálljanak a sorozat hőseivel, a Pj Masks-szel. A sorozat általában a jó és rossz közötti küzdelmet mutatja be, miközben a pozitív üzenetekre helyezi a hangsúlyt, mint a barátság, az összetartás és a bátorság fontosságára.

Adatok
Kategória
Mesefigura szettek
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
4990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
245998
Hasonló termékek