Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

3 db-os Verdák Cars kisautó szett Mattel
3 db-os Verdák Cars kisautó szett Mattel
18 990 Ft

3 db-os Verdák Cars kisautó szett Mattel

3 db-os Verdák Cars kisautó szett Mattel
3 db-os Verdák Cars kisautó szett Mattel
3 db-os Verdák Cars kisautó szett Mattel
3 db-os Verdák Cars kisautó szett Mattel
3 db-os Verdák Cars kisautó szett Mattel

3 db-os Verdák Cars karakter kisautó szett. A szett tartalmazza Villám McQueen, Sheriff és Matuka kisautót. Az autók kb 7 cm szélesek. Eredeti licenszelt Disney Pixar Mattel termék, azonosító: HBW14


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

18 990 Ft
Részletek

A Cars egy 2006-ban készült amerikai animációs sport vígjátékfilm, amit a Pixar Animation Studios készített és a Walt Disney Pictures forgalmazott. A történet egy világban játszódik, amelyet kizárólag antropomorf járművek laknak. A főszereplő, Lightning McQueen, egy önző és arrogáns fiatal versenyautó, aki az élete legfontosabb versenyére tartva egy elfeledett városban, a Route 66-on található Radiator Springs-ben reked, ahol barátságról tanul és újragondolja prioritásait1. A film karaktereinek hitelességét a készítők nagyon fontosnak tartották, ezért a járműveket olyan módon tervezték meg, hogy az emberek könnyen azonosulhassanak velük. A főszereplő, Lightning McQueen, egy tehetséges versenyautó, míg Matuka (Mater), a rozsdás vontató egy valós életben megtalált jármű volt a Route 66-on (a legendás amerikai 66-os úton).

Sheriff egy támogató karakter a Disney/Pixar Cars franchise-ban. Ő a Radiator Springs helyi seriffje. Hosszú története van a rendőrségi szolgálatban, és családjában is sokan foglalkoztak a közlekedési rendőrséggel. Az apja közlekedési rendőr volt, az anyai ágon két unokatestvére és kisöccse is a közlekedési rendőrségnél dolgozott. Még a nagyapja is a századfordulón New York Times Square-n irányította a forgalmat. Sheriff mindig is tudta, hogy ő is rendőr lesz, hiszen ilyen névvel más lehetősége nem volt. A seriff komolyan veszi a munkáját, és védi Radiator Springs-t és barátait. Nem tűri el a sebességhatárokat megszegő autókat, különösen a városban, és bünteti őket, például parkolási bakokkal. A seriff szeret mesélni és néha szundikálni a Radiator Springs hirdetőtáblája mögött. Éppen ott volt, amikor Lightning McQueen először beérkezett a városba évekkel ezelőtt, ami egy rendetlen autóüldözéshez vezetett, ami nem végződött jól. Manapság a seriff négy keréken üdvözli a hősként hazatérő versenyzőt, Lightning McQueen-t.

Adatok
Kategória
Verdák Cars
Gyártó
Mattel
Korosztály
4 éves kortól
Ár
18990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
853556
Hasonló termékek