Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Verdák Cars

Ebbe a kategóriában a népszerű Disney Pixar Verdák Cars animációs meséből találhatsz különböző autókat, figurákat, játékokat és szetteket.


12termék 112

A Disney Pixar Cars egy nagyon népszerű animációs film- és tévésorozat, amelyet John Lasseter rendezett. Az első film 2006-ban jelent meg, és azóta két folytatást kapott: a "Cars 2" 2011-ben, a "Cars 3" pedig 2017-ben került bemutatásra. A történet középpontjában a fiktív Radiator Springs nevű kisváros és lakói állnak, amelyek között antropomorf gépjárművek (autók, teherautók, traktorok stb.) találhatók.

A főszereplő, Villám McQueen, egy fiatal versenyautó, aki a Piston Cup nevű versenysorozatban indul. A történet a versenyzés, barátságok és önazonosság keresésének köré épül, miközben Villám szembesül a kihívásokkal és tanul valami újat mindennapi kalandjai során.

A filmek és a tévésorozat számos karaktert vonultatnak fel, akik különböző személyiségekkel és háttértörténetekkel rendelkeznek. A franchise sikerét részben az adja, hogy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szórakoztató, és a karakterek könnyen azonosíthatók és megkedvelhetők.