Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

6 db-os Avatar figura szett

Cikkszám: 
811160
Külső raktáron 3 db
9 990 Ft
Részletek

6 db-os Avatar figura szett, az Avatar című mozifilm alapján. Biztonságos műanyagból készült termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Az "Avatar" egy amerikai tudományos-fantasztikus film, amelyet James Cameron írt és rendezett. A film 2009-ben jelent meg, és azóta is az egyik legnagyobb kasszasikerű filmek közé tartozik. Az "Avatar" egy rendkívül vizuálisan lenyűgöző és technológiailag előremutató alkotás, amely forradalmasította a filmművészet területét.

Néhány fontos információ az "Avatar" filmről:

Cselekmény és Világ: A film cselekménye a Pandora nevű kitalált bolygón játszódik, ahol emberek kolóniákat hoztak létre és folyamatosan kitermelik a bolygó értékes ásványkincseit. A főszereplő, Jake Sully, egy megbénult volt katona, aki a Pandora-rendelet egyik résztvevőjeként egy Avatar nevű genetikailag manipulált testbe helyezkedik át. Az Avatar testében képes a bolygó őslakos, Na'vi nevű humanoid lényeinek közösségével kapcsolatba lépni.

Na'vi Kultúra: Jake hamarosan megszereti a Na'vi kultúrát és az emberektől eltérő értékrendet. Amikor kiderül, hogy a kolóniát vezető emberek kívánnak megszerezni a Na'vi területeit és értékeit, Jake és néhány szövetségese úgy dönt, hogy segítenek a Na'vinek védelmezni a bolygójukat.

Vizuális Effektek: Az "Avatar" különleges technológiai eljárásokkal készült, például motion capture (mozgáskövetés) és 3D-s filmmegjelenítés segítségével. A filmet 3D-ben is bemutatták, és lenyűgözően kidolgozott, lenyűgöző vizuális világot hozott létre, amely a nézőt mélyen elmerülve érezheti.

Kasszasiker és Hatás: Az "Avatar" hatalmas kasszasiker lett, és sokáig a legnagyobb bevételt hozó film volt. Ezen kívül is sokat tett a 3D-s filmmegjelenítés népszerűsítéséért és továbbfejlesztéséért. A film emellett a környezetvédelem és a kulturális értékek védelme témáit is feszegeti.

A "Avatar" tervezett folytatásokat is kapott, amelyek közül az elsőt már hosszú ideje várták. Az "Avatar 2" és a többi folytatás a korábbi film eseményeit folytatják, és tovább bővítik a Pandora világát. James Cameron ambiciózus tervei szerint a folytatások még mélyebben bemutatják majd a Na'vi kultúrát és az új teremtményeket is bemutatnak a bolygón.

Adatok
Kategória:
Mesefigura szettek
Gyártó:
IZYLA
Korosztály:
3 éves kortól
Ár :
9990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
6 db-os Avatar figura szett
6 db-os Avatar figura szett
9 990 Ft
Webáruház készítés