Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

6 db-os Encanto jellegű mesefigura szett
6 db-os Encanto jellegű mesefigura szett
9 990 Ft

6 db-os Encanto jellegű mesefigura szett

6 db-os Encanto jellegű mesefigura szett
6 db-os Encanto jellegű mesefigura szett
6 db-os Encanto jellegű mesefigura szett
6 db-os Encanto jellegű mesefigura szett

6 db-os Encanto jellegű mesefigura szett. A 6 db különböző karakter figurát tartalmaz az Encanto mesefilm alapján, utángyártott termék. A figurák kb 10 cm magasak, kiváló minőségű, biztonságos műanyagból készültek. 


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

9 990 Ft
Részletek

Az "Encanto" egy amerikai animációs film, amelyet a Walt Disney Animation Studios készített. A film 2021-ben jelent meg, és a Disney 60. animációs klasszikusa. "Encanto" a latin-amerikai kultúra és folklór inspirációjára épül, és egy varázslatos kis falut, Mirabel Madrigalot mutatja be, ahol minden lakosnak különleges varázserői vannak - kivéve a főszereplőt, Mirabelt.

Néhány fontos információ az "Encanto" filmről:

Cselekmény és Világ: A film a Madrigal családról szól, akik mindannyian egyedi varázserőkkel születtek. Mindenki egy adott képességet birtokol, például az időutazás, az alakváltozás vagy a hegedűjáték képességét. Azonban Mirabelnek nincs különleges varázserője, és ennek hatására úgy érzi, hogy kilóg a sorból.

Mirabel kalandjai: A film fő cselekménye Mirabel körül forog, aki a nem kivételes képességei ellenére igyekszik segíteni a családját és felfedezni, mi történik Mirabel körül. Mirabel rájön, hogy a család varázserői nem tökéletesek, és a kapcsolatok, az összetartás és az empatia fontosabbak, mint a képességek.

Zene és Dalszámok: Az "Encanto" jellegzetessége a zenei számai. A film dalszövegeket és zenéket is tartalmaz, amelyek a latin-amerikai stílust és hangulatot idézik meg.

Kulturális Megközelítés: Az "Encanto" mélyebb szinten a családi és kulturális értékekről, elfogadásról és az egyéniség elfogadásáról szól. A film a küzdelmeket és a sikereket is bemutatja, amelyeket egy olyan közösségben érzékelhetünk, ahol mindenki különböző és egyedi.

Az "Encanto" pozitív fogadtatásban részesült a kritikusoktól és a nézőktől is. A film színes és élénk vizuális világot mutat be, amely az latin-amerikai kultúrát tükrözi. Az alkotás érzelmes történettel rendelkezik, amely a közönség számára tanulságos és szórakoztató élményt nyújt.

Adatok
Kategória
Mesefigura szettek
Gyártó
Miotlsy
Korosztály
4 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
102876
Hasonló termékek