Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

6 db-os Pizsihősök PJMasks jellegű figura szett
6 db-os Pizsihősök PJMasks jellegű figura szett
7 990 Ft

6 db-os Pizsihősök PJMasks jellegű figura szett

6 db-os Pizsihősök PJMasks jellegű figura szett
6 db-os Pizsihősök PJMasks jellegű figura szett

6 db-os Pizsihősök PJMasks jellegű figura szett, a figurák kb 9 cm magasak. Biztonságos műanyagból készült, így torta dekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

A "Pizsihősök" (eredeti cím: "PJ Masks") egy francia-brit-amerikai televíziós animációs sorozat, amely az eOne Entertainment (korábban Entertainment One) és a Frog Box által készült. A sorozat első epizódja 2015-ben jelent meg, és azóta széles körben népszerűvé vált a kisebb gyerekek körében.

A "Pizsihősök" főkarakterei három óvodás kisgyerek, akik napközben hétköznapi életet élnek, de éjjel titkos identitásokat öltenek magukra, hogy szuperhősökké váljanak és a várost védelmezzék. A főhősök nevei Connor, Amaya és Greg, de amikor a hősökké válnak, átváltoznak: Catboy, Owlette és Gekko.

Néhány fontos információ a "Pizsihősök" sorozatról:

Hősök és Képességek: Minden főhős egyedi képességekkel rendelkezik. Catboy rendkívüli erővel és gyorsasággal bír, Owlette repülni tud és éles látással rendelkezik, Gekko pedig falakon mászhat és erősödő képességeket használhat.

Ellenségek és Kihívások: A hősök legfőbb ellenségei a sorozatban Luna Girl, Romeo és Night Ninja, akik mind saját gonosz terveikkel próbálják megzavarni a várost. A hősöknek meg kell találniuk a módját, hogy megakadályozzák ezeket a terveket.

Tanulságok és Értékek: A sorozat többnyire könnyed, szórakoztató és kalandos történeteket tartalmaz, miközben a gyerekeknek tanulságokat közvetít az összefogásról, a barátságról és a helyes cselekvésről.

Animációs Stílus: A "Pizsihősök" élénk és színes animációs stílusa a kisgyermekek számára vonzó és könnyen megértett.

A "Pizsihősök" a fiatalabb gyerekek körében népszerűvé vált, és több évadot és kiegészítő tartalmakat is kapott, beleértve könyveket, játékokat és egyebeket. A sorozat pozitív üzeneteket közvetít a kisgyermekek számára, és szórakoztató módon mutatja be a hősies cselekedetek fontosságát.

Adatok
Kategória
Mesefigura szettek
Gyártó
BOST
Korosztály
4 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
625690
Hasonló termékek