Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

6 db-os Pizsihősök PJMasks jellegű figura szett
6 db-os Pizsihősök PJMasks jellegű figura szett
8 500 Ft

6 db-os Pizsihősök PJMasks jellegű figura szett

6 db-os Pizsihősök PJMasks jellegű figura szett
6 db-os Pizsihősök PJMasks jellegű figura szett

6 db-os Pizsihősök PJMasks jellegű figura szett, a figurák kb 9 cm magasak. Biztonságos műanyagból készült, így torta dekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Vasárnapig (2023.12.03-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
8 500 Ft
Részletek

A "Pizsihősök" (eredeti cím: "PJ Masks") egy francia-brit-amerikai televíziós animációs sorozat, amely az eOne Entertainment (korábban Entertainment One) és a Frog Box által készült. A sorozat első epizódja 2015-ben jelent meg, és azóta széles körben népszerűvé vált a kisebb gyerekek körében.

A "Pizsihősök" főkarakterei három óvodás kisgyerek, akik napközben hétköznapi életet élnek, de éjjel titkos identitásokat öltenek magukra, hogy szuperhősökké váljanak és a várost védelmezzék. A főhősök nevei Connor, Amaya és Greg, de amikor a hősökké válnak, átváltoznak: Catboy, Owlette és Gekko.

Néhány fontos információ a "Pizsihősök" sorozatról:

Hősök és Képességek: Minden főhős egyedi képességekkel rendelkezik. Catboy rendkívüli erővel és gyorsasággal bír, Owlette repülni tud és éles látással rendelkezik, Gekko pedig falakon mászhat és erősödő képességeket használhat.

Ellenségek és Kihívások: A hősök legfőbb ellenségei a sorozatban Luna Girl, Romeo és Night Ninja, akik mind saját gonosz terveikkel próbálják megzavarni a várost. A hősöknek meg kell találniuk a módját, hogy megakadályozzák ezeket a terveket.

Tanulságok és Értékek: A sorozat többnyire könnyed, szórakoztató és kalandos történeteket tartalmaz, miközben a gyerekeknek tanulságokat közvetít az összefogásról, a barátságról és a helyes cselekvésről.

Animációs Stílus: A "Pizsihősök" élénk és színes animációs stílusa a kisgyermekek számára vonzó és könnyen megértett.

A "Pizsihősök" a fiatalabb gyerekek körében népszerűvé vált, és több évadot és kiegészítő tartalmakat is kapott, beleértve könyveket, játékokat és egyebeket. A sorozat pozitív üzeneteket közvetít a kisgyermekek számára, és szórakoztató módon mutatja be a hősies cselekedetek fontosságát.

Adatok
Kategória
Mesefigura szettek
Gyártó
BOST
Korosztály
3 éves kortól
Ár
8500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
625690
Hasonló termékek