Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

A Kis Hableány - Ariel sellő figura 10 cm

Cikkszám: 
110671
Külső raktáron 3 db
4 990 Ft
Részletek

A Kis Hableány - Ariel sellő figura 10 cm.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Ariel a Disney Jégvarázs mesék egyik főszereplője és az "A kis hableány" (The Little Mermaid) című 1989-es animációs film főszereplője. Ariel egy fiatal tengeri hableány, aki álmodozik az emberi világról és a szárazföldi életről. Egy nap találkozik a bájos és jóképű emberi herceggel, Eric herceggel, és beleszeret.

Ariel vágya, hogy az emberi lények közé tartozzon, ami miatt megkéri a tenger boszorkányát, Ursulát, hogy változtassa át emberivé. A boszorkány cserébe azt kéri, hogy a hableány cserélje el legszebb és legszimbolikusabb tulajdonságát: a hangját.

Ariel a film alatt sok kalandba keveredik és számos kihívással néz szembe, miközben megpróbál az emberi lét részévé válni és megnyerni Eric herceg szívét.

Ariel karaktere sokak számára az álmok követésének és a vágyak beteljesítésének szimbóluma lett. A "Kis hableány" sikeres volt a Disney stúdió számára, a karakter ikonikus lett, és a film évekig a gyerekek kedvence maradt. Azóta további folytatások és egy sor más médiaformátum is készült a kis hableány kalandjairól.

Adatok
Kategória:
Mesefigura szettek
Gyártó:
Egyéb
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
4990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
A Kis Hableány - Ariel sellő figura 10 cm
A Kis Hableány - Ariel sellő figura 10 cm
4 990 Ft
Webáruház készítés