Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Alpha Predator Ragadozó figura NECA
Alpha Predator Ragadozó figura NECA
29 990 Ft

Alpha Predator Ragadozó figura NECA

Alpha Predator Ragadozó figura NECA
Alpha Predator Ragadozó figura NECA
Alpha Predator Ragadozó figura NECA

Alpha Predator Ragadozó figura 29 cm-es. Fegyverekkel és kiegészítőkkel. A figura több ponton is hajlítható, a cserélhető kezekkel és fegyverekkel számos harci pózba variálható.

Eredeti licenszelt NECA termék, azonosító: 

NECA 634482515754 NECA51575


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL PostaPontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

A "Predator" filmek egy másik népszerű sci-fi franchise, amelynek központi figura a Predator nevű idegen faj, amely egyedi megjelenésével és vadászképességeivel vált ikonikussá. A franchise 1987-ben indult, amikor John McTiernan rendezte az első filmet, "Predator" címmel. Itt van néhány információ a Predator karakteréről és a "Predator" filmekről:

Első Film (Predator, 1987): Az első film bemutat egy csoport katonát, akik dzsungelben találkoznak egy veszélyes idegen fajjal, a Predatorral. A Predator egy magas, humanoid kinézetű lény, amely rendkívül erős, hatalmasan fegyverezett és különösen ügyes vadász.

Külső Megjelenés: A Predator rendkívül karakteres megjelenésű, vörös-arany bőrrel, hosszú hajjal és testén jól látható hegekkel. Fejét díszíti egy szarvakhoz hasonlóan hosszúra nőtt koponya és hátrafelé türemkedő állkapocs.

Vadászképességek: A Predator egy kiválóan képzett vadász, akinek a célja az, hogy megküzdjön a legveszélyesebb ellenfelekkel. Rendelkezik technológiai fegyverekkel, például a csuklóágyúval és a láthatatlá tevő "tartállyal". Képes megtalálni és követni a célpontjait, és különféle stratégiákat alkalmaz a vadászat során.

Folytatások és Spin-offok: Az első "Predator" film sikere után több folytatás és spin-off készült, például "Predator 2" (1990), "Predators" (2010) és "The Predator" (2018). Ezek a filmek bemutatják a Predatorok további cselekedeteit és konfliktusait, valamint új karaktereket is bevezetnek a világba.

Alien vs. Predator: A "Predator" és az "Alien" franchise összeolvadtak az "Alien vs. Predator" című filmekben. Ezekben a filmekben az Alien xenomorphok és a Predatorok egymással kerülnek szembe.

Kiterjedt Világépítés: A "Predator" filmek kibővítették a világukat, és többféle Predator-fajt mutattak be, valamint bemutatták a Predatorok kultúráját és társadalmát.

A Predator karaktere a filmekben egyedülálló és különleges, és az ő megjelenése és vadászképességei hozzájárultak ahhoz, hogy a franchise ismert és szeretett legyen a sci-fi és akció műfaj kedvelői körében.

 

Adatok
Kategória
Egyéb videojáték figurák
Gyártó
NECA
Korosztály
8 éves kortól
Ár
29990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
666055
Hasonló termékek