Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Alpha Predator Ragadozó figura NECA

Alpha Predator Ragadozó figura NECA
Alpha Predator Ragadozó figura NECA
Alpha Predator Ragadozó figura NECA

Alpha Predator Ragadozó figura 29 cm-es. Fegyverekkel és kiegészítőkkel. A figura több ponton is hajlítható, a cserélhető kezekkel és fegyverekkel számos harci pózba variálható.

Eredeti licenszelt NECA termék, azonosító: 

NECA 634482515754 NECA51575


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
29 990 Ft
Részletek

A "Predator" filmek egy másik népszerű sci-fi franchise, amelynek központi figura a Predator nevű idegen faj, amely egyedi megjelenésével és vadászképességeivel vált ikonikussá. A franchise 1987-ben indult, amikor John McTiernan rendezte az első filmet, "Predator" címmel. Itt van néhány információ a Predator karakteréről és a "Predator" filmekről:

Első Film (Predator, 1987): Az első film bemutat egy csoport katonát, akik dzsungelben találkoznak egy veszélyes idegen fajjal, a Predatorral. A Predator egy magas, humanoid kinézetű lény, amely rendkívül erős, hatalmasan fegyverezett és különösen ügyes vadász.

Külső Megjelenés: A Predator rendkívül karakteres megjelenésű, vörös-arany bőrrel, hosszú hajjal és testén jól látható hegekkel. Fejét díszíti egy szarvakhoz hasonlóan hosszúra nőtt koponya és hátrafelé türemkedő állkapocs.

Vadászképességek: A Predator egy kiválóan képzett vadász, akinek a célja az, hogy megküzdjön a legveszélyesebb ellenfelekkel. Rendelkezik technológiai fegyverekkel, például a csuklóágyúval és a láthatatlá tevő "tartállyal". Képes megtalálni és követni a célpontjait, és különféle stratégiákat alkalmaz a vadászat során.

Folytatások és Spin-offok: Az első "Predator" film sikere után több folytatás és spin-off készült, például "Predator 2" (1990), "Predators" (2010) és "The Predator" (2018). Ezek a filmek bemutatják a Predatorok további cselekedeteit és konfliktusait, valamint új karaktereket is bevezetnek a világba.

Alien vs. Predator: A "Predator" és az "Alien" franchise összeolvadtak az "Alien vs. Predator" című filmekben. Ezekben a filmekben az Alien xenomorphok és a Predatorok egymással kerülnek szembe.

Kiterjedt Világépítés: A "Predator" filmek kibővítették a világukat, és többféle Predator-fajt mutattak be, valamint bemutatták a Predatorok kultúráját és társadalmát.

A Predator karaktere a filmekben egyedülálló és különleges, és az ő megjelenése és vadászképességei hozzájárultak ahhoz, hogy a franchise ismert és szeretett legyen a sci-fi és akció műfaj kedvelői körében.

 

Adatok
Kategória
Egyéb videojáték figurák
Gyártó
NECA
Korosztály
8 éves kortól
Ár
29990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Elfogyott
Cikkszám
666055
Hasonló termékek