Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Csipkerózsika Maleficent Demóna figura baba 8 cm
Csipkerózsika Maleficent Demóna figura baba 8 cm
2 990 Ft

Csipkerózsika Maleficent Demóna figura baba 8 cm

Disney Csipkerózsika Maleficent Demóna jellegű figura baba 8 cm-es méretben. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

2 990 Ft
Részletek

Maleficent (Demóna) egy gonosz varázslónő, aki nem híve a jóindulatnak és átkokat szokott szórni azokra, akiket nem kedvel vagy nem ért vele egyet. A "Sleeping Beauty" történetében Maleficent nem kap meghívót az udvari bálra, ezért bosszúból az áldott hercegnőre, Aurorára, egy átkot szab, hogy ő, tizenhat éves korában, ujját szúrja egy orsóra, majd örökre alvó állapotba kerüljön.

Maleficent karaktere kifejezetten sötét, karizmatikus és hatalmas, és az általa általában keltett félelem miatt vált ikonikus gonosz karakterré. Azonban a karakter mélysége és motivációja később különféle adaptációkban ismertebbé vált, például a 2014-es "Maleficent" című filmben, amelyben a cselekményt a karakter nézőpontjából mutatják be, és a gonosz karakter mögötti valódi történetre fókuszál. Ez a megközelítés emberibb oldalát is bemutatja, és magyarázatot ad az őt vezérlő motivációkra.

Ez a változat azóta új nézőpontot nyitott a karakter számára, és bemutatta a történetet egy új és érdekes módon, ami árnyalja a hagyományosan csak gonosznak és félelmetesnek tartott Maleficent személyiségét.

Adatok
Kategória
Film - és mesefigurák >Mesefigura szettek
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
2990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Raktáron, szállítási idő: 2-3 munkanap
Cikkszám
327958
Hasonló termékek