Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Devil May Cry - Dante figura 28 cm
Devil May Cry - Dante figura 28 cm
24 990 Ft

Devil May Cry - Dante figura 28 cm

Devil May Cry - Dante figura 28 cm
Devil May Cry - Dante figura 28 cm
Devil May Cry - Dante figura 28 cm
Devil May Cry - Dante figura 28 cm
Devil May Cry - Dante figura 28 cm

Devil May Cry - Dante jellegű figura 28 cm-es méretben. Részletesen kidolgozott, kiváló minőségű hivatalosan utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Dante a "Devil May Cry" című videójáték-sorozat egyik főszereplője, amelyet Hideki Kamiya készített. Dante egy démonvadász és privát nyomozó, aki démonok ellen harcol, és különböző természetfeletti képességekkel rendelkezik. Itt van néhány információ Dante karakteréről:

Személyiség: Dante egy öntörvényű, szellemes és örökmozgó személyiség, aki élvezi a veszélyt és a kihívásokat. Könnyedén kezeli a helyzeteket és a szarkazmust, gyakran mosolyogva és élvezettel veti bele magát a harcokba.

Vadászkészség: Dante a démonok vadászaként dolgozik, és a "Devil May Cry" ügynökséget vezeti, amely a démonokkal kapcsolatos problémákat oldja meg. Képes összekeverni a fegyvereket, a kardokat és a tűzfegyvereket, és kiváló harcosként ismert.

Half-Human, Half-Demon: Dante egy féldémon, félember hibrid, akinek apja démon, és anyja ember volt. Ennek köszönhetően egyedi képességei vannak, például az öröklött erő és a gyógyulás.

Stílusok és Fegyverek: A "Devil May Cry" játékokban Dante többféle fegyvert és stílust használ, amelyek különböző harci technikákat és képességeket nyújtanak. Például a "Swordmaster" stílus a kardokra összpontosít, a "Gunslinger" stílus a tűzfegyverekre, a "Trickster" stílus pedig a mozgékonyságra.

Történet: A "Devil May Cry" sorozatban Dante többféle veszélyes démonnal és gonosz erővel találkozik, és gyakran vállal fel megbízásokat, hogy megmentse az embereket és felfedje a rejtélyeket.

Popkultúrális Jelenlét: Dante a "Devil May Cry" sorozat révén a videojáték-kultúra egyik ikonikus alakja lett. A karakter sikere miatt más médiumokban is felbukkan, például képregényekben és animesorozatokban.

Dante karaktere a "Devil May Cry" sorozatban az akció, a fantasztikus elemek és a szórakoztató harcok központi alakja. Az ő laza és stílusos személyisége, valamint a lenyűgöző akciójelenetei hozzájárultak a sorozat népszerűségéhez és kultikusságához.

Adatok
Kategória
Videojáték figurák
Gyártó
LU-Model
Korosztály
3 éves kortól
Ár
24990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
955464
Hasonló termékek