Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Devil May Cry

Ebben a kategóriában a népszerű Hack'n Slash Devil May Cry videojáték alapján készült figurákat, játékokat, ajándéktárgyakat találhatod.


12termék 112

A Devil May Cry egy akció-kaland videojáték sorozat, amelyet a Capcom fejlesztett. Az első rész 2001-ben jelent meg, és azóta több folytatást kapott. A játék során a játékos démonvadászként játszik, aki stílusos akcióval és különleges képességekkel küzd meg a természetfeletti lényekkel.

Első rész (Devil May Cry): A sorozat kezdetét jelentő játék, amelyben a főszereplő, Dante, démonok ellen harcol. A játék híres a gyors és stílusos akcióiról, valamint a karakterek és a világ lenyűgöző dizájnjáról1.

Legújabb rész (Devil May Cry 5): A legfrissebb rész, amely 2019-ben jelent meg. Ebben a részben Dante mellett más karakterek is játszhatók, például Nero és V. A játékban a játékosok démonokat ölnek meg, kombókat hajtanak végre és fejlesztik a karaktereket.

Vergil DLC: A Devil May Cry 5 kiegészítője, amelyben a játékosok Vergil szerepébe bújhatnak. Vergil egy másik ikonikus karakter a sorozatban, és a DLC új történetet és akciókat kínál.

Közösség és streamerek: A Capcom közössége és fejlesztői is aktívan streamelik a játékot, bemutatva a legjobb jeleneteket és kihívásokat. A játékosok és rajongók is készítenek videókat és tartalmakat a sorozatról.

Összességében a Devil May Cry sorozat egyedi akcióval, stílusos harcokkal és lenyűgöző világgal rendelkezik, amelyet a játékosok világszerte élveznek.