Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Hupikék törpikék

Ebben a kategóriában a Hupikék törpikék mesesorozatból találhatsz különböző figurákat, szetteket, plüssöket.


7termék 17

A Hupikék Törpikék egy belga képregényfigurák alapján készült amerikai rajzfilmsorozat, amelyet Pierre "Peyo" Culliford készített. Az első epizódja 1981-ben jelent meg, és azóta számos országban, köztük az Egyesült Államokban is hatalmas népszerűségnek örvend. A történet középpontjában a kis, kék színű törpök állnak, akik kalandokat élnek át a varázslatos erdőben, különféle gonosz erőkkel szemben harcolva, különösen az alakváltó gonosz varázsló, Gargamel és macskája, Azrael ellen. A sorozat számos témát érint, például barátságot, családot és az összetartást, és gyakran tartalmaz morális tanulságokat is. A Hupikék Törpikék egyike lett az egyik legismertebb és legnépszerűbb rajzfilmsorozatnak világszerte.

A törpikék kalandjait 1958 óta követi a közönség. A sorozat népszerűsége miatt több televíziós sorozat és film is készült belőle.

A főszereplők között szerepelnek:

Törpapa (Papa Smurf): A törpikék vezetője és bölcs tanácsadója. Ő a bölcsesség és a jóindulat megtestesítője.

Törpöcske (Clumsy Smurf): Ő a jószándékú, de esetlen törpe. Gyakran belekeveredik különböző kalamajkákba.

Törpözike (Smurfette): A sorozat egyetlen női törpe. Eredetileg Gargamel gonosz varázsló teremtette, hogy megtévessze a törpikéket, de később jóvá lett változtatva.

Okostörpe (Brainy Smurf): A tudós típusú törpe, aki mindig meg akarja osztani a bölcsességét, még akkor is, ha senki sem kéri.

Hapci (Jokey Smurf): Ő a vicces törpe, aki szeret rossz vicceket mondani, és vicces ajándékokat adni a többieknek.

Morcos Törpe (Grouchy Smurf): Az a törpe, aki mindig morcos és panaszkodó.

Ez csak néhány a számos karakter közül, akik a Hupikék Törpikék világában élnek és kalandokba bonyolódnak. Minden törpe saját egyedi jellemzőkkel rendelkezik, ami sokszínűvé teszi a sorozatot.