Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Miraculous Ladybug és Fekete Macska

Ebben a kategóriában a népszerű Miraculous Katicabogár Ladybug és Fekete Macska meséből találhatsz különböző babákat és szetteket.


7termék 17

A Miraculous Katicabogár (Miraculous Ladybug) egy francia animációs sorozat, amelyet Thomas Astruc készített és rendezett. A történet középpontjában két középiskolás diák, Marinette és Adrien áll, akik titkos szuperhősök is egyben: Ladybug és Cat Noir. Amikor Párizs veszélybe kerül, átváltoznak a katicabogár és a fekete macska szuperhősökbe, hogy megvédjék a várost a gonosz szándékoktól.

A sorozat egyik jellegzetessége az, hogy a két főszereplő nem ismeri egymás titkos identitását a maszk mögött, ez pedig érdekes feszültséget és helyzeteket teremt a történetben.

A Miraculous Katicabogár többek között arról szól, hogy az életben mindannyian hősök lehetünk, és hogy a barátság és az önzetlenség ereje sok mindenen átsegíthet. A rajzstílusa és karakterei vonzóak, és számos korosztály számára kedvelt.