Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Sailor Moon Holdtündér figura Holdon 13 cm

Cikkszám: 
227265
Külső raktáron 3 db
5 990 Ft
Részletek

Sailor Moon Holdtündér figura Holdon 13 cm-es. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A Sailor Moon egy japán mangasorozat, amelyet Naoko Takeuchi készített. Az eredeti mangát 1991 és 1997 között publikálták, és nagy sikert aratott Japánban és világszerte egyaránt. A történet középpontjában Usagi Tsukino, azaz Sailor Moon áll, aki egy átlagos tinédzser, de később felfedezi, hogy ő a Szabadság és a Szeretet bajnoka, és küldetése, hogy megvédje a Földet és a galaxist a gonosz erőktől.

A Sailor Moon mangát később animévé adaptálták, amelyet 1992 és 1997 között sugároztak Japánban. Az animációs sorozat nemzetközi szinten is népszerűvé vált, és hatalmas rajongótábort vonzott. A Sailor Moon az anime világában kiemelkedően fontos volt, mivel jelentős hatással volt a japán popkultúrára és az animációs iparra, különösen a shojo (lányoknak szóló) műfajban.

A Sailor Moon több filmes adaptációval és különböző televíziós spin-offokkal rendelkezik. Az eredeti anime sorozatot számos országban lefordították és sugározták, és a 90-es években és a 2000-es évek elején egyike volt a legnépszerűbb japán animéknek a nyugati közönség körében.

A sorozat azóta is rendkívül népszerű maradt, és továbbra is élvez jelentős kultuszstatuszt a rajongók körében. A Sailor Moon újra kiadásokat, új adaptációkat, színpadi műsorokat és egyebeket kapott az évek során, ami azt mutatja, hogy kulturális jelentősége továbbra is erős.

Adatok
Kategória:
Anime figurák
Gyártó:
Hilloly
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
5990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Sailor Moon Holdtündér figura Holdon 13 cm
Sailor Moon Holdtündér figura Holdon 13 cm
5 990 Ft
Webáruház készítés