Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Sailor Moon

Ebben a kategóriában a népszerű Sailor Moon anime - és mangasorozat alapján készült figurákat, plüssöket találhatpd!


9termék 19

A Sailor Moon egy japán mangából készült, rendkívül népszerű anime és manga sorozat, melyet Naoko Takeuchi alkotott. A történet középpontjában Usagi Tsukino áll, aki átlagos középiskolás lányként él, ám egy nap találkozik egy fekete macskával, Luna-val. Luna megnyitja Usagi számára a varázslatos képességeket és az ő küldetését, hogy Sailor Moonként harcoljon az igazság és a szeretet mellett.

A történet során Usagi más lányokkal együtt, akik szintén különleges képességekkel rendelkeznek, összeállnak, hogy megvédjék a Földet a gonosz erőktől és gonosztevőktől. Minden lány egy-egy bolygó személyes megtestesítője és harcosa, például Sailor Mercury, Sailor Mars, Sailor Jupiter és Sailor Venus.

Az anime és manga egyaránt hatalmas rajongótáborral rendelkezik, és több évad és film készült belőle. A Sailor Moon híres a karakterdizájnokról, a lenyűgöző ábrázolásokról és a történetről, amely az akció mellett fontos életbölcsességeket és barátságot is bemutat.

Az eredeti sorozatot Japánban 1992 és 1997 között sugározták először, és azóta számos újabb adaptáció és folytatás jelent meg, valamint számos merchandise termék (pl. játékok, ruhák, könyvek stb.) is kiadásra került a sorozathoz kapcsolódóan. A Sailor Moon az anime világának egyik ikonikus része lett az évek során