Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Most 20% kedvezmény MINDEN termékre!

Sailor Moon álló figura szárnyakkal 15 cm
Sailor Moon álló figura szárnyakkal 15 cm
8 490 Ft 
6 792 Ft
20

Sailor Moon álló figura szárnyakkal 15 cm

Sailor Moon álló figura szárnyakkal 15 cm
Sailor Moon álló figura szárnyakkal 15 cm
Sailor Moon álló figura szárnyakkal 15 cm
Sailor Moon álló figura szárnyakkal 15 cm

Sailor Moon álló figura szárnyakkal és jogarral, 15 cm-es szépen kidolgozott figura talapzattal. Utángyártott termék.


AKCIÓ: most 20% kedvezmény MINDEN termékre!
Akció időtartama: 2024.04.24-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig!

Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

8 490 Ft 
6 792 Ft
Kedvezmény 20
Megtakarítás 1 698 Ft
Részletek

Sailor Moon álló figura szárnyakkal és jogarral, 15 cm-es szépen kidolgozott figura talapzattal. Utángyártott termék.

A Sailor Moon vagy Bisódzso Szensi Sailor Moon Varázslatos álmok) japán manga- és animesorozat, amely alaptípusa lett a „magical girl”-történeteknek. Hősei különleges képességekkel rendelkező lányok, akik erejüket a gonosz elleni harcra használják. Az alapmű egy képzeletbeli királyságról szól, mely egykoron az egész Naprendszerben jelen volt, ám a huszadik század végén ennek a királyságnak a védelmezői újjászületnek, ahogy a gonosz visszatér. A Hold harcosai (Sailor Senshi) jellegzetes egyenruhát, a japán iskoláslányok egyen viseletéhez hasonló sailor fukut hordanak, neveiket és erejüket pedig a Naprendszer égitestjei után kapták. A főhősök jellegzetes viselete Takeucsi főszerkesztőjének ötlete volt. A történetben jól megfér egymás mellett a japán kultúra és a görög-római mitológia.

Az Univerzum létrejötte óta törvényszerű, hogy csillagok születnek és halnak meg. Mindennek forrása a Galaktikus Bölcső, ahol a felragyogó fények egy-egy életet is jelképeznek. A világegyetem létrejöttekor azonban egyvalaminek, a Káosznak nem sikerült fényesen ragyogó csillagként kiteljesednie. A történet alapkonfliktusa, a magány itt jelenik meg először: az egyedül maradt Káosz lelkében gyökeret ver a kétségbeesés, emiatt lelke megromlik és gonosszá válik. Mindent annak rendel alá, hogy egyesülhessen a többi csillaggal, ahogy régen is volt, ez azonban csak úgy lehetséges, ha leigázza őket és elpusztítja a világokat. Szerencsére a fényesen ragyogó csillagok is hatalmas erőket rejtenek magukban: birtokosaik úgynevezett Sailor Szensik, akik erejüket a jó szolgálatába állítva harcolnak a gonosszal szerte a világon.

A múltban a Holdon egy szép királyság létezett, az Ezüst Millennium. A feladata az volt, hogy egy mitikus kő, az Ezüstkristály segítségével védelmezze a felemelkedő emberi civilizációt. A Hold hercegnője, Serenity, és a Föld hercege, Endymion között azonban szerelmi kapcsolat alakult ki, noha a holdbélieknek tilos volt érintkezniük a földiekkel. Ez a szerelem azonban tragikusan rosszkor kezdődött: a Káosz egyik megnyilvánulási formája, a sötét entitás, Metalia királynő szemet vetett az Ezüstkristályra. Célja, hogy uralma alá hajtsa a Földet és az egész világot, amihez eszközként akarja felhasználni a varázskövet. Ennek érdekében a holdiak életére féltékeny emberek lelkében gyűlöletet szított, akik elpusztították az Ezüst Millenniumot egy boszorkány, Beryl segítségével. A Hold uralkodója, Serenity királynő utolsó erejével az Ezüstkristály segítségét kéri: ideiglenesen elzárja a gonoszt, lányának, szerelmesének, harcostársainak, és két tanácsadójának pedig az újjászületés esélyét adta meg egy boldogabb jövőben. A Föld és a Hold királyságai elpusztultak, a civilizáció pedig csak a Földön fejlődött ki újra. Ám a huszadik század végén a gonosz ismét megjelent, hogy beteljesítse küldetését. Itt kezdődik a Sailor Moon története.

Cukino Uszagi (月野 うさぎ): a sorozat főszereplője. Egy életvidám, kicsit szétszórt, és néha bőgőmasina lány, akinek viszont hatalmas szíve van, megértő, és nagy az áldozatkészsége is. Ő képes átváltozni Sailor Moon-ná, a szeretet és az igazság harcosává. A sorozat kezdetén 14 éves, és semmi sem áll tőle távolabb, mint a harc, ugyanis ő normális lány szeretne maradni. A történet előrehaladtával azonban rájön arra, hogy ereje segítségével képes lehet megmenteni mindazokat, akiket szeret. Sailor Moon-ként ő az Ezüstkristály birtokosa – ez a kő az öröksége a múltból, amikor még a Hold királyságának hercegnőjeként élt. Mivel a kő ereje az ő életerejéhez van kötve, nagyon ritka, hogy teljes energiáját felhasználná, az ugyanis akár a saját halálához is vezethet.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
Siyu
Korosztály
4 éves kortól
Ár
8490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
790252
Hasonló termékek