Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Tini nindzsa teknőcök figura szett

Cikkszám: 
204178
Külső raktáron 4 db
7 990 Ft
Részletek

4 db-os Tini nindzsa teknőcök jellegű figura szett. Kb 9-10 cm-es figurák. Biztonságos és kiváló minőségű műanyagból készült. Utángyártott termék, a Teenage Mutant Ninja Turtles film - mese - és képregénysorozat alapján.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A "Tini nindzsa teknőcök" (eredeti cím: "Teenage Mutant Ninja Turtles") egy amerikai médiafranchise, amely eredetileg képregényként indult, majd később filmekhez, televíziós sorozatokhoz, játékokhoz és sok más tartalomhoz vezetett. A franchise az 1980-as években született, és azóta is népszerű maradt.

Néhány fontos információ a "Tini nindzsa teknőcök" című franchise-ról:

Eredet és Képregények: A "Tini nindzsa teknőcök" eredetileg egy képregénysorozatból indult, amelyet Kevin Eastman és Peter Laird alkotott meg. A képregény a 80-as években debütált, és a cselekmény középpontjában négy mutáns teknőc, Leonardo, Michelangelo, Donatello és Raphael álltak, akiket mesterségben képezett szamuráj teknőc, Splinter nevelt fel.

Televíziós Sorozatok: Az első "Tini nindzsa teknőcök" televíziós animációs sorozat 1987-ben indult, és hatalmas népszerűséget szerzett. Ezt követően számos további televíziós sorozat és változat készült, amelyekben a karakterek és a cselekmény különböző változatokban jelennek meg.

Filmek és Adaptációk: A franchise számos animációs és élőszereplős filmadaptációt is kapott. Az 1990-es években indult élőszereplős filmek és az animációs filmek is sikeresek voltak. Emellett a 2014-es "Tini nindzsa teknőcök" című élőszereplős film is készült.

Karakterek és Világ: A franchise főszereplői a négy teknőc és Splinter mester, akik a New York-i város alatt élnek és harcolnak a bűnözőkkel, különösen a gonosz Technodromét irányító Shredderrel és az általa irányított Klántársulattal.

Kultúrális Hatás: A "Tini nindzsa teknőcök" az 1980-as években és 90-es években jelentős kulturális hatást gyakorolt. A franchise humoros és akciódús elemekkel keverte a harcművészeteket és a sci-fi-t, vonzva a gyerekeket és a tinédzsereket egyaránt.

A "Tini nindzsa teknőcök" továbbra is aktív és sokszínű franchise, amely a különböző generációk számára kínál szórakoztató és izgalmas tartalmakat. A karakterek, a cselekmények és a harcművészetek kombinációja a franchise egyedi stílusát hozza létre, és még ma is számos rajongót vonz világszerte.

Adatok
Kategória:
Mesefigura szettek
Gyártó:
Nesloonp
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
7990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Tini nindzsa teknőcök figura szett
Tini nindzsa teknőcök figura szett
7 990 Ft
Webáruház készítés