Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Jurassic World

Ebben a kategóriában a népszerű Jurassic Park és Jurassic World filmekből találhatsz figurákat, plüssöket, ajándéktárgyakat.


8termék 18

A Jurassic Park és Jurassic World filmek ikonikusak a mozitörténetben, és mind a kaland, a sci-fi, és a dinoszauruszok iránt érdeklődő közönséget vonzzák. A sorozatot Michael Crichton író eredeti regénye, a "Jurassic Park" alapozta meg 1990-ben, amelyet Steven Spielberg adaptált filmre 1993-ban. A fő történet középpontjában egy elhagyatott sziget, Isla Nublar áll, ahol egy gazdag üzletember, John Hammond által létrehozott dinoszaurusz-klónozási projekt megbukik, és a dinoszauruszok átvették az irányítást.

Az eredeti trilógia több mint egy évtizeden át tartó hatalmas sikerrel rendelkezett, majd 2015-ben megkezdődött egy új trilógia, a Jurassic World. A Jurassic World egy fiktív dinoszaurusz-tematikus parkot mutat be, amelyet Hammond álmodott meg, és amelyet az ő unokája, Simon Masrani fejlesztett tovább. A park azonban ismét katasztrófába torkoll, amikor egy mesterségesen létrehozott dinoszaurusz, az Indominus Rex megszökik, és kaotikus események sorozatát indítja el.

A Jurassic World trilógia folytatódott, és bemutatott újabb izgalmas kalandokat és veszélyeket, miközben tovább felfedezte a dinoszauruszok és az emberek viszonyát, valamint az emberi kísérletezés etikai kérdéseit. A filmek jelentős szerepet játszanak a CGI technológia fejlődésében, és a dinoszauruszok lenyűgözően valósághű megjelenése miatt is híresek.