Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Szállítás/Fizetés

Raktárkészletre vonatkozó információk:

A "külső raktáron" státuszban lévő termékek valamelyik partner beszállítónk raktárából érhető el, ezen beszállítók lehetnek magyarországi, vagy külföldi (europai uniós) nagykerek. Ezen termékek vásárlása esetén először bekérjük a terméket a raktárunkba, amint megérkezett feladjuk csomagodat a rendelésben megadott szállítási mód szerint.

A "külső raktáron" státuszban lévő termékek átlagos beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Ezen felül ritkán, de késés előfordulhat, a rendelések teljesítési határideje maximum 45 munkanap pénzvisszafizetési garanciával.

Természetesen mindent megteszünk, hogy csomagodat a lehető leghamarabb kézbesítsük! 

Szállítási információk:

Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.

Csomagodat az MPL Magyar Posta futára viszi az általad megadott szállítási címre hétköznapokon 08:00 és 18:00 között. Érkezés előtt sms és e-mail értesítést küld a futárszolgálat.

A nagyobb csomagok szállítását az Express One Futárszolgálat teljesíti.

25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A rendelésed leadásakor kérjük pontos adatokat adj meg és olyan pontos e-mail címet, amit mindig figyelni tudsz. Ide küldjük a rendeléseddel kapcsolatos információkat, dokumentumokat és a számlát.

Több termék egyidejű vásárlása esetén előfordulhat, hogy a rendelt tételek külön csomagban és röviden eltérő időpontokban érkeznek meg, de ez nem befolyáaolja a szállítási díjat, ami egy rendeléshez egyszeri.

Napra pontos időpontra történő kiszállítást nem tudunk garantálni.

Mindent elkövetünk, hogy csomagodat a lehető leghamarabb kézbesítsük.

Csomag nyomkövetés:

Csomagodhoz követhető csomagszámot küldünk, ami az alábbi oldalakon követhető:

https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

https://tracking.expressone.hu/

https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Folyamatban lévő rendelésed után bármikor érdeklődhesz az elektronikus elérhetőségeinken, illetve, ha regisztráltál, akkor a profilodba belépve a "megrendeléseidnél" követni tudod rendelésed aktuális státuszát.

Rendelésedhez tartozó számlát, szállítási információkat és státuszokat minden esetben a rendelésedben megadott e-mail címre küldjük így kérjük pontos adatokat adj meg a rendelésed folyamán, és olyan helyes e-mail címet, amit mindig figyelni tudsz! Amennyiben van rá lehetőséged kérjük gmail e-mail címet adj meg, a freemail és citromail használatából eredő hibákért és kézbesíthetetlen e-mailekért felelősséget nem tudunk vállalni. Megértésedet köszönjük!

Fizetési információk:

Az összetett beszerzési folyamatok - és a sok sajnálatos módon át nem vett utánvétes csomag miatt jelenleg csak előre történő fizetés után áll módunkban a rendeléseket teljesíteni, megértésedet köszönjük!

Biztonságos fizetési megoldások, amiket jelenleg kínálunk:

Biztonságos azonnali online bankkártyás fizetés a Barion rendszerein keresztül

PayPal fizetés, PayPal egyenlegből, PayPal-hoz rendelt bankkártyával, vagy, ha nincs PayPal regisztrációd, választhatod, hogy az egyszeri online bankkártyás fizetésed a PayPal rendszerein keresztül történjen.

Banki előre utalás vagy készpénzes banki vagy postai befizetés - ehhez szükséges számlaszámot a rendelés leadása után e-mailben küldjük

Bármiféle kérdés vagy probléma esetén kérjük írj nekünk a webshop@legendasjatekok.hu e-mail címre!

Figyelmedet köszönjük!