Szállítás/Fizetés

A webáruházban vásárolható termékeket külföldi raktárból küldjük (kínai és európai raktárakból) egyenesen a vásárló által megadott szállítási címre.

Átlagos szállítási idő: 25-55 nap, átlagban 3-4 hét.

Szállítás és fizetés a webáruházban

Szállítási és fizetési díjak:

Szállítási költség: 750 Ft. (egy rendeléshez egyszer kerül felszámolásra)

Magyarországi beérkezés után a csomagot a Magyar Posta postása viszi házhoz. Ha a csomag túl nagy (levélszekrény útján nem kézbesíthető) vagy a postás nem talál a címen senkit, akkor egy postai átvételi értesítőt hagy a címen (postaláda). Ezzel az értesítővel lehet átvenni a csomagot a helyi postán 10 napon keresztül.

Vásárlás után kérjük fokozottan figyeljed a postást és a postaládát.

Fizetés:

Webáruházunkban leadott rendeléseket csak sikeres előre történő fizetés után tudjuk teljesíteni.

  • Barion online bankkártyás fizetés
  • PayPal fizetés
  • Banki előre utalás vagy készpénzes banki befizetés

Csomag nyomkövetés:

Nem minden csomaghoz tudunk követhető csomagszámot biztosítani. Amennyiben a csomaghoz tartozik csomagszám azt a rendelés leadása és kifizetése után pár nappa írjuk meg e-mailben és az alábbi oldalakon lehet nyomon követni a csomagot:

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes 

https://www.17track.net/hu

https://www.parcelmonitor.com/hu/

http://parcelsapp.com/en/tracking/

A vásárló átvételi értesítő nélkül is tud a csomagja után érdeklődni a helyi postán vagy az ugyfelszolgalat@posta.hu e-mail címen a csomagszám bemondásával, személyi és lakcímkártya bemutatásával.

Ha több darabot rendelsz, megeshet, hogy nem egy időben érkeznek meg, hanem pár nap eltéréssel, külön csomagokban.

Fizetési információk:

  • Barion online bankkártyás fizetés:

A vásárló kezdeményezheti az online bankkártyás fizetést a Barion rendszerein keresztül is. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/201.

  • Paypal online bankkártyás fizetés:

A Paypalon keresztül történő tranzakciókat teljes egészében a Paypal biztonságos szerverei végzik, a vásárló bankkártyás adatai nem jutnak el a webáruáházhoz. A vásárló Paypal fiókjával, Paypalhoz rendelt bankkártyájával vagy független  bankkártyás vásárlással fizethet a Paypal rendszerein keresztül.

A PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. az 1993. április 5-i, a pénzügyi szektorról szóló, módosításokkal egybefoglalt luxemburgi jogszabály (a továbbiakban: a „Jogszabály") 2. cikkének értelmében megfelelő engedéllyel rendelkező luxemburgi hitelintézet, amelynek prudenciális felügyeletét a luxemburgi felügyeleti hatóság, a Commission de Surveillance du Secteur Financier látja el, Luxemburgban bejegyzett irodáján keresztül.
A PayPal Inc. (ami a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. anyavállalata) székhelye az Egyesült Államokban, Kalifornia államban található.
Paypal kapcsolat: https://www.paypal.com/hu/smarthelp/home

  • Banki előre utalás:

A rendelés végösszegét kérnénk elutalni vagy egy K&H Bankban készpénzben befizetni az alábbi számla számra:

10400195-86768081-88771007
K&H Bank
Nagy Renáta

A beérkezett utalásról e-mailben értesítünk és azonnal elindítjuk a csomag szállítását.

Az utalás beérkezésére a rendelés leadása után 5 MUNKANAPOT tudunk várni! Ha ezalatt nem történik meg a tranzakció, sajnos a rendelést törölnünk kell, mert egyes termékekből csak 1-1 db elérhető!

Elállás, lemondás, reklamáció:

Ha elállnál a rendeléstől vagy bármilyen probléma felmerülne kérlek írj nekünk a webshop@legendasjatekok.hu e-mail címre. Csak bankszámlára utalva tudunk pénzt visszaadni. A terméket juttatsd vissza webáruházunk címére, a megérkezése után tudunk kártalanítani. A kártalanítás minden esetben közös megegyezésen alapuló módszerrel történik.