Szállítás/Fizetés

A webáruházban vásárolható termékek a külföldi gyártó raktárain vannak (kínai és európai raktárak, egyes esetben magyarországi).

A rendelt termékeket egyenesen a külföldi gyártó küldi neked az általad megadott szállítási címre.

A termékeket egyenesen a gyártótól tudod megrendelni, így kedvező árakkal juthatnak el hozzád a termékek. Az áruházban megjelenített termékeket a külföldi gyártó értékesíti a részedre, az áruház üzemeltetője közvetítő szolgáltatást végez, lebonyolítja az adásvételt közted és a gyártó között, illetve minden felmerülő kérdés, probléma esetén az áruház üzemeltetője minden esetben a rendelkezésedre áll.
Az adás-vételről elektronikus számlát küldünk.

A rendelések szállítási ideje a rendelés leadása, kifizetése és visszaigazolása után: 15-45 munkanap.

A legtöbb csomag 15 munkanapon belül meg szokott érkezni, de mivel a csomagok külföldről jönnek, ezért bármikor előfordulhat késés.
A rendelések szállítási határideje: 45. munkanap. (pénzvisszafizetési garanciával)

Szállítás és fizetés:

A szállítási díj: 990 Ft.

25.000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

A szállítási díj tartalmazza a külföldi gyártótól Magyarországra történő szállítást, majd a Magyar Posta általi kiszállítást.

Több termék egyidejű rendelése esetén előfordulhat, hogy a rendelt tételek külön csomagokban és eltérő időpontokban fognak megérkezni, de ez a szállítási díjon nem változtat.

webshop@legendasjatekok.hu

https://legendasjatekok.hu/spg/751293/Kapcsolatfelvetel

A szállítás menete:

Magyarországi beérkezés után a csomagot a Magyar Posta postása viszi házhoz. Ha a csomag túl nagy (levélszekrény útján nem kézbesíthető) vagy a postás nem talál a címen senkit, akkor egy postai átvételi értesítőt hagy a címen (postaláda). Ezzel az értesítővel lehet átvenni a csomagot a helyi postán 10 napon keresztül. Egyes esetekben a Posta sms értesítést küld, hogy mikor és melyik postán vehető át a csomag.

Egyes esetekben a Posta sms üzenetet küld, hogy a csomagod melyik postán és meddig vehető át, valamint az is előfordulhat, hogy a gyorsabb szállítás érdekében a csomagod egy hozzád közeli Pick Pack Pontra érkezik meg, melyről szintén értesítést kapsz.

Csomagod után bármikor érdeklődhetsz a helyi postán személyi bemutatásával, név és lakcím bemondásával.

Több termék egyidejű rendelése esetén előfordulhat, hogy a rendelt termékek külön csomagokban és eltérő időpontokban érkeznek meg.

Csomagodhoz követhető csomagszámot küldünk e-mailben. Csomagod regisztrált, ajánlott küldeményként érkezik, melyet teljes útján végig tudsz követni.

Vám és Áfa?

A termékek külföldről érkeznek hozzád, azonban az alacsony értékük miatt vám nem terheli a küldeményeket.

Az új Import Áfa törvény értelmében a csomagok kézbesítésekor +27% Áfa és +799 Ft. Postai vámkezelési díjat kell a csomagok átvételekor pluszban fizetni. Ez a Magyar Állam bevétele. Egyéb díj, Vámköltség, nem terheli a küldeményeket.

Amennyiben vámmal kapcsolatos e-mailt, sms-t vagy levelet kapsz a Magyar Postától kérjük minél hamarabb értesíts róla minket, ezzel neked más dolgod nincsen.

Fizetés:

Webáruházunkban leadott rendeléseket csak sikeres előre történő fizetés után tudjuk teljesíteni.

A nemzetközi szállítási folyamatokból adódóan utánvétet, vagy személyes átvételt sajnos nem tudunk alkalmazni.

Több biztonságos fizetési módot is kínálunk:

Barion online bankkártyás fizetés
PayPal online bankkártyás fizetés
Banki előre utalás vagy készpénzes banki vagy postai befizetés

Fizetési információk:

Barion online bankkártyás fizetés:
A vásárló kezdeményezheti az online bankkártyás fizetést a Barion rendszerein keresztül is. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/201.

Paypal online bankkártyás fizetés:
A Paypalon keresztül történő tranzakciókat teljes egészében a Paypal biztonságos szerverei végzik, a vásárló bankkártyás adatai nem jutnak el a webáruáházhoz. A vásárló Paypal fiókjával, Paypalhoz rendelt bankkártyájával vagy független  bankkártyás vásárlással fizethet a Paypal rendszerein keresztül.

A PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. az 1993. április 5-i, a pénzügyi szektorról szóló, módosításokkal egybefoglalt luxemburgi jogszabály (a továbbiakban: a „Jogszabály") 2. cikkének értelmében megfelelő engedéllyel rendelkező luxemburgi hitelintézet, amelynek prudenciális felügyeletét a luxemburgi felügyeleti hatóság, a Commission de Surveillance du Secteur Financier látja el, Luxemburgban bejegyzett irodáján keresztül.
A PayPal Inc. (ami a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. anyavállalata) székhelye az Egyesült Államokban, Kalifornia államban található.
Paypal kapcsolat: https://www.paypal.com/hu/smarthelp/home

Paypal fizetési kezelési költség: +490 Ft.

Banki előre utalás, készpénzes banki vagy postai befizetés:

A rendelés végösszegét kérnénk elutalni vagy egy K&H Bankban vagy egy Postán készpénzben befizetni az alábbi számla számra:

10400195-86768081-88771007
K&H Bank
Nagy Renáta

A beérkezett utalásról e-mailben értesítünk és azonnal elindítjuk a csomag szállítását.

Csomag nyomkövetés:

Csomagodhoz követhető csomagszámot küldünk e-mailben. Csomagod regisztrált, ajánlott küldeményként érkezik, melyet teljes útján végig tudsz követni.

Ha még nem kaptál tőlünk csomagszámot, akkor azt bármikor elkérheted tőlünk az alábbi elérhetőségeinken:

webshop@legendasjatekok.hu

vatera@legendasjatekok.hu

https://legendasjatekok.hu/spg/751293/Kapcsolatfelvetel

Ha Foxpost házhoz szállítással vagy Foxpost automatába várod csomagodat azt itt követheted nyomon:

https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Ha PostaPontra vagy Posta automatába várod a csomagodat, azt itt követheted nyomon:

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

Ha nemzetközi küldeményként várod a csomagodat a Magyar Postától, akkor azt itt követheted nyomon:

https://parcelsapp.com/en

Kérlek minden esetben vedd figyelembe a rendelésed leadásakor feltüntetett aktuális szállítási határidőt.

Amennyiben vásárlás előtt regisztráltál, akkor a profilodba belépve további információkat olvashatsz a rendelésed jelenlegi státuszáról a rendelés számra kattintva.

Amennyiben a szállítási határidő közeledtéig esetleg még nem kaptad meg a csomagodat, érdemes lehet a hozzád legközelebbi postán, vagy a helyi főpostán megérdeklődni, hogy nem e érkezett a nevedre nemzetközi küldemény, ehhez elég nevet, címet bemondani, személyit bemutatni.

A Magyar Posta ügyfélszolgálatát itt érheted el: 

https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat_kapcsolat

https://posta.hu/ep-postakereso

Elállás, lemondás, reklamáció:

A jogszabályoknak megfelelően a termék kézhez vétele után 14 napon belül bármikor elállhatsz a rendeléstől, ezt e-mail formájában vagy az oldal kapcsolatfelvételi menüpontjában jelezheted nekünk, amire 24 órán belül válaszolunk. A terméket juttatsd vissza webáruházunk címére, a megérkezése után a rendelés végösszegét vissza utaljuk. Csak bankszámlára tudunk pénzt vissza adni.

Ha a csomag valamilyen probléma miatt esetleg nem érkezik meg a rendelés leadása és kifizetése utáni 45. munkanapig a rendelés végösszegét vissza utaljuk, vagy egy díjmentes új szállítást indítunk.

minden felmerülő probléma, információkérés az alábbi e-mail címen jelenthető be:

webshop@legendasjatekok.hu

https://legendasjatekok.hu/spg/751293/Kapcsolatfelvetel

Emellett minden vásárlónktól türelmet kérünk csomagja megérkezéséig!