Szállítás/Fizetés

Kérjük minden esetben vedd figyelembe a rendelésed leadásakor aktuális szállítási feltételeket és határidőt!

A webáruházban vásárolható termékek legnagyobb része különböző külső beszállítók raktárjain vannak (külföldi, és magyarországi raktárak és beszállítók) így a rendelés leadása után indítjuk el a beszerzési folyamatot, a beérkezés után adjuk fel az általad kért szállítási móddal!

Átlagos beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap. Ez egy átlagos szállítási idő és a legtöbb csomag kézbesítési átlag idején alapszik, de kérlek vedd figyelembe, hogy ezen felül késés előfordulhat.
A rendelések szállítási határideje a rendelés leadása, kifizetése és visszaigazolása utáni 45. munkanap!

A munkanapokba nem tartoznak bele a hétvégék és a munkaszüneti napok, mikor a futárszolgálatok sem dolgoznak.

A számlát a rendelés összegének kiegyenlítése után elektronikus formában küldjük el a vásárláskor megadott e-mail címre.

Szállítás és fizetés:

A rendelésed leadása, kifizetése és visszaigazolása után azonnal felvesszük a kapcsolatot a külföldi, vagy egyes esetekben magyarországi beszállítóval, aki elindítja részünkre a rendelt termékeid szállítását. Amint minden termék megérkezett hozzánk értesítünk és azonnal továbbítjuk a kiválasztott szállítási móddal.

Házhozszállítás Foxpost Expressone Futárszolgálattal: 1490 Ft.

Amint beérkezik raktárunkba a rendelésed, mi értesítünk róla, és azonnal, egyben fel is adjuk Foxpost Expressone Futárszolgálattal az általad kért szállítási címre. A pontos érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

Foxpost csomagautomatába szállítás: 990 Ft.

Amint beérkezik raktárunkba a rendelésed, mi értesítünk róla, és azonnal, egyben fel is adjuk a kiválasztott Foxpost csomagautomatába. Az érkezésről és a nyitókódról sms - és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat. Az automatánál a nyitókód beírásával tudod kinyitni a rekeszajtót és kivenni a csomagodat. Gyors, egyszerű és praktikus megoldás, hiszen akkor mész a csomagodért, amikor neked a legmegfelelőbb.

Posta csomagautomatába szállítás: 990 Ft.

Amint beérkezik raktárunkba a rendelésed, mi értesítünk róla, és azonnal, egyben fel is adjuk a kiválasztott Posta csomagautomatába. Az érkezésről és a nyitókódról sms - és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat. Az automatánál a nyitókód és a telefonszámod beírásával tudod kinyitni a rekeszajtót és kivenni a csomagodat. Gyors, egyszerű és praktikus megoldás, hiszen akkor mész a csomagodért, amikor neked a legmegfelelőbb.

Postán maradó csomag: 1490 Ft.

Amint beérkezik raktárunkba a rendelésed, mi értesítünk róla, és azonnal, egyben fel is adjuk a kiválasztott Postahelyre. Az érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

MPL Posta Pontra szállítás (MOL Kutak és COOP üzletek): 1490 Ft.

Amint beérkezik raktárunkba a rendelésed, mi értesítünk róla, és azonnal, egyben fel is adjuk a kiválasztott PostaPontra. Az érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

25.000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Csomag nyomkövetés:

Amint megérkezik hozzánk a rendelésed, mi azonnal értesítünk, és azonnall feladjuk a csomagodat az általad kért szállítási móddal. Ekkor generálódik egy másik követhető csomagszám, amit megírunk e-mailben és ezeken az oldalakon tudod nyomon követni.

https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes (kattints a "részletek" pontra)

Emellett szeretnénk minden vásárlótól türelmet kérni a csomagja megérkezéséig.

Csomagod után bármikor érdeklődhesz az elektronikus elérhetőségeinken, illetve, ha regisztráltál, akkor a profilodba belépve a megrendeléseidnél követni tudod rendelésed aktuális státuszát.

Fizetés:

Az összetett beszerzési és szállítási folyamatokból adódóan személyes átvételt, vagy utánvétet jelenleg nem tudunk alkalmazni. A sok át nem vett utánvétes csomag sajnos sok anyagi kárt okozott nekünk, valamint az át nem vett csomagok más vásárlókat is akadályoznak az időben történő kézbesítésben. Jelenleg csak sikeres előre történő fizetés után áll módunkban a rendelésedet teljesíteni. Megértésedet köszönjük.

Biztonságos fizetési megoldások, amiket jelenleg kínálunk:
Biztonságok azonnali online bankkártyás fizetés a Barion rendszerein keresztül
Banki előre utalás vagy készpénzes banki vagy postai befizetés

Barion online bankkártyás fizetés:
A vásárló kezdeményezheti az online bankkártyás fizetést a Barion rendszerein keresztül is. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/201.

Banki előre utalás/készpénzes banki befizetés/postai rózsaszín csekkel készpénzes befizetés választásakor a visszaigazoló e-mail tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat.

A beérkezett utalásról e-mailben értesítünk és azonnal elindítjuk a csomag szállítását. A Banki vagy postai befizetésről külön értesítést nem kapunk, így, ha ilyen befizetést kezdeményeztél arról kérjük értesíts minket elektronikus elérhetőségeinken!

A banki tranzakcióknak, utalásoknak, befizetéseknek költségei lehetnek, melyek a vásárlót terhelik.

Elállás, lemondás, reklamáció:

Kérjük vedd figyelembe a rendelésed leadásakor aktuális vállalt szállítási határidőt.

Elállási jog gyakorlásának menete:

A rendelés leadása, kifizetése és a termék kézhez vétele után 14 napon belül elállhatsz a rendeléstől. A terméket előre egyeztetett módon juttatsd vissza webáruházunk címére, vagy az általunk felajánlott csomagpontok valamelyikére. A megérkezése után áll módunkban a rendelés végösszegét visszautalni. Az elállás bejelentése és a termék vissza juttatása után 14 napon belül a vételárat bankszámlára visszautaljuk, amennyiben garanciális problémád van, a vissza küldött termék helyett díjmentesen új csere terméket szerzünk be neked.

Ha valamilyen előre nem látható szállítási probléma miatt esetleg a csomagod nem érkezik meg a rendelés leadása, kifizetése és visszaigazolása utáni 45. munkanapig, úgy a rendelésed végösszegét vissza utaljuk, vagy előre egyeztetett módon új, díjmentes szállítást indítunk a termékre.

Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik.

A vásárló minden felmerülő problémáját bejelentheti az alábbi lehetőségeken:

webshop@legendasjatekok.hu

https://legendasjatekok.hu/spg/751293/Kapcsolatfelvetel

Amennyiben 60 munkanapos szállítási határidővel került szállításra a rendelésed, úgy kérjük vedd figyelembe ezt a vállalt szállítási határidőt, ezeket a csomagokat itt tudod követni:

https://parcelsapp.com/en

Minden vásárlónktól türelmet kérünk csomagja megérkezéséig!
Kérlek minden esetben vedd figyelembe a rendelésed leadásakor feltüntetett szállítási feltételekt és határidőt.
Kérjük a rendelésed leadásakor pontos adatokat adj meg!

A visszakereshetőség érdekében jelenleg csak e-mail ügyfélszolgálatot tartunk fenn, így kérjük, hogy a rendelésedhez tartozó e-maileket körültekintően kezeld!