Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, ajándéktárgy, figura és videojáték között!

Szállítás/Fizetés

2022.11.18. után leadott rendelésekre vonatkozó információk:

Raktárkészletre vonatkozó információk:

A "raktáron" státuszban lévő termékek azonnal elérhető raktárkészletünkön vannak, ezeknek a termékeknek a szállítási ideje átlagosan 3-4 munkanap.

A 'külső raktáron" státuszban évő termékekre előrendelés leadható, ezek a termékek valamelyik beszállítónk raktárából érhetőek el. Ezen termékek vásárlása esetén először bekérjük a terméket a beszállítótól, amint megérkezett a raktárunkba azonnal továbbítjuk a rendelésben megadott szállítási mód szerint.

Amennyiben "raktáron" és "külső raktáron" lévő terméket is rendelsz egyszerre a csomagot akkor adjuk fel, mikor a hiányzó tételek megérkeznek raktárunkba.

Szállítási információk:

Házhozszállítás Express One Futárszolgálattal: 1990 Ft.

Csomagodat az Express One Futárszolgálat viszi az általad megadott szállítási címre hétköznapokon 08:00 és 18:00 között. A pontos érkezésről sms és e-mail értesítést küld a futárszolgálat.

Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.

Csomagodat az általad kiválasztott Foxpost csomagautomatába küldjük. Az érkezésről és a nyitókódról sms - és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat. Az automatánál a nyitókód beírásával tudod kinyitni a rekeszajtót és kivenni a csomagodat. Gyors, egyszerű és praktikus megoldás, hiszen akkor mész a csomagodért, amikor neked a legmegfelelőbb.

MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.

Csomagodat az általad kiválasztott MPL Posta csomagautomatába küldjük. Az érkezésről és a nyitókódról sms - és e-mail értesítést küld a futárszolgálat. Az automatánál a nyitókód és a telefonszámod beírásával tudod kinyitni a rekeszajtót és kivenni a csomagodat. Gyors, egyszerű és praktikus megoldás, hiszen akkor mész a csomagodért, amikor neked a legmegfelelőbb.

MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.

Csomagodat az általad kiválasztott Postahelyre küldjük. Az érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

MPL Posta Pontra szállítás (MOL Kutak és COOP üzletek): 1990 Ft.

Csomagodat az általad kiválasztott PostaPontra küldjük. MOL kutak és COOP üzletek közül választhatsz, hogy hol szeretnéd átvenni. Az érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

35000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

"Raktáron" lévő termékek átlagos szállítási ideje: 3-4 munkanap

"Külső raktáron" lévő termékek átlagos szállítási ideje: 15 munkanap (a legtöbb - külső raktáras terméket tartalmazó csomagunk ennyi idő alatt szokott kézbesítésre kerülni)

Az összetett beszerzési folyamatok miatt ezen felül ritkán, de késés előfordulhat.

A rendelések teljesítési határideje maximum 45 munkanap pénzvissafizetési garanciával.

A munkanapokba nem tartoznak bele a hétvégék és a munkaszüneti napok.

Mindent elkövetünk, hogy csomagodat a lehető leghamarabb kézbesítsük.

A szállítási határidőket minden esetben előre közöljük. Kérjük vedd figyelembe a rendelésed leadásakor aktuális Általános Szerződési Feltételeket és teljesítési határidőket! 

Csomag nyomkövetés:

Csomagodhoz követhető csomagszámot küldünk, ami az alábbi oldalon követhető:

https://tracking.expressone.hu/

https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Folyamatban lévő rendelésed után bármikor érdeklődhesz az elektronikus elérhetőségeinken, illetve, ha regisztráltál, akkor a profilodba belépve a "megrendeléseidnél" követni tudod rendelésed aktuális státuszát.

Rendelésedhez tartozó számlát, szállítási információkat és státuszokat minden esetben a rendelésedben megadott e-mail címre küldjük így kérjük pontos adatokat adj meg a rendelésed folyamán, és olyan helyes e-mail címet, amit mindig figyelni tudsz!

Fizetési információk:

Az összetett beszerzési folyamatok - és a sok sajnálatos módon át nem vett utánvétes csomag miatt jelenleg csak előre történő fizetés után áll módunkban a rendeléseket teljesíteni, megértésedet köszönjük!. Minden rendelésre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Biztonságos fizetési megoldások, amiket jelenleg kínálunk:

  • Biztonságos azonnali online bankkártyás fizetés a Barion rendszerein keresztül
  • PayPal fizetés, PayPal egyenlegből, PayPal-hoz rendelt bankkártyával, vagy, ha nincs PayPal regisztrációd, választhatod, hogy az egyszeri online bankkártyás fizetésed a PayPal rendszerein keresztül történjen.
  • Banki előre utalás vagy készpénzes banki vagy postai befizetés

A vásárló minden felmerülő problémáját bejelentheti az alábbi lehetőségeken:

webshop@legendasjatekok.hu

https://legendasjatekok.hu/spg/751293/Kapcsolatfelvetel

Minden vásárlónktól türelmet kérünk csomagja megérkezéséig!
Kérjük a rendelésed leadásakor pontos adatokat adj meg!

Kérjük olvasd el az "Általános Szerződési Feltételeket" és az "Adatkezelési tájékoztatót" a további információkért!

2022.11.18. előtt leadott rendelésekre vonatkozó információk:

Amennyiben 2022.11.18. előtt adtad le rendelésedet kérjük olvasd el a rendelésed után küldött visszaigazoló e-mailek információit, valamint a visszaigazoló e-mailben megküldött Általános Szerződési Feltételek mellékletet. Kérjük vedd figyelembe, hogy ezekre a rendelésekre vonatkozóan - előre jelzett módon - a szállítási határidő maximum 60 munkanap. Köszönjük!