Szállítás/Fizetés

Raktárkészletre vonatkozó információk:

A webáruházban vásárolható termékek egy része azonnal elérhető saját raktárkészleten van, egy része külső, beszállítói raktárról érhető el, magyarországi vagy europai uniós beszállítóinknál. A várható szállítási idő egységesen 15 munkanap.

Szállítási információk:

"Külső raktáron" státuszban lévő termékek rendelése esetén a termék beszállítói raktárról érhető el. A termék raktárunkba történő beérkezése után adjuk fel a rendelésben megadott szállítási mód szerint.

Házhozszállítás Foxpost Expressone Futárszolgálattal: 1490 Ft.

Amint beérkezik raktárunkba a rendelésed, mi értesítünk róla, és azonnal fel is adjuk Foxpost Expressone Futárszolgálattal az általad kért szállítási címre. A pontos érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

Foxpost csomagautomatába szállítás: 990 Ft.

Amint beérkezik raktárunkba a rendelésed, mi értesítünk róla, és azonnal fel is adjuk a kiválasztott Foxpost csomagautomatába. Az érkezésről és a nyitókódról sms - és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat. Az automatánál a nyitókód beírásával tudod kinyitni a rekeszajtót és kivenni a csomagodat. Gyors, egyszerű és praktikus megoldás, hiszen akkor mész a csomagodért, amikor neked a legmegfelelőbb.

Posta csomagautomatába szállítás: 990 Ft.

Amint beérkezik raktárunkba a rendelésed, mi értesítünk róla, és azonnal fel is adjuk a kiválasztott Posta csomagautomatába. Az érkezésről és a nyitókódról sms - és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat. Az automatánál a nyitókód és a telefonszámod beírásával tudod kinyitni a rekeszajtót és kivenni a csomagodat. Gyors, egyszerű és praktikus megoldás, hiszen akkor mész a csomagodért, amikor neked a legmegfelelőbb.

Postán maradó csomag: 1490 Ft.

Amint beérkezik raktárunkba a rendelésed, mi értesítünk róla, és azonnal fel is adjuk a kiválasztott Postahelyre. Az érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

MPL Posta Pontra szállítás (MOL Kutak és COOP üzletek): 1490 Ft.

Amint beérkezik raktárunkba a rendelésed, mi értesítünk róla, és azonnal fel is adjuk a kiválasztott PostaPontra. MOL kutak és COOP üzletek közül választhatsz, hogy hol szeretnéd átvenni. Az érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

25.000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A várható szállítási idő: 15 munknap. A legtöbb csomagunk ennyi idő alatt szokott kézbesítésre kerülni.

A szerződés szerinti teljesítési határidő maximum 30 munkanap.

A munkanapokba nem tartoznak bele a hétvégék és a munkaszüneti napok.

Csomag nyomkövetés:

Csomagodhoz követhető csomagszámot küldünk, ami az alábbi oldalon követhető:

https://tracking.expressone.hu/

https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

Szeretnénk minden vásárlótól türelmet kérni a csomagja megérkezéséig.

Folyamatban lévő rendelésed után bármikor érdeklődhesz az elektronikus elérhetőségeinken, illetve, ha regisztráltál, akkor a profilodba belépve a "megrendeléseidnél" követni tudod rendelésed aktuális státuszát.

Fizetési információk:

Az összetett beszerzési és szállítási folyamatok miatt, illetve a sajnálatos módon sok át nem vett utánvétes csomag miatt jelenleg csak előre történő fizetés után áll módunkban elindítani a beszerzési és szállítási folyamatokat, megértésedet köszönjük!

Biztonságos fizetési megoldások, amiket jelenleg kínálunk:

- Biztonságos azonnali online bankkártyás fizetés a Barion rendszerein keresztül

- PayPal fizetés, PayPal egyenlegből, PayPal-hoz rendelt bankkártyával, vagy, ha nincs PayPal regisztrációd, választhatod, hogy az egyszeri online bankkártyás fizetésed a PayPal rendszerein keresztül történjen.

- Banki előre utalás vagy készpénzes banki vagy postai befizetés

Minden rendelésre garanciát és pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

A vásárló minden felmerülő problémáját bejelentheti az alábbi lehetőségeken:

webshop@legendasjatekok.hu

https://legendasjatekok.hu/spg/751293/Kapcsolatfelvetel

Minden vásárlónktól türelmet kérünk csomagja megérkezéséig!
Kérjük a rendelésed leadásakor pontos adatokat adj meg!

Kérjük olvasd el az "Általános Szerződési Feltételeket" és az "Adatkezelési tájékoztatót" a további információkért!