Szállítás/Fizetés

Szállítás és fizetés a webáruházban

Szállítási és fizetési díjak:

Házhoz szállítás: 1375 Ft.

Foxpost csomagautomatába szállítás: 825 Ft.

Postára, PostaPontra, Posta csomagautomatába szállítá: 1390 Ft.

EU raktárból érkező termékekre csak előre utalás vagy onine bankkártyás fizetés kérhető.

15.000 Ft. feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Fizetés:

 • Barion online bankkártyás fizetés
 • Paypal online bankkártyás fizetés vagy Paypal fiókkal való fizetés
 • Banki előre utalás
 • Készpénzes utánvét fizetés a futárnak

Szállítási információk:

Házhoz szállítás: A Foxpost Expressone futárszolgálat vagy a Magyar Posta viszi házhoz  a csomagot munkanapokon

Foxpost automatába szállítás: ha megérkezett csomagod az automatába akkor sms és e-mail értesítést küld a Foxpost

Posta, PostaPont, Posta csomagautomata: MPL postacsomag. Ha megérkezett a csomagod a Posta Pontra vagy a posta csomagautomatába, akkor sms - és e-mail értesítést küld a Posta.

A hazai raktáron lévő termékek 2-3 nap alatt kerülnek kiszállításra.

A külföldi EU raktárból érkező termékek 7-29 nap alatt kerülnek kiszállításra! A 29 nap a legritkább esetekben fordul elő, az átlagos kiszállítás 7-18 nap. Külföldi termék rendelése esetén a vásárlónak semmilyen egyéb teendője vagy a rendelés összegén kívül egyéb fizetési kötelezettsége nincsen.

Külföldi termékek rendelése esetén a termék az Europai Unioból érkezik. Külföldi termék rendelése esetén a számlát e-mailben küldjük meg, illetve a csomag is tartalmaz belőle egy másolatot.

A garancia és az esetleges panaszkezelések minket érintenek, probléma esetén kérjük írjon nekünk a webshop@legendasjatekok.hu e-mail címre.

Kérjük, hogy minden képpen várja valaki a címen a futárt, aki átveszi a csomagot! Ha nem vagy biztos benne, hogy a csomag átvételekor otthon tartózkodsz, akkor rendeld meg a csomagodat a munkahelyedre.

Fizetési információk:

 • Barion online bankkártyás fizetés:

A vásárló kezdeményezheti az online bankkártyás fizetést a Barion rendszerein keresztül is. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/201.

 • Paypal online bankkártyás fizetés:

A Paypalon keresztül történő tranzakciókat teljes egészében a Paypal biztonságos szerverei végzik, a vásárló bankkártyás adatai nem jutnak el a webáruáházhoz. A vásárló Paypal fiókjával, Paypalhoz rendelt bankkártyájával vagy független  bankkártyás vásárlással fizethet a Paypal rendszerein keresztül.

A PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. az 1993. április 5-i, a pénzügyi szektorról szóló, módosításokkal egybefoglalt luxemburgi jogszabály (a továbbiakban: a „Jogszabály") 2. cikkének értelmében megfelelő engedéllyel rendelkező luxemburgi hitelintézet, amelynek prudenciális felügyeletét a luxemburgi felügyeleti hatóság, a Commission de Surveillance du Secteur Financier látja el, Luxemburgban bejegyzett irodáján keresztül.
A PayPal Inc. (ami a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. anyavállalata) székhelye az Egyesült Államokban, Kalifornia államban található.
Paypal kapcsolat: https://www.paypal.com/hu/smarthelp/home

 • Banki előre utalás:

A rendelés végösszegét kérnénk elutalni az alábbi számla számra:

10400195-86768081-88771007
K&H Bank
Nagy Renáta

A beérkezett utalásról e-mailben értesítünk és a csomag feladásra kerüll, vagy  külföldi termék esetén elindítjuk a behozatali folyamatot.

  Elállás, lemondás, reklamáció:

  Ha elállnál a rendeléstől vagy bármilyen probléma felmerülne kérlek írj nekünk a webshop@legendasjatekok.hu e-mail címre. Csak bankszámlára utalva tudunk pénzt visszaadni. A terméket juttatsd vissza webáruházunk címére, a megérkezése után tudunk kártalanítani.

   

  Személyes átvételre jelenleg nincsen lehetőség.