Szállítás/Fizetés

Szállítás és fizetés a webáruházban

Szállítási és fizetési díjak:

Szállítási költség: 750 Ft. (egy rendeléshez egyszer kerül felszámolásra)

Magyarországi beérkezés után a csomagot a Magyar Posta postása viszi házhoz. Ha a csomag túl nagy (levélszekrény útján nem kézbesíthető) vagy a postás nem talál a címen senkit, akkor egy postai átvételi értesítőt hagy a címen (postaláda). Ezzel az értesítővel lehet átvenni a csomagot a helyi postán 10 napon keresztül.

Több étel rendelése esetén előfordulhat, hogy nem egyszerre érkeznek meg a termékek, hanem pár napos eltérésekkel, külön csomagokban.

Fizetés:

Webáruházunkban leadott rendeléseket csak sikeres előre történő fizetés után tudjuk teljesíteni.

  • Barion online bankkártyás fizetés
  • PayPal fizetés
  • Banki előre utalás vagy készpénzes banki befizetés

Fizetési információk:

A rendeléseket csak sikeres előre történő fizetés után tudjuk teljesíteni.

  • Barion online bankkártyás fizetés:

A vásárló kezdeményezheti az online bankkártyás fizetést a Barion rendszerein keresztül is. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/201.

  • Paypal online bankkártyás fizetés:

A Paypalon keresztül történő tranzakciókat teljes egészében a Paypal biztonságos szerverei végzik, a vásárló bankkártyás adatai nem jutnak el a webáruáházhoz. A vásárló Paypal fiókjával, Paypalhoz rendelt bankkártyájával vagy független  bankkártyás vásárlással fizethet a Paypal rendszerein keresztül.

A PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. az 1993. április 5-i, a pénzügyi szektorról szóló, módosításokkal egybefoglalt luxemburgi jogszabály (a továbbiakban: a „Jogszabály") 2. cikkének értelmében megfelelő engedéllyel rendelkező luxemburgi hitelintézet, amelynek prudenciális felügyeletét a luxemburgi felügyeleti hatóság, a Commission de Surveillance du Secteur Financier látja el, Luxemburgban bejegyzett irodáján keresztül.
A PayPal Inc. (ami a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. anyavállalata) székhelye az Egyesült Államokban, Kalifornia államban található.
Paypal kapcsolat: https://www.paypal.com/hu/smarthelp/home

Paypal kezelési költség: + 500 Ft.

  • Banki előre utalás:

A rendelés végösszegét kérnénk elutalni vagy egy K&H Bankban készpénzben befizetni az alábbi számla számra:

10400195-86768081-88771007
K&H Bank
Nagy Renáta

A beérkezett utalásról e-mailben értesítünk és azonnal elindítjuk a csomag szállítását.

Az utalás beérkezésére a rendelés leadása után 5 MUNKANAPOT tudunk várni! Ha ezalatt nem történik meg a tranzakció, sajnos a rendelést törölnünk kell, mert egyes termékekből csak 1-1 db elérhető!

Elállás, lemondás, reklamáció:

A vásárló a rendelés leadása után 14 napon belül bármikor elállhat a vásárlástól. A kifizetett rendelés végösszegét az elállást követő 14 napon belül visszautaljuk. Ha a 14 napon túl áll el a vásárló a rendeléstől úgy a csomag megérkezése után a rendelt terméket vissza kell juttatnia webáruházunk részére, a termék megérkezése utána áll módunkban kártalanítani a vásárlót. A termék visszajuttatásának díja a vásárlót terheli. Ha a csomag nem érkezik meg a rendelés leadása és kifizetése utáni 90. napig, úgy a lejárt határidő után 14 napon belül a teljes vételárat vissza utaljuk, vagy előre egyeztetett módon a terméket újra díjmentesen megrendeljük a vásárlónak.

Minden vásárlónktól türelmet kérünk csomagja megérkezéséig!