Szállítás/Fizetés

A webáruházban vásárolható termékek legnagyobb része különböző külső beszállítók raktárain vannak. Europai Uniós, egyes esetekben kínai vagy magyarországi beszállítók raktárain. A rendelés leadása után indítjuk el a beszerzési folyamatot, a beérkezés után adjuk fel csomagodat az általad kért szállítási móddal!

A webáruházunkban rendelhető termékek minden esetben hivatalos viszonteladóktól kerülnek beszerzésre, minden esetben megfelelnek az Europai Unio gyerekjátékokra vonatkozó CE termékkövetelményeinek, valamint minden termékre megfizetjük az Import Áfa és vám költségeket!

Átlagos beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap ez kb 3 hetet jelent. Ez egy átlagos szállítási idő és a legtöbb csomag kézbesítési átlag idején alapszik, de kérlek vedd figyelembe, hogy ezen felül késés előfordulhat.

Amennyiben esetleg nem szeretnél tovább várni a folyamatban lévő rendelésedre, úgy természetesen bármikor élhetsz az elállási jogoddal, és kérhetsz pénzvisszafizetést, de ez esetben értelemszerűen nem küldjük tovább a terméket neked, mikor beérkezik hozzánk. Az elállt rendelésekhez beérkezett termékeket más Vásárlóknak adhatjuk tovább. 

Megértésedet és türelmedet köszönjük!

A rendelések szerződés szerinti teljesítési határideje a rendelés leadása, kifizetése és visszaigazolása utáni 45. munkanap! 

Amennyiben konkrét időponthoz köthető eseményre rendelnél, például születésnapra, ajándékozásra stb... úgy kérlek vedd figyelembe, hogy pontos dátumra történő kiszállítást nem tudunk garantálni.

A munkanapokba nem tartoznak bele a hétvégék és a munkaszüneti napok, mikor a futárszolgálatok sem dolgoznak.

A számlát a rendelés összegének kiegyenlítése után elektronikus formában küldjük el a vásárláskor megadott e-mail címre.

Szállítás és fizetés:

A rendelésed leadása, kifizetése és visszaigazolása után azonnal felvesszük a kapcsolatot a külföldi, vagy egyes esetekben magyarországi beszállítóval, aki a lehető legrövidebb időn belül elindítja részünkre a rendelt termékeid szállítását. Amint minden rendelt terméked megérkezett hozzánk értesítünk és azonnal továbbítjuk a kiválasztott szállítási móddal.

Több biztonságos és rugalmas szállítási mód közül is választhatsz:

Házhozszállítás Foxpost Expressone Futárszolgálattal: 1499 Ft.

Amint beérkezik raktárunkba a rendelésed, mi értesítünk róla, és azonnal, egyben fel is adjuk Foxpost Expressone Futárszolgálattal az általad kért szállítási címre. A pontos érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

Foxpost csomagautomatába szállítás: 999 Ft.

Amint beérkezik raktárunkba a rendelésed, mi értesítünk róla, és azonnal, egyben fel is adjuk a kiválasztott Foxpost csomagautomatába. Az érkezésről és a nyitókódról sms - és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat. Az automatánál a nyitókód beírásával tudod kinyitni a rekeszajtót és kivenni a csomagodat. Gyors, egyszerű és praktikus megoldás, hiszen akkor mész a csomagodért, amikor neked a legmegfelelőbb.

Posta csomagautomatába szállítás: 999 Ft.

Amint beérkezik raktárunkba a rendelésed, mi értesítünk róla, és azonnal, egyben fel is adjuk a kiválasztott Posta csomagautomatába. Az érkezésről és a nyitókódról sms - és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat. Az automatánál a nyitókód és a telefonszámod beírásával tudod kinyitni a rekeszajtót és kivenni a csomagodat. Gyors, egyszerű és praktikus megoldás, hiszen akkor mész a csomagodért, amikor neked a legmegfelelőbb.

Postán maradó csomag: 1499 Ft.

Amint beérkezik raktárunkba a rendelésed, mi értesítünk róla, és azonnal, egyben fel is adjuk a kiválasztott Postahelyre. Az érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

MPL Posta Pontra szállítás (MOL Kutak és COOP üzletek): 1499 Ft.

Amint beérkezik raktárunkba a rendelésed, mi értesítünk róla, és azonnal, egyben fel is adjuk a kiválasztott PostaPontra. Az érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

25.000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Csomag nyomkövetés:

Amint megérkezik hozzánk a rendelésed, mi azonnal értesítünk, és azonnall feladjuk a csomagodat az általad kért szállítási móddal. Ekkor generálódik egy követhető csomagszám, amit megírunk e-mailben és ezeken az oldalakon tudod nyomon követni a csomagodat a kézbesítésig:

https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes (kattints a "részletek" pontra)

Emellett szeretnénk minden vásárlótól türelmet kérni a csomagja megérkezéséig.

Csomagod után bármikor érdeklődhesz az elektronikus elérhetőségeinken, illetve, ha regisztráltál, akkor a profilodba belépve a megrendeléseidnél követni tudod rendelésed aktuális státuszát.

Fizetés:

Az összetett beszerzési és szállítási folyamatokból adódóan személyes átvételt, vagy utánvétet jelenleg nem tudunk alkalmazni. A sok át nem vett utánvétes csomag sajnos sok anyagi kárt okozott nekünk, valamint az át nem vett csomagok más vásárlókat is akadályoznak az időben történő kézbesítésben, ezért jelenleg csak sikeres előre történő fizetés után áll módunkban a rendeléseket teljesíteni. Megértésedet köszönjük.

Biztonságos fizetési megoldások, amiket jelenleg kínálunk:

- Biztonságos azonnali online bankkártyás fizetés a Barion rendszerein keresztül

- PayPal fizetés, PayPal egyenlegből, PayPal-hoz rendelt bankkártyával, vagy, ha nincs PayPal regisztrációd, választhatod, hogy az egyszeri online bankkártyás fizetésed a PayPal rendszerein keresztül történjen.

- Banki előre utalás vagy készpénzes banki vagy postai befizetés

Barion online bankkártyás fizetés:

A vásárló kezdeményezheti az online bankkártyás fizetést a Barion rendszerein keresztül is. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/201.

Banki előre utalás/készpénzes banki befizetés/postai rózsaszín csekkel készpénzes befizetés választásakor a visszaigazoló e-mail tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat.

A beérkezett utalásról e-mailben értesítünk és azonnal elindítjuk a csomag szállítását. A Banki vagy postai befizetésről külön értesítést nem kapunk, így, ha ilyen befizetést kezdeményeztél arról kérjük értesíts minket elektronikus elérhetőségeinken!

Paypal online bankkártyás fizetés:

A Paypalon keresztül történő tranzakciókat teljes egészében a Paypal biztonságos szerverei végzik, a vásárló bankkártyás adatai nem jutnak el a webáruáházhoz. A vásárló Paypal fiókjával, Paypalhoz rendelt bankkártyájával vagy független bankkártyás vásárlással fizethet a Paypal rendszerein keresztül.
A PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. az 1993. április 5-i, a pénzügyi szektorról szóló, módosításokkal egybefoglalt luxemburgi jogszabály (a továbbiakban: a „Jogszabály") 2. cikkének értelmében megfelelő engedéllyel rendelkező luxemburgi hitelintézet, amelynek prudenciális felügyeletét a luxemburgi felügyeleti hatóság, a Commission de Surveillance du Secteur Financier látja el, Luxemburgban bejegyzett irodáján keresztül.
A PayPal Inc. (ami a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. anyavállalata) székhelye az Egyesült Államokban, Kalifornia államban található.
Paypal kapcsolat: https://www.paypal.com/hu/smarthelp/home

Paypal fizetési kezelési költség: +490 Ft.

A banki tranzakcióknak, utalásoknak, befizetéseknek költségei lehetnek, melyek a vásárlót terhelik.

Elállás, lemondás, reklamáció:

Kérjük vedd figyelembe a rendelésed leadásakor aktuális, vállalt teljesítési határidőt.

Elállási jog gyakorlásának menete:

A rendelés leadása, kifizetése és a termék kézhez vétele után 14 napon belül elállhatsz a rendeléstől. A terméket előre egyeztetett módon juttatsd vissza webáruházunk címére, vagy az általunk felajánlott csomagpontok valamelyikére. A megérkezése után áll módunkban a rendelés végösszegét visszautalni. Az elállás bejelentése és a termék vissza juttatása után 14 napon belül a vételárat bankszámlára visszautaljuk, amennyiben garanciális problémád van, a vissza küldött termék helyett díjmentesen új csere terméket szerzünk be neked.

Ha valamilyen előre nem látható szállítási probléma miatt esetleg a csomagod nem érkezik meg a rendelés leadása, kifizetése és visszaigazolása utáni 45. munkanapig, úgy a rendelésed végösszegét vissza utaljuk, vagy előre egyeztetett módon új, díjmentes szállítást indítunk a termékre.

Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik.

A vásárló minden felmerülő problémáját bejelentheti az alábbi lehetőségeken:

webshop@legendasjatekok.hu

https://legendasjatekok.hu/spg/751293/Kapcsolatfelvetel

Minden vásárlónktól türelmet kérünk csomagja megérkezéséig!
Kérjük a rendelésed leadásakor pontos adatokat adj meg!

A visszakereshetőség érdekében jelenleg csak e-mail ügyfélszolgálatot tartunk fenn, így kérjük, hogy a rendelésedhez tartozó e-maileket körültekintően kezeld!