Szállítás/Fizetés

A webáruházban vásárolható termékek külföldi raktárakon vannak (kínai és európai raktárak).
A rendelt termékeket ezekből a külföldi raktárakból szállítjuk ki a vásárló által megadott szállítási címre.

A rendelések szállítási ideje a rendelés leadása, kifizetése és visszaigazolása után: 30-90 nap

Átlagos szállítási idő: 30-35 nap
A rendelések szállítási határideje: 90. nap.

Szállítás és fizetés:

Szállítási díj: 750 Ft.

A szállítási díj egy rendeléshez egyszer kerül felszámolásra. A szállítási díj magában foglalja a csomagolást, a nemzetközi szállítást Magyarországra, valamint a Magyar Posta általi kiszállítást.

Magyarországi beérkezés után a csomagot a Magyar Posta postása viszi házhoz. Ha a csomag túl nagy (levélszekrény útján nem kézbesíthető) vagy a postás nem talál a címen senkit, akkor egy postai átvételi értesítőt hagy a címen (postaláda). Ezzel az értesítővel lehet átvenni a csomagot a helyi postán 10 napon keresztül. Egyes esetekben a Posta sms értesítést küld, hogy mikor és melyik postán vehető át a csomag.

Több termék egyidejű rendelése esetén előfordulhat, hogy a rendelt termékek külön csomagokban és eltérő időpontokban érkeznek meg, ezen kézbesítés nem befolyásolja a szállítási díjat, mely egy leadott rendeléshez egyszeri 750 Ft.

25.000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Fizetés:

Webáruházunkban leadott rendeléseket csak sikeres előre történő fizetés után tudjuk teljesíteni.

Barion online bankkártyás fizetés
PayPal fizetés
Banki előre utalás vagy készpénzes banki befizetés

Fizetési információk:

Barion online bankkártyás fizetés:
A vásárló kezdeményezheti az online bankkártyás fizetést a Barion rendszerein keresztül is. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/201.

Paypal online bankkártyás fizetés:
A Paypalon keresztül történő tranzakciókat teljes egészében a Paypal biztonságos szerverei végzik, a vásárló bankkártyás adatai nem jutnak el a webáruáházhoz. A vásárló Paypal fiókjával, Paypalhoz rendelt bankkártyájával vagy független  bankkártyás vásárlással fizethet a Paypal rendszerein keresztül.

A PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. az 1993. április 5-i, a pénzügyi szektorról szóló, módosításokkal egybefoglalt luxemburgi jogszabály (a továbbiakban: a „Jogszabály") 2. cikkének értelmében megfelelő engedéllyel rendelkező luxemburgi hitelintézet, amelynek prudenciális felügyeletét a luxemburgi felügyeleti hatóság, a Commission de Surveillance du Secteur Financier látja el, Luxemburgban bejegyzett irodáján keresztül.
A PayPal Inc. (ami a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. anyavállalata) székhelye az Egyesült Államokban, Kalifornia államban található.
Paypal kapcsolat: https://www.paypal.com/hu/smarthelp/home

Paypal fizetési kezelási költség: +500 Ft.

Banki előre utalás:
A rendelés végösszegét kérnénk elutalni vagy egy K&H Bankban készpénzben befizetni az alábbi számla számra:

10400195-86768081-88771007
K&H Bank
Nagy Renáta

A beérkezett utalásról e-mailben értesítünk és azonnal elindítjuk a csomag szállítását.

Elállás, lemondás, reklamáció:

A jogszabályoknak megfelelően a termék kézhez vétele után 14 napon belül bármikor elállhatsz a rendeléstől, ezt e-mail formájában vagy az oldal kapcsolatfelvételi menüpontjában jelezheted nekünk, amire 24 órán belül válaszolunk. A terméket juttatsd vissza webáruházunk címére, a megérkezése után a rendelés végösszegét vissza utaljuk. Csak bankszámlára tudunk pénzt vissza adni.

Ha a csomag valamilyen probléma miatt esetleg nem érkezik meg a rendelés leadása és kifizetése utáni 90. napig a rendelés végösszegét vissza utaljuk, vagy egy díjmentes új szállítást indítunk.

minden felmerülő probléma az alábbi e-mail címen jelenthető be:
webshop@legendasjatekok.hu

https://legendasjatekok.hu/spg/751293/Kapcsolatfelvetel

Emellett minden vásárlónktól türelmet kérünk csomagja megérkezéséig!