Szállítás/Fizetés

A webáruházban vásárolható termékeket előrendelés után teljesítjük. A termékek külső raktárakon vannak (kínai és európai raktárak), a rendelés leadása és kifizetés után indítjuk el a szállítást.

Átlagos szállítási idő a rendelés leadása és kifizetés után: 20-60 munkanapon belül, a szállítási határidő a rendelés leadása és kifizetése utáni 60. munkanap.

A munkanapokba nem tartoznak bele a hétvégék és a munkaszüneti napok, mikor  a futárszolgálatok sem dolgoznak.

Szállítás és fizetés a webáruházban

Szállítási díj: 750 Ft. (egy rendeléshez egyszer kerül felszámolásra) Ez a szállítási díj magában foglalja a nemzetközi szállítást, illetve magyarországi beérkezés után a Magyar Posta általi szállítást.

A vásárlót a rendelés végösszegén kívül egyéb díj, költség nem terheli.

Magyarországi beérkezés után a csomagot a Magyar Posta postása viszi házhoz. Ha a postás nem talál a címen senkit, akkor egy postai átvételi értesítőt hagy a címen (postaláda). Ezzel az értesítővel lehet átvenni a csomagot a helyi postán 10 napon keresztül. Ha több terméket rendeltél előfordulhat, hogy nem egyszerre érkeznek meg, hanem külön csomagokban.

Fizetés:

Webáruházunkban leadott rendeléseket a nemzetközti szállítási folyamatok miatt csak sikeres előre történő fizetés után tudjuk teljesíteni.

  • Barion online bankkártyás fizetés
  • PayPal fizetés
  • Banki előre utalás vagy készpénzes banki befizetés

Csomag nyomkövetés:

Minden csomaghoz követhető csomagszámot küldünk e-mailben, és a csomag az alábbi oldalakon nyomon követhető:

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes 

https://www.17track.net/hu

https://www.parcelmonitor.com/hu/

http://parcelsapp.com/en/tracking/

A vásárló átvételi értesítő nélkül is tud a csomagja után érdeklődni a helyi postán vagy az ugyfelszolgalat@posta.hu e-mail címen a csomagszám bemondásával, személyi és lakcímkártya bemutatásával.

Fizetési információk:

  • Barion online bankkártyás fizetés:

A vásárló kezdeményezheti az online bankkártyás fizetést a Barion rendszerein keresztül is. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/201.

  • Paypal online bankkártyás fizetés:

A Paypalon keresztül történő tranzakciókat teljes egészében a Paypal biztonságos szerverei végzik, a vásárló bankkártyás adatai nem jutnak el a webáruáházhoz. A vásárló Paypal fiókjával, Paypalhoz rendelt bankkártyájával vagy független  bankkártyás vásárlással fizethet a Paypal rendszerein keresztül.

A PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. az 1993. április 5-i, a pénzügyi szektorról szóló, módosításokkal egybefoglalt luxemburgi jogszabály (a továbbiakban: a „Jogszabály") 2. cikkének értelmében megfelelő engedéllyel rendelkező luxemburgi hitelintézet, amelynek prudenciális felügyeletét a luxemburgi felügyeleti hatóság, a Commission de Surveillance du Secteur Financier látja el, Luxemburgban bejegyzett irodáján keresztül.
A PayPal Inc. (ami a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. anyavállalata) székhelye az Egyesült Államokban, Kalifornia államban található.
Paypal kapcsolat: https://www.paypal.com/hu/smarthelp/home

Paypal fizetési kezelési költség: +500 Ft.

  • Banki előre utalás:

A rendelés végösszegét kérnénk elutalni vagy egy K&H Bankban készpénzben befizetni az alábbi számla számra: 

10400195-86768081-88771007
K&H Bank
Nagy Renáta

A beérkezett utalásról e-mailben értesítünk és azonnal elindítjuk a csomag szállítását.

Az utalás beérkezésére a rendelés leadása után 3 munkanapot tudunk várni! Ha ezalatt nem történik meg a tranzakció, az üzemeltető törölheti a rendelést.

A banki utalásnak és készpénzes befizetésnek díjai lehetnek, ami a vásárlót terhelik.

Elállás, lemondás, reklamáció:

Ha elállnál a rendeléstől vagy bármilyen probléma felmerülne kérlek írj nekünk az alábbi elérhetőségeinken: 

webshop@legendasjatekok.hu

https://legendasjatekok.hu/spg/751293/Kapcsolatfelvetel

A jogszabályoknak megfelelően a rendelés leadása és kifizetése után 14 napon belül bármikor elálhatsz a rendeléstől. Az elállás bejelentése után 14 napon belül a vételárat bankszámlára visszautaljuk.

Ha 14 nap eltelte után állnál el a rendeléstől (hibás termék, lemondás vagy bármilyen ok miatt) úgy a csomag kézhez vétele után a terméket juttatsd vissza webáruházunk címére. A termék megérkezéséről e-mailben értesítünk és a megérkezés után 14 napon belül a rendelés végösszegét vissza utaljuk.

Ha a csomag nem érkezik meg a rendelés leadása és kifizetése utáni 60. munkanapon (és ezt a nyomkövetés is igazolja) úgy a rendelés végösszegét visszautaljuk, vagy egy új szállítást indítunk a termékre, díjmentesen. 

Minden felmerülő problémát a webáruház üzemeltetője igyekszik közös megegyezéses alapon kezelni a vásárló érdekeit szem előtt tartva.