Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Szállítás/Fizetés

2024.02.21. után leadott rendelésekre vonatokozó információk:

Raktárkészletre vonatkozó információk:

A "raktáron" státuszban lévő termékek azonnal elérhető saját magyarországi raktárkészletünkön vannak, ezeknek a termékeknek a szállítási ideje: 2-3 munkanap

A "rendelhető" státuszban lévő termékek valamelyik megbízható partner beszállítónk raktárkészletéről érhetőek el, ezen beszállítók lehetnek magyarországi, vagy egyes esetekben külföldi nagyker partnerek. Ezen termékek vásárlása esetén a beszerzést azonnal elindítjuk, a raktárunkba történő megérkezés után azonnal továbbküldésre kerül a rendelésben megadott szállítási mód szerint.

Amennyiben "raktáron" és "rendelhető" státuszban lévő terméket is vásároltál egyszerre csomagodat akkor adjuk fel, mikor a hiányzó tételek megérkeznek raktárunkba.

Több termék egyidejű vásárlása esetén mindent egy csomagban küldünk, minden rendelést saját, magyarországi raktárunkból adunk fel kézbesítésre.

Szállítási idő:

Minden leadott rendelést 24 órán belül feldolgozunk.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje átlagosan: 2-3 munkanap

"Rendelhető" státuszban lévő termékek átlagos beszerzési és szállítási ideje várhatóan a rendelés leadása, kiegyenlítése és visszaigazolása után: 15 munkanap (ezen felül pár nap késés előfordulhat, de ennél hamarabb is megérkezhet)

Minden termékoldalon, és a kosároldalon is feltüntetjük az adott termék várható kézbesítési időpontját.

Mindent megteszünk, hogy csomagodat a lehető leghamarabb kézbesítsük.

Szállítási módok és díjak:

Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.

Csomagodat az Express One Futárszolgálat futára kézbesíti az általad megadott szállítási címen hétköznapokon 08:00 és 18:00 között.

Kérjük olyan pontos szállítási címet adj meg rendelésed folyamán, ahol a kézbesítéskor valaki (Te, családtag, ismerős, munkatárs) át tudja venni a csomagodat, akár a munkahelyedre is kérheted.

Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.

Csomagodat az általad kiválasztott Foxpost csomagautomatába küldjük. Az érkezésről és a nyitókódról sms-ben és e-mailben küld értesítést a futárszolgálat. Amennyiben a telefonodra telepítve van a Viber alkalmazás, akkor a Foxpost sms helyett Viber üzenetben értesít a nyitókódról. Az automatánál a nyitókód beírása után nyílik ki a rekeszajtó és válik átvehetővé a csomagod.

MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.

Csomagodat az általad kiválasztott MPL Posta csomagautomatába küldjük. Az érkezésről és a nyitókódról sms-ben és e-mailben küld értesítést a futárszolgálat. Az automatánál a telefonszámod és a nyitókód beírása után nyílik ki a rekeszajtó és válik átvehetővé a csomagod.

MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.

Csomagodat az általad kiválasztott Postahelyre küldjük. Az érkezésről sms és e-mai értesítést küld a futárszolgálat.

MPL PostaPontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Csomagodat az általad megadott MPL PostaPontra küldjük, MOL kutak és COOP üzletek közül választhatsz, hogy hol szeretnéd átvenni. Az érkezésről sms és e-mail értesítést küld a futárszolgálat.

25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Pontos dátumra történő kiszállítást nem tudunk garantálni.

Mindent elkövetünk, hogy csomagodat a lehető leghamarabb kézbesítsük.

Csomag nyomkövetés:

Csomagodhoz követhető csomagszámot küldünk, ami az alábbi oldalak valamelyikén követhető:

https://tracking.expressone.hu/

https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

Folyamatban lévő rendelésed után bármikor érdeklődhesz az elektronikus elérhetőségeinken, illetve, ha regisztráltál, akkor a profilodba belépve a "megrendeléseidnél" követni tudod rendelésed aktuális státuszát.

Rendelésedhez tartozó számlát, szállítási információkat és státuszokat minden esetben a rendelésedben megadott e-mail címre küldjük így kérjük pontos adatokat adj meg a rendelésed folyamán, és olyan helyes e-mail címet, amit mindig figyelni tudsz! Amennyiben van rá lehetőséged kérjük gmail e-mail címet adj meg, a freemail, hotmail, citromail használatából eredő hibákért és kézbesíthetetlen e-mailekért felelősséget nem tudunk vállalni. Megértésedet köszönjük!

Fizetési információk:

Az összetett beszerzési folyamatok - és a sok sajnálatos módon át nem vett utánvétes csomag miatt jelenleg csak előre történő fizetés után áll módunkban a rendeléseket teljesíteni, megértésedet köszönjük!

Biztonságos fizetési megoldások, amiket jelenleg kínálunk:

Biztonságos azonnali online bankkártyás fizetés a Barion rendszerein keresztül

PayPal fizetés, PayPal egyenlegből, PayPal-hoz rendelt bankkártyával, vagy, ha nincs PayPal regisztrációd, választhatod, hogy az egyszeri online bankkártyás fizetésed a PayPal rendszerein keresztül történjen.

Banki előre utalás vagy készpénzes banki vagy postai befizetés - ehhez szükséges számlaszámot a rendelés leadása után e-mailben küldjük. 

Az utalás megjegyzésébe kérjük tüntesd fel a rendelés számát, vagy bármilyen beazonosítási információt.

Webáruházunk SSL tanusítványt használ a böngészési és online fizetési folyamatok biztonságáért.

Kapcsolat:

E-mail:

webshop@legendasjatekok.hu

Azonnali üzenetküldő felület:

https://legendasjatekok.hu/spg/751293/Kapcsolat