Szállítás/Fizetés

Szállítási és fizetési díjak:

Házhoz szállítás: 990 Ft.

A küldeményeket magyarországi beérkezés után a Magyar Posta viszi házhoz. Szállítási idő átlagban: 3-6 hét.

A videojátékok az Európai Unio területéről, leginkább Angliából érkeznek.

Minden más játék a webáruházban Kínából érkezik.

Ha a csomag nem érkezik meg a rendeléstől számított 45. napon kérjük írj nekünk a webshop@legendasjatekok.hu e-mail címre és orvosoljuk a problémát.

Minden e-mailre 24 órán belül válaszolunk.

Fizetés:

  • Barion online bankkártyás fizetés
  • Paypal online bankkártyás fizetés vagy Paypal fiókkal való fizetés
  • Banki előre utalás

Szállítási információk:

Házhoz szállítás: Magyar Posta viszi házhoz a megvásárolt terméket, termékeket.

A webáruházban található termékek csak előre fizetéssel és házhoz szállítással rendelhetőek. Rendelés leadása után a vevő nevét, címét, telefonszámát továbbítjuk a külföldi partnerünknek, aki kizárólag a csomag kézbesítéséhez használja ezen adatokat. A terméket külföldi partnerünk küldi egyenesen a vásárló által megadott címre. Magyarországi beérkezés után a rendeléseket a Magyar Posta viszi házhoz. Ha a postás nem talál otthon senkit, vagy a csomag túl nagy, akkor egy postai értesítőt hagy a helyszínen (postaláda). Ezzel az értesítővel lehet a helyi postán átvenni a csomagot 10 munkanapon keresztül. Kérjük a postaládát naponta ellenőrizni az esetleges postai értesítőért, ami a csomag megérkezését jelenti!

A számlát és minden egyéb információt e-mailben küldünk meg ezért kérjük, hogy minden esetben pontos adatokat és pontos e-mail címet adj meg a rendelésnél!

A rendelés kifizetése napján indítjuk el a termék szállítását, hogy minél hamarabb megérkezhessen.

Csomag nyomkövetés:

Nem minden csomaghoz tudunk követhető csomagszámot biztosítani. Ha csomagodhoz tartozik csomagszám azt megírjuk e-mailben, és az alábbi oldalakon tudod nyomon követni:

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

https://m.17track.net/hu

https://www.parcelmonitor.com/hu/

Fizetési információk:

  • Barion online bankkártyás fizetés:

A vásárló kezdeményezheti az online bankkártyás fizetést a Barion rendszerein keresztül is. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/201.

  • Paypal online bankkártyás fizetés:

A Paypalon keresztül történő tranzakciókat teljes egészében a Paypal biztonságos szerverei végzik, a vásárló bankkártyás adatai nem jutnak el a webáruáházhoz. A vásárló Paypal fiókjával, Paypalhoz rendelt bankkártyájával vagy független  bankkártyás vásárlással fizethet a Paypal rendszerein keresztül.

A PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. az 1993. április 5-i, a pénzügyi szektorról szóló, módosításokkal egybefoglalt luxemburgi jogszabály (a továbbiakban: a „Jogszabály") 2. cikkének értelmében megfelelő engedéllyel rendelkező luxemburgi hitelintézet, amelynek prudenciális felügyeletét a luxemburgi felügyeleti hatóság, a Commission de Surveillance du Secteur Financier látja el, Luxemburgban bejegyzett irodáján keresztül.
A PayPal Inc. (ami a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. anyavállalata) székhelye az Egyesült Államokban, Kalifornia államban található.
Paypal kapcsolat: https://www.paypal.com/hu/smarthelp/home

  • Banki előre utalás:

A rendelés végösszegét kérnénk elutalni az alábbi számla számra:

10400195-86768081-88771007
K&H Bank
Nagy Renáta

A beérkezett utalásról e-mailben értesítünk és azonnal elindítjuk a behozatali folyamatot.

2018 óta működő webshopunkban már több száz rendelést sikeresen célba juttattunk, vásárolj tőlünk bizalommal. A sikeres rendelés leadás után még aznap elindítjuk a szállítást!

Bármilyen kérdéssel, észrevétellel fordulj hozzánk e-mailben: webshop@legendasjatekok.hu