Szállítás/Fizetés

Szállítás és fizetés a webáruházban

Szállítási és fizetési díjak:

Házhoz szállítás: 1500 Ft.

Foxpost csomagautomatába szállítás: 1250 Ft.

Posta csomagautomatába szállítás: 1250 Ft.

15.000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Fizetés:

 • Barion online bankkártyás fizetés
 • Paypal online bankkártyás fizetés vagy Paypal fiókkal való fizetés
 • Banki előre utalás
 • utánvét - csak hazai raktáronlévő termékekre lehetséges

Szállítási információk:

Házhoz szállítás: A Foxpost Expressone futárszolgálat viszi házhoz a csomagot. 

Foxpost csomagautomatába szállítás: A Foxpost sms-ben és e-mailben küldi a nyitókódot, amivel kinyithatod a rekeszajtót

Posta Pontra, Postára, Posta csomagautomatába való szállítás

A hazai raktáron lévő termékek 2-3 nap alatt kerülnek kiszállításra.

A külföldi raktárból érkező termékek 19-39 nap alatt kerülnek kiszállításra. A külföldi termékek előre fizetendőek. Ezek után a terméket megrendeljük magunkhoz, majd ezt követően adjuk fel a megadott címre vagy automatába. A feladásról és az érkezés időpontjáról e-mail értesítést küldünk.

Külföldi termékek rendelése esetén a termék az Europai Unióból érkezik. A számlát a rendelés leadása és kifizetése után e-mailben küldjük meg, illetve a csomag hazai megérkezése és feladásakor papír formában a csomaggal együtt küldjük.

A rendelés sikeres kifizetése után a vásárlónak semmilyen egyéb fizetési vagy bármilyen kötelezettsége nincsen, csupán a csomagot kell várnia.  

Kérjük, hogy minden képpen várja valaki a címen a futárt, aki átveszi a csomagot! Ha nem vagy biztos benne, hogy a csomag átvételekor otthon tartózkodsz, akkor rendeld meg a csomagodat a munkahelyedre.

Fizetési információk:

 • Barion online bankkártyás fizetés:

A vásárló kezdeményezheti az online bankkártyás fizetést a Barion rendszerein keresztül is. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/201.

 • Paypal online bankkártyás fizetés:

A Paypalon keresztül történő tranzakciókat teljes egészében a Paypal biztonságos szerverei végzik, a vásárló bankkártyás adatai nem jutnak el a webáruáházhoz. A vásárló Paypal fiókjával, Paypalhoz rendelt bankkártyájával vagy független  bankkártyás vásárlással fizethet a Paypal rendszerein keresztül.

A PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. az 1993. április 5-i, a pénzügyi szektorról szóló, módosításokkal egybefoglalt luxemburgi jogszabály (a továbbiakban: a „Jogszabály") 2. cikkének értelmében megfelelő engedéllyel rendelkező luxemburgi hitelintézet, amelynek prudenciális felügyeletét a luxemburgi felügyeleti hatóság, a Commission de Surveillance du Secteur Financier látja el, Luxemburgban bejegyzett irodáján keresztül.
A PayPal Inc. (ami a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. anyavállalata) székhelye az Egyesült Államokban, Kalifornia államban található.
Paypal kapcsolat: https://www.paypal.com/hu/smarthelp/home

 • Banki előre utalás:

A rendelés végösszegét kérnénk elutalni az alábbi számla számra:

10400195-86768081-88771007
K&H Bank
Nagy Renáta

A beérkezett utalásról e-mailben értesítünk és a csomag feladásra kerül, külföldi csomag esetén elindítjuk a behozatali folyamatot.

 • utánvét fizetés: a rendelés végösszegét a futárnak kell kifizetni, aki ezek után adja át a csomagot. A Foxpost automatáknál csak bankkártyával lehet kifizetni a rendelést.
 • külföldi termékek rendelése esetén csak előre fizetés lehetséges

  Elállás, lemondás, reklamáció:

  Ha elállnál a rendeléstől vagy bármilyen probléma felmerülne kérlek írj nekünk a webshop@legendasjatekok.hu e-mail címre. Csak bankszámlára utalva tudunk pénzt visszaadni. A terméket juttatsd vissza webáruházunk címére, a megérkezése után tudunk kártalanítani.

   

  Személyes átvételre jelenleg nincsen lehetőség.