Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Újdonságok

Az Újdonságok oldal tartalma folyamatosan frissül, így érdemes sokszor visszanézni, hogy megnézd a legfrissebben felkerült termékeket!

Pokemon labdába zárható Lucario figura 10 cm. A labda kb 10 cm, a figura kinyitott állapotban kb 12 cm, bele hajtogatható a labdába, a labda nyitható és zárható.

Külső raktáron: 5 db
7 990 Ft

One piece - Luffy és Shanks jellegű szituációs figura együttes. Kiváló minőségű, utángyártott termék. A szett mérete: 18x15 cm.

Külső raktáron: 5 db
8 490 Ft

Naruto Itachi Uchiha mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.

Külső raktáron: 2 db
3 490 Ft

Sonic a sündisznó - 4 db-os figura szett. Sonic, Tails, Knuckles és Shadow. Kb 6 cm-es, kiváló minőségű, tömör figurák. Eredeti licenszelt Sonic Comansi termék, azonosító: Y90300

Külső raktáron: 5 db
19 990 Ft

24 db-os Pokemon Adventi Kalendárium figura szett. Ebben a különleges és praktikus Kalendárium szettben egy 24 nyitható ablakot tartalmazó karácsonyi hangulatú doboz és 24 db különböző Pokemon mini figura található. A figurák Pikachut fixen tartalmazzák, a többi figura random. Minden napra egy új élmény - nyiss ki minden nap egy ablakot, és legyél gazdagabb minden nap egy meglepetés ajándék Pokemon karakterrel. Az élmény az év bármely szakában megállja a helyét.

A Kalendárium doboz mérete: 18 cm x 27 cm x 3 cm

A figurák 3-6 cm-esek.

A figurák biztonságos műanyagból készültek.

Külső raktáron: 4 db
6 490 Ft

Naruto Kakashi Hatake mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.

Külső raktáron: 2 db
3 490 Ft

Naruto Rikudo módban mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.

Külső raktáron: 2 db
3 490 Ft

Naruto senjutsu mini figura. Nem Lego, de a Lego elemeivel kompatibilis utángyártott termék.

Külső raktáron: 2 db
3 490 Ft

Bowser plüss 25 cm-es méretben a Super Mario videojáték alapján. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.

Külső raktáron: 5 db
9 990 Ft

The Witcher első része, lemezes PC játék. A játék teljesen új, a lemez egyszer sem volt meghajtóban. Extra vastag útmutató kiskönyvvel. Amerikai kiadás. A játék telepítéséhez CD/DVD meghajtó szükséges.

Külső raktáron: 1 db
4 990 Ft

King Kong figura fegyver kiegészítővel. A figura testén lemezke található, melyet, ha eltávolítunk feltűnnek a harci sérülések. Eredeti llicenszelt Monsterverse termék, azonosító: MNG01410

Külső raktáron: 5 db
19 990 Ft

10 db-os jubileumi Mancs őrjárat figura szett. A szett a Mancs őrjárat mesesorozat főszereplőit tartalmazza: Skye, Chase, Zuma, Everest, Rocky, Marshall, Rubble, Tracker, Liberty és Rex.

A szett a Mancs őrjárat sorozat 10. évfordulója alkalmából készült.

Kompatibilis az alábbi Spin Master Mancs őrjárat termékekkel: Paw Patroller, Lookout Headquarter, Knight's Castle.

Eredeti licenszelt Paw Patrol Spin Master termék, azonosító: 6065255

Külső raktáron: 3 db
24 990 Ft

Godzilla Hong Kong battle figura 15 cm-es. Szájából kitörő lézercsóva kiegészítővel. A figura testén lemezke található, melyet, ha eltávolítunk feltűnnek a harci sérülések Eredeti licenszelt Monsterverse termék.

Külső raktáron: 3 db
19 990 Ft

Naruto Uchiha Sasuke mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.

Külső raktáron: 2 db
3 490 Ft

3 db-os Pindúr Pandúrok jellegű plüss baba szett 20 cm. a népszerű Pindúr Pandúrok mesesorozat alapján. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék. A szett a három darab Pindúrt tartalmazza, Sziporka, Csuporka és Puszedli.

Külső raktáron: 2 db
12 990 Ft

Ori jellegű plüss 21 cm-es méretben az Ori and the blind forest videojáték alapján. Kiváló minőségű, utángyártott termék.

Külső raktáron: 3 db
10 990 Ft