Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Újdonságok

Az Újdonságok oldal tartalma folyamatosan frissül, így érdemes sokszor visszanézni, hogy megnézd a legfrissebben felkerült termékeket!

10 db-os jubileumi Mancs őrjárat figura szett. A szett a Mancs őrjárat mesesorozat főszereplőit tartalmazza: Skye, Chase, Zuma, Everest, Rocky, Marshall, Rubble, Tracker, Liberty és Rex.

A szett a Mancs őrjárat sorozat 10. évfordulója alkalmából készült.

Kompatibilis az alábbi Spin Master Mancs őrjárat termékekkel: Paw Patroller, Lookout Headquarter, Knight's Castle.

Eredeti licenszelt Paw Patrol Spin Master termék, azonosító: 6065255

King Kong figura fegyver kiegészítővel. A figura testén lemezke található, melyet, ha eltávolítunk feltűnnek a harci sérülések. Eredeti llicenszelt Monsterverse termék, azonosító: MNG01410

ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
18 990 Ft
ÁTMENETILEG ELFOGYOTT

24 db-os Pokemon Adventi Kalendárium figura szett. Ebben a különleges és praktikus Kalendárium szettben egy 24 nyitható ablakot tartalmazó karácsonyi hangulatú doboz és 24 db különböző Pokemon mini figura található. A figurák Pikachut fixen tartalmazzák, a többi figura random. Minden napra egy új élmény - nyiss ki minden nap egy ablakot, és legyél gazdagabb minden nap egy meglepetés ajándék Pokemon karakterrel. Az élmény az év bármely szakában megállja a helyét.

A Kalendárium doboz mérete: 18 cm x 27 cm x 3 cm

A figurák 3-6 cm-esek.

A figurák biztonságos műanyagból készültek.