Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Jégvarázs Frozen

Ebben a kategóriában a Jégvarázs Frozen animációs Disney mese alapján készült figurákat, babákat, plüssöket találhatod.


20termék 120

A "Jégvarázs" (eredeti cím: "Frozen") egy 2013-ban bemutatott amerikai 3D-s animációs film, amely a Walt Disney Animation Studios által készült. A történet egy jeges birodalomban játszódik, ahol a királyi hercegnő, Elsa, varázslatos jégképességekkel rendelkezik. Elsa húga, Anna, és barátaik, Kristoff, a hegyi férfi, és Olaf, a beszélő hóember, segítenek neki felfedezni és elfogadni ezt a képességét.

A film többek között arról szól, hogy az emberi kapcsolatok milyen fontosak, és arra tanít, hogy az igazi szerelem nem mindig az, amire először gondolunk. A "Jégvarázs" egy hatalmas kulturális hatást váltott ki, különösen a gyerekek körében, és a "Let It Go" című dal, amit Elsa énekel a filmben, világszerte hatalmas sláger lett.

A sikerre való tekintettel több folytatás is készült, például a "Jégvarázs 2" (2019), amely továbbviszi Elsa és Anna történetét, és bemutatja szüleik múltját is.