Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Ps3 játékok (használt)

Ebben a kategóriában használt, ellenőrzött minőségű, lemezes, eredeti PS3 Playstation 3 játékokat találhatsz. 

A vásárolható játékok 90%-a a hozzá tartozó eredeti kiskönyvet is tartalmazza, illetve angol borítóval rendelkezik, valamint a játék angol nyelvet tartalmaz. Azonban ritkán, de előfordulhat, hogy a kiskönyv hiányzik, a játék borítója német nyelvű és a játék nyelve német. Az itt vásárolható játékok eredeti, lemezes vátozatban kerülnek szállításra..

Az esetlegesen tartalmazott promóciós kódok - a használt jellegből adódóan - lehet, hogy már nem érvényesek, de ez nem befolyásolja az alapjátékok. Kérjük minden esetben vedd figyelembe az adott játék korhatár besorolását. Minden rendelhető videojátékra minőségi garanciát vállalunk.


132termék 121132
132termék 121132

A PlayStation 3 (PS3) egy Sony által fejlesztett és gyártott videojáték-konzol volt, amelyet 2006-ban adtak ki. A PS3 a PlayStation 2 utódja és a hetedik generációs konzolok közé tartozott. Itt van néhány fontos információ a PlayStation 3 történelméről:

Megjelenés és Verziók: A PlayStation 3 2006. november 11-én jelent meg először Japánban, majd később ugyanebben az évben más régiókban is elérhetővé vált. A PS3 később több különböző verzióban is megjelent, beleértve a kisebb méretű "Slim" változatot és a még később megjelent "Super Slim" változatot.

Műszaki Specifikációk: A PS3 egy erős és fejlett konzol volt a maga idejében. A konzol Cell mikroprocesszorral rendelkezett, ami akkoriban rendkívül fejlett és sokoldalú volt. A PS3-emulációk segítségével visszafelé kompatibilis volt a legtöbb PlayStation 2 játékkal.

Blu-ray Lejátszó: Az egyik kiemelkedő jellemzője a PS3-nak az volt, hogy beépített Blu-ray lejátszóval rendelkezett. Ez lehetővé tette a játékok mellett Blu-ray filmek lejátszását is, ami hozzájárult a Blu-ray technológia terjedéséhez.

Online Szolgáltatások: A PS3 bevezette a PlayStation Network (PSN) online szolgáltatást, amely lehetővé tette a játékosoknak online multiplayer játékot, digitális tartalom letöltését, demosokat és más online funkciókat. A PSN ingyenes szolgáltatásokat és fizetős PlayStation Plus előfizetést is kínált.

Exkluzív Játékok: A PS3 számos exkluzív játékkal rendelkezett, amelyek csak erre a konzolra jelentek meg. Például ilyen játékok voltak a "Uncharted" sorozat, a "The Last of Us", a "Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots" és sok más.

Gazdag Médiaélmény: A PS3 egy sokoldalú médialejátszó volt, amely a játékok mellett lehetővé tette a zenék, videók és fénykézek lejátszását is.

Cell Broadband Engine Streem: Az említett processzor a széles körben elterjedt konszumer elektronikában, illetve számítógépes alkalmazásokban az egyetlen példa.

Későbbi Generációkhoz Vezető Átmeneti Időszak: A PS3 az átmeneti időszakban lépett be a játékiparban, amikor a következő generációs konzolok már érkezni kezdtek (mint például az Xbox 360 és a Nintendo Wii). Ennek ellenére a PS3 hosszú élettartama alatt sok kiváló játék jelent meg rá.

A PlayStation 3 fontos szerepet játszott a videojátékok történetében, és sok emlékezetes játékot és élményt hozott a játékosok számára.